Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Begagnade bilar köpes – snabbt, enkelt och tryggt

begagnade bilar koepes

Står bilen kvar i garaget än? Trots att du tänkt sälja den länge? Kanske känns en försäljning för jobbig, och kanske har du inte tid just nu. ”Sök efter begagnade bilar” säger någon, ”se vad du kan få för bilen och skriv en annons”. Men det finns en enklare lösning! Och en som är mycket enklare än att annonsera ut bilen själv, eller att leta bland ”begagnade bilar köpes” efter en lämplig köpare. Viköperdinbil.se köper upp din bil på under 24 timmar.

Vi värderar bilen helt kostnadsfritt och det finns inget säljtvång. Kom till oss för att få ett snabbt svar på alla din frågor, som till exempel ”vad är bilen värd?” och ”hur får jag den såld?”

Efter värderingen köper vi gärna upp din bil, och överför pengarna till dig redan samma dag. Viköperdinbil.se – äntligen ett sätt att sälja bilen snabbt och enkelt!

Begagnade bilar köpes här

Sälj bilen på 24 timmar!
Värdering på nätet
Snabbt och enkelt
Få rätt pris direkt
Sälj bilen inom Sverige

Så tycker våra kunder:

Allt gick väldigt smidigt till. Seriöst företag som gav mig ett rimligt pris för min bil.
(Ture P.)

Allt var bara enastående. Jag skulle definitivt sälja min bil här igen!
(Rickard T.)
Honda Civic, år 2006
Honda Civic, år 2006
Opel Astra, år 2005
Opel Astra, år 2005
Dacia Sandero, år 2009
Dacia Sandero, år 2009
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Konstantin N.

Jag kan varmt rekommendera då jag fick väldigt bra service!


Thomas K.

En snabb bokning av besiktning. Ett litet avdrag gjordes bara för en liten buckla på passagerarsidan och en repa på bakluckan. Priset som lades fram var mycket rimligt. Jag bestämde mig för att sälja min bil, och hantering av all administration gick väldigt smidigt, pengarna på mitt konto och avanmälan hanterades snabbt.

Så får du bilen såld

Det är lätt att börja oroa sig när bilen inte blir såld. I slutändan börjar många till och med fundera på att sälja sina begagnade bilar till Afrika, för att slippa köra dem direkt till skroten. I Afrika köpes även äldre begagnade bilar och det går därför ofta att sälja en bil till export även när den gått många mil eller är i dåligt skick. Men nu finns det ett enklare alternativ. Viköperdinbil.se är din professionella bilköpare för alla slags fordon. Nu slipper du leta längre efter ställen där begagnade bilar köpes i alla skick. Till oss kan du sälja din gamla bil snabbt, enkelt och tryggt. Och på bara 24 timmar! Vill du sälja någon annans bil? Det räcker med att du har med dig en signerad fullmakt från säljaren till stationen, så kan du lätt och smidigt sälja bilen åt någon annan. Börja med att värdera bilen med vår online-räknare. Sedan värderar vi din bil på vår station. Efter det köper vi din bil direkt.

Hos Viköperdinbil.se är ingenting bindande. Vi tror på transparanta bedömningar och värderingar för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi eftersträvar hög kvalitet och professionalitet. Därför har våra värderingsexperter många års erfarenhet och är speciellt utbildade för ändamålet att beräkna värdet på bilar. Är du nyfiken på vad din bil är värd? Gör en online värdering och kom sedan ner till stationen för en kostnadsfri värdering. Du får svar på alla dina frågor och efter värderingen kan du välja att sälja din bil till oss - men bara om du själv vill. Välkommen ner till din närmaste station!

Begagnade bilar köpes – oavsett skick!

Begagnade personbilar som exporteras till Afrika är ett växande problem. Många exporter är illegala och utgör även en fara för miljön. Med viköperdinbil.se kan du undvika tveksamma och miljöfarliga exporter och sälja bilen direkt på hemmaplan, även om den gått långt och är gammal och sliten. Att sälja din bil till export från Sverige är inte längre det enda alternativet. Och nej, du behöver inte spendera veckor med att läsa annonser med begagnade bilar som köpes. Begagnade bilar är riktigt enkla att sälja med viköperdinbil.se! Ta ut bilen ur garaget och ge dig av till vår station för värdering redan idag. Hör av dig till oss om bilen inte går att köra så hjälper vi dig. Till oss kan du sälja begagnade personbilar och mindre lastbilar på en vikt på upp till 3,5 ton. Gör bilförsäljningen enkel, kom till oss redan idag!

Har du frågor? Du kan alltid ringa vår kundtjänst för att få svar, eller boka en kostnadsfri värdering på en av våra stationer. Om du väljer att sälja din bil till oss hjälper vi dig med allt. Glöm allt krångligt pappersarbete och hur du ska lösa av lånet hos banken. Vi hjälper dig med allt sådant, inklusive ägarbytet. Kostar det något? Nej! Hos oss är allt gratis och ingenting är bindande. Vår service är att du som kund ska slippa tänka på allt krångel. Vi är det bästa alternativet när du vill sälja din bil snabbt och smidigt - till ett seriöst företag med många års utbildade värderingsexperter. Kom förbi oss på vår närmaste station, så berättar vi mer!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: