Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Bilexport – så kan du undvika pressade priser

bilexport

Bilexport är ett alternativ till bilförsäljning inom landet. Men lönar det sig? Bilar som går till export har ofta köpts upp till ett väldigt billigt pris – bilhandlaren vill ju ha en vinst som även täcker exportkostnaderna. Säljer du bilen privat till utlandet kan du även räkna med mycket arbete och oväntade utgifter – särskilt om du inte är van. Ett bra alternativ till export är att välja en uppköpare i Sverige där du har möjlighet att få bästa möjliga pris för din bil och där du kan genomföra försäljningen snabbt och lätt. Med viköperdinbil.se kan du sälja din bil inom landet och få en kostnadsfri värdering av bilen enligt bilbranschens normer.

Att ta reda på vad din bil är värd är ett måste inför bilförsäljningen och vi på viköperdinbil.se erbjuder dig en gratis värdering av din bil på bara cirka 30 minuter. På så vis kan du undvika de pressade priser som ges på bilar inför en bilexport.

Innan utvärderingen på plats kan du även uppskatta bilens pris med vår räknare online. Bilexport kostar både tid och pengar och vi hjälper dig att sätta rätt pris på din bil och sälja den snabbt och lätt – och inom Sveriges gränser.

Alternativ till bilexport

Snabbt och enkelt
Sälj bilen inom 24 timmar
Helt kostnadsfritt
Få rätt pris direkt
Spara tid och pengar

Så tycker våra kunder:

Jag fick ett mycket bra erbjudande. Jag är väldigt nöjd!
(Björn K.)

Jag fick en rättvis och korrekt bedömning vid försäljningen av min bil. Mycket nöjd!
(Magnus H.)
Hyundai i30, år 2011
Hyundai i30, år 2011
VW Golf 4, år 2004
VW Golf 4, år 2004
Skoda Fabia, år 2006
Skoda Fabia, år 2006
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Maria C.

Jag fick en tid för värdering direkt. Värdet påverkades lite av en buckla på sidan och en repa på bakluckan. Men jag fick ett väldigt rimligt pris. Jag bestämde mig för att sälja bilen och de tog hand om resten. De gjorde ägarbytet snabbt och jag fick pengarna efter bara en dag.


Claes S.

De gjorde ägarbytet snabbt och jag behövde inte vänta på pengarna.

Vanliga fällor vid bilexport

Det är viktigt att veta vad din bil är värd när du väl bestämmer dig för att sälja. Vi har flera stationer runt om i landet. Bland annat hittar du oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Jönköping. Bokar du en tid för personlig värdering väljer du själv den station som ligger närmast dig, och den tid som passar dig bäst. Väl på servicestationen får du träffa en av våra bilexperter som utför värderingen. Ni går igenom ditt fordon tillsammans och tar en kort provtur. Baserat på bilens skick och extrautrustning sätts sedan ett värde på plats. Vill du sälja din bil direkt efter värderingen kan du göra det. Du bestämmer själv om du vill sälja direkt eller avvakta. Hos säljaminbil binder du aldrig upp dig på någonting och vi tar ingenting betalt för våra tjänster. Har du en bil till salu är du välkommen in till oss!

Värderingen tar ca. 30 minuter och ger dig en bra bild över fordonsvärdet. Vill du sälja din bil snabbt och sedan köpa en ny begagnad bil, eller kanske till och med leasa en begagnad bil? Då har du kommit rätt. Till skillnad från en bilhandlare säljer vi inte bilar, utan är endast uppköpare av fordon upp till 3,5 ton. Priset du får för din bil baserar vi på testerna från värderingen och på det aktuella marknadsvärdet. Vi ger dig alltid högsta möjliga pris. Om du vill sälja din bil hjälper vi dig med allting, så som köpekontrakt och ägarbyte. Pengarna överförs till ditt konto ochvanligtvis har du pengarna på ditt konto inom 3 bankdagar. Med kontanter på fickan är du i en bättre förhandlingsposition inför ditt nästa bilköp. Hos oss finns inga långa köer eller väntetider.

Så säljer du din bil till rätt pris

Om du säljer din bil till viköperdinbil.se får du en kostnadsfri bilvärdering – både på internet och på ett serviceställe, i enlighet med bilbranschens gällande normer. På så vis kan du vara säker på att få rätt pris för din bil på kortast möjliga tid. Från och med att du värderar bilen med vår räknare på viköperdinbil.se behöver det bara gå 24 timmar innan du sålt din bil till ett bra pris. Du vinner alltså mycket tid på att sälja bilen direkt till oss – tid som kanske annars gått till att organisera en bilexport i privat regi. Det finns alltså stora fördelar med att sälja bilen till oss jämfört med att exportera bilen – vare sig du gör det privat eller om du säljer bilen till bilexport genom handel med oseriösa uppköpare. Ska du sälja bilen åt någon du känner? Ta isåfall med en fullmakt som signeras av ägaren till bilen, och kom in till oss så hjälper vi er med resten. Det är lätt att sälja bilen hos viköperdinbil.se!

När du värderar din bil hos oss binder du inte upp dig på någonting. Vill du inte sälja bilen? Ingen fara. Värderingen är helt kostnadsfri - vare sig du säljer den efteråt eller inte. Våra experter inspekterar ditt fordon och gör tester samt tar en kort provtur för att avgöra dess skick. Därefter utgår de från högsta marknadsvärdet för just din modell och ger dig ett så korrekt värde som möjligt. Att sälja en begagnad bil kan vara svårt på den privata marknaden då det ofta dröjer månader innan man får sålt bilen till det pris man vill ha. Efter en värdering hos oss kan du om du vill testa att sälja den privat, men vill du slippa väntetider, jobb och värdeminskning är du varmt välkommen in till oss. Om du redan värderat bilen hos oss och väljer att inte sälja, men ändrar dig och vill komma tillbaka går det också bra. Värdera då bilen på nytt och kör sedan ner till stationen så hjälper vi dig.

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: