Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Ett billigare alternativ till bilförmedling

Bilförmedling

Att anlita en bilförmedling när du ska sälja din bil kan tyckas vara en bra idé. Bilförmedlingen hjälper dig dock inte att sälja bilen utan kostnad och tar normalt ut en förmedlingsprovision på några procent av försäljningspriset. Det kan även tillkomma andra kostnader under processen, till exempel för rekonditionering av bilen. Undvik dessa extra kostnader och vänd dig istället direkt till viköperdinbil.se. Våra tjänster är helt kostnadsfria. Efter att du värderat din bil med vår online-räknare kan du boka tid för värdering på en av våra stationer.

Vi finns runt om i hela Sverige, till exempel i Stockholm, Västerås, Göteborg och Malmö, och det finns alltid en station nära dig!

Det går lätt och snabbt att sälja bilen till viköperdinbil.se och du slipper utgifter som annars skulle gått till en bilförmedling. Värdera bilen online nu och spara både tid och pengar!

Sälja bilen till bilförmedling? Vi har ett bättre alternativ!

Helt kostnadsfritt
Snabbt och enkelt
Värdering på nätet
Erfarna experter
Sälj bilen inom 24 timmar

Så tycker våra kunder:

Allt var bara enastående. Jag skulle definitivt sälja min bil här igen!
(Rickard T.)

En bra och seriös affär. Tack
(Sven K.)
Ford Focus, år 2003
Ford Focus, år 2003
Ford Mondeo, år 1998
Ford Mondeo, år 1998
Chrysler GV, år 1999
Chrysler GV, år 1999
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Frida

Jag var mycket nöjd, hela försäljningen var punktlig, trevlig, tillförlitlig och verkade för mig väldigt seriös. Alla mina frågor blev utförligt och tålmodigt besvarade. Besiktningen av min mycket gamla bil var grundlig, noggrann och pålitlig. Besiktningen ägde rum på torsdag eftermiddag, på måndag kom bekräftelsen på försäljningen och på tisdag fanns pengarna på mitt konto, precis som utlovat.


Eric

Kan verkligen rekommendera denna service!

Vad kostar en bilförmedling?

En bilförmedling har som affärsidé att göra det lättare för dig att sälja din bil. De hjälper dig med annonseringen, med att bestämma ditt bilvärde, med att hitta köpare till bilen, och organiserar själva försäljningen. Nackdelen med detta är att det kostar pengar. Först och främst måste du ofta betala för själva annonseringen på olika forum. För varje såld bil utgår dessutom en förmedlingsprovision till bilförmedlaren som uppgår till en viss procentandel av försäljningspriset. Det finns inte heller någon garanti för att din bil blir såld inom rimlig tid. Du riskerar att få betala många månaders annonsering innan du blir av med din bil eftersom en bilförmedling inte kan köpa upp din bil direkt.

Du kan dock bespara dig allt besvär med en bilförmedling genom att sälja bilen direkt till viköperdinbil.se. Du spar inte bara pengarna för förmedlingsprovisionen, för eventuellt underhåll av bilen och för annonseringen. Du slipper till och med all annonsering och väntan på rätt köpare. Till oss kan du sälja din bil inom bara 24 timmar, helt utan väntetid. Vi delar in processen i tre enkla steg: först gör du en bilvärdering online, sedan bokar du tid hos en av våra experter som genomför en slutgiltig bilvärdering på plats och slutligen kan du välja att acceptera vårt säljerbjudande. Efter försäljningen tar vi hand om alla formaliteter. Alla delar av processen är dessutom kostnadsfria och det tillkommer inga dolda avgifter. Kan du inte komma till stationen själv och vill ta hjälp av en vän eller släkting? Det går alldeles utmärkt! Skriv bara en fullmakt tillsammans med personen som hjälper dig så kan han eller hon komma bort till stationen istället.

Sälj bilen i tre enkla steg

Känns det krångligt med allt pappersarbete? Har du lån på bilen? Är din bil krockskadad? Eller vill du bara byta in din bil till en bilförmedling? Tänk om. Viköperdinbil.se köper din bil och tar samtidigt hand om allt pappersarbete. Vi hjälper dig lösa av lånet och ser dessutom till att sköta ägarbytet snabbt och smidigt. All vår service är helt gratis, och dessutom tjänar du som privatperson på att först sälja din bil och sedan köpa en bil separat. När du byter in din bil via en bilförmedling finns en mellanskillnad som inte är tydlig för dig som kund. Det blir svårt för dig att veta hur mycket respektive hur lite du egentligen tjänar på att lämna in bilen. Många bilhandlare tar dessutom inte emot äldre modeller eller bilar som är i för dåligt skick. Tvärtom hos oss på Viköperdinbil.se! Vi köper upp alla bilar, oavsett märke, modell och antal körda mil.


Påbörja försäljningen redan nu

Välj alltså ett billigare och enklare alternativ till bilförmedling. Viköperdinbil.se gör det möjligt för dig att ta reda på värdet på din bil och sälja den i tre enkla steg – och på under 24 timmar! Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och det enda du behöver göra för att påbörja din bilförsäljning är att ange information om din bil i vår online-räknare för att få en kostnadsfri bilvärdering. Sedan bokar du tid på en av våra många stationer och får ett säljerbjudande direkt på plats!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: