Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Slipp jämföra bilpriser - sälj bilen till oss!

Bilpriser

Idag är det enklare än någonsin att ta reda på priset för en bil. Det finns flera sätt att ta reda på ett bilpris. Det finns listor på nätet där du kan jämföra modeller, och på så sätt luska ut ett ungefärligt värde för ditt fordon. Men eftersom varje bil har sin unika historia kan du aldrig få ett exakt värde genom att jämföra bilpriser på nätet. Din bil kanske han repor eller små defekter? Om du jämför med en bil utan några sådana skavanker blir värdet för bilarna naturligtvis olika.

För att lättast ta reda på värdet för din bil kan du göra en online-värdering i vår värderäknare. Du fyller i uppgifter om bilen och på bara ett par minuter har du fått en uppskattning om vad din bil är värd.

Ett effektivt, snabbt och smidigt sätt att ta reda på bilens värde, och samtidigt slippa lägga ner flera dagar på att leta i listor efter bilpriser. Läs mer nedan om hur du går till väga när du värderar din bil hos oss!

Slipp jämföra bilpriser - värdera bilen här!

Sälj bilen på 24 timmar!
Snabbt och enkelt
Uppköp av alla slags bilar
Vi sköter ägarbytet
Erfarna experter

Så tycker våra kunder:

Superbra - trevligt bemötande, ingen väntetid, bra prisförslag!
(Simon L.)

Allt gick korrekt till och kändes mycket tillförlitligt. Exakt vad jag letade efter.
(Christian F.)
Mazda 323, år 1998
Mazda 323, år 1998
MB SL 320, år 1994
MB SL 320, år 1994
Toyota Avensis, år 2007
Toyota Avensis, år 2007
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Martin

Jag blev mycket positivt överraskad: jag bokade en tid över nätet och fick en redan nästa dag. Dagen efter på min bokade tid: ingen väntetid, provtur, bilen blev fotograferad, efter 25 minuter kom ett prisförslag, ett avtal slutet, 2 arbetsdagar senare kom en bekräftelse skickad per mail, min bil: Golf variant TDI årsmodell 1999, med ett miltal på 38.000 var såld. Jag fick mer än 10 000 kronor än vad jag hade väntat mig. Kan verkligen rekommendera denna service!

Enklaste sättet att värdera din bil på

Har du en bil till salu? Jämför du bilpriser på nätet för att ta reda på värdet för din bil? Att bedöma bilvärde genom att se efter i listor tar upp en hel del tid. Det är ingenting som du gör på några timmar. Att jämföra bilpriser på internet kan ta flera veckor, till och med månader! Och du kan inte vara säker på att värdet du kommer fram till stämmer för just din bil. Det är många olika faktorer som spelar in när man ska bestämma fordonsvärde. Modell, märke, extra tillbehör, och eventuella defekter är saker som påverkar bilens värde. Även årstid, plats och marknadsläge bidrar till det slutgiltiga värdet för din bil. Det enklaste sättet att komma fram till ett bilpris som stämmer är att göra en värdering online, och sedan låta en bilspecialist personligen värdera din bil. På så sätt kan du få ett exakt värde för din bil, och slipper leta bilpriser i listor på internet. Hos oss kan du värdera din begagnade bil i två enkla steg och på mindre än fem minuter har du fått reda på din bils värde!

Att sälja sin bil kan vara nog så krångligt och jobbigt när man inte själv är van vid just bilaffärer. Kanske tar det emot att spendera timmar på att skriva annonstext, ta fotografier och redogöra för bilens fulla reparationshistoria via en annons. Dessutom måste du lägga ner tid och energi på att svara i telefon och möta oseriösa köpare. Dessutom är det svårt att sätta ett korrekt pris på egen hand. Återigen, vill du spendera onödig tid på att jämföra med olika typer av billister? Nej. Det finns ett smidigare alternativ för dig som vill sälja din bil på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Tänk om, tänk Viköperdinbil.se!

Få en exklusiv värdering- helt gratis!

Ska du sälja en gammal bil? Ge din bil en värdering i vårt online-verktyg och boka därefter en tid med en av våra erfarna experter. Våra specialister är alla kompetenta och kunniga med gedigen kunskap om bilbranschen. De kan på ett rättvist sätt ge din bil ett värde baserat på test och en kort provkörning av bilen. Under värderingen har du chans att ställa frågor, vi svarar mer än gärna på dina funderingar kring bilförsäljningen. “Om jag vill sälja min bil, kan jag göra det hos er” undrar du? Absolut! Vill du kan du sälja bilen direkt efter värderingen. Kom bara ihåg att ta med papprena som behövs vid en bilförsäljning, så som ID-handling, registreringsbevis och servicebok.


Slipp jämföra bilpriser - få värdet direkt!

För dig som har begagnade bilar till salu kan du nu snabbt och enkelt sälja dina fordon snabbt och enkelt på mindre än 24 timmar. Vi tar emot alla sorters bilar, oavsett skick. Vill du sälja en bil till oss börjar du med att värdera din bil i vår online-räknare, och därefter bokar du en tid för personlig värdering. Bilpriset du får av oss baserar vår värderinggspecialist på tester som görs på ditt fordon, och vi ger dig alltid ett rättvist priserbjudande som du kan känna dig nöjd med. Du slipper att lägga ner en massa tid på att jämföra bilpriser, hos oss får du ett värde på bara några minuter. Vill du inte sälja bilen till oss efter värderingen blir du inte debiterad för någonting - alla våra tjänster är helt kostnadsfria!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: