Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Köpa importbil? Vi hjälper dig att bli av med din gamla

importbil

Har du redan besökt alla bilhandlare i stan och ingen vill köpa din importbil? Ingen fara. Importbilar kan vara svåra att sälja hos många handlare, men inte hos viköperdinbil.se. Hos oss spelar det ingen roll om du importerat din bil från Tyskland, från USA eller från något annat land. Du är alltid välkommen att värdera din Chrysler, Ford, din Volkswagen eller bil av något annat märke hos oss. Vi värderar och köper upp alla sorts bilar, oavsett skick och härkomst.

Det enda du behöver göra är att ange information om din bil i vår räknare. Sedan räknar vårt system fram värdet på bilen och du får direkt ett mejl med värdet.

Efter det kan du boka tid hos oss för en helt kostnadsfri manuell värdering och om du vill kan du sälja din importbil direkt!

Så kan du enkelt sälja en importbil

Kostnadsfri värdering
Snabbt och enkelt
Uppköp av alla slags bilar
Trygg betalning senast dagen efter
Inköp av bilar i befintligt skick

Så tycker våra kunder:

Jag är mycket nöjd med företaget. Suveränt!
(Rune S.)

Allt gick snabbt och lätt, inga konstigheter. Tack så mycket!
(Madeleine L.)
Audi S4, år 2009
Audi S4, år 2009
Audi A3, år 2011
Audi A3, år 2011
Toyota Auris, år 2008
Toyota Auris, år 2008
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Eric K.

Kan verkligen rekommendera denna service!


Ilona K.

En snabb bokning av besiktning. Ett litet avdrag gjordes bara för en liten buckla på passagerarsidan och en repa på bakluckan. Priset som lades fram var mycket rimligt.

Gör en bra affär när du säljer din importbil

Är du en av dem som köpt bilen på import och sparat tusentals kronor? Kanske valde du att importera din bil från Japan eller från USA? Grattis till en bra affär! Dagen kommer dock när bilen ska säljas igen och självklart vill du göra en lika bra affär vid försäljningen. Men då kommer kanske bakslaget. Bilhandlarna i din stad vill inte ta emot bilen för att den är importerad. Du riskerar att förlora pengarna du sparade när du köpte bilen om du måste sälja den för billigt. Så hur gör du? Vissa handlare som specialiserat sig på import och export av fordon kan visserligen tänka sig att köpa bilen, men det är svårt att veta vem som är seriös. Acceptera inga skambud från oseriösa handlare där importbilar säljes. Vänd dig direkt till viköperdinbil.se med din importbil så hjälper vi dig! Vi är din professionella bilköpare för importbilar. Hos oss kan du sälja bilen snabbt och smidigt och få bästa möjliga pris för den.

Sälj bilen direkt till oss

Det kan vara svårt att övertyga köparna att ge lika mycket pengar för en importerad bil som för en svensksåld. Bilens historia kan vara svår att spåra och service och reparationer kanske inte alltid är väl dokumenterade. Import och export av fordon är alltid oöverskådligt för köpare. Då är det extra viktigt att du värderar bilen för att ta reda på vad den egentligen är värd. Det ska ju löna sig att importera en bil – även när du säljer den vidare! Vänd dig till oss på viköperdinbil.se för en kostnadsfri värdering. Värderingen tar bra cirka 20 till 30 minuter och du får chans att ställa frågor under tiden. När värderingen är slut får du reda på det exakta andrahandsvärdet. Vill du sedan sälja din importbil till oss så gör du det snabbt och smidigt direkt efteråt. Det finns dock inget säljtvång så du kan helt enkelt dra nytta av en gratis värdering hos oss för att ta reda på vad din bil är värd! Vill du sälja en släkting eller väns bil? Det går utmärkt! Se bara till att ha med en fullmakt från ägaren. Viköperdinbil.se – din professionella bilköpare. Här köpes begagnade bilar snabbt och lätt!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: