Så här säljer människor sin bil idag

Kolla in det här nya, enkla sättet du kan sälja din bil på och varför folk använder det.

17.10.2017

Kunden säljer bil

Att sälja bilen kan vara en svår grej. Annonsera ut den eller till bilhandlare? Varje alternativ har sina fördelar och nackdelar angående tid, pengar, förtroende och bekvämlighet. Nu finns det ett bättre alternativ som kombinerar det bästa från båda världar.

Klant
Jag behövde inte lägga in några annonser. Jag behövde inte träffa några kunder. Jag behövde inte förhandla. Allting hanterades åt mig och det väldigt fort. Jag fick en väldigt bra magkänsla.

- Astrid B., kund.

Så här tänker människor att man måste sälja bilen

  • Annonsering: Du behöver tid för att hitta en köpare, prata i telefon med eventuella köpare, face to face möten, pappersarbete och det kostar att överlåta bilen.
  • Bilhandlare: Du behöver hitta en handlare som kan ta din bil, förhandla, kompromissa, vanligtvis betala för kostnader och du behöver oroa dig för att få ett för lågt pris.

Ta reda ett nytt sätt att sälja bilen

Fler än 700.000 personer har valt att sälja sin bil på det här sättet. Det är mycket enklare, så snabbt som du kan och nästan alla bilar bli accepterade. Spelar ingen roll i vilket skick. Du behöver inte betala för att veta värdet av din bil och du behöver inte gå med på att sälja den. “Man får inte känslan att man blir blåst på köpet” VKDB kund.

Bil såld
Klant
Det är verkligen det enklaste sättet att sälja din bil. Jag sålde min bil utan att placera några jobbiga annonser. Totalt stressfritt.

- Özler E., kund.

Klant
Jag sålde enkelt min bil, den var oregistrerad och det gick galet fort.

- Rolf D., kund.Ta reda på vad din bil är värd gratis

Bara 2 klick: Det bästa erbjudandet! Mer än 700.000 kunder är övertygade.

3 anledningar till varför folk säger att VKDB är det bästa sättet:


#1 Enkelt och säker

Processen går väldigt fort och är enkel. Mötet tog mindre än en timma. För att VKDB nätverket är så stort så kan dom köpa nästan alla bilar vid alla tillfällen, spelar ingen roll skick.

Klant
Jag fick min bil värderad och på bara 30 minuter var den såld. I vänterummet erbjöds till och med kaffe.

- Marcus H., kund.

Client
Från onlinevärdering till försäljning tog det bara 4 dagar.

- Markus W., kund.

#2 Transparant och inga kostnader

Du kan enkelt boka en tid på hemsidan. På stationen blir du välkomnad av experter som kollar din bil och guidar dig igenom hela processen. Det finns inga gömda komplikationer, inga kostnader för dig och inget strul med pappersarbete. Om du vill, kan du enkelt sälja din bil samma dag.

Klant
Försäljningen var rättvis och transparent. Det gick mycket snabbare än vad jag trott.

- Florian K., kund.

audi-rot

Vad är min bil fortfarande värd?

På bara en minut får du reda på värdet på din bil. Få bästa priset och sälj direkt.

#3 Bäst pris och snabb betalning

Jämfört med lokala bilhandlare och andra köpare ger VKDB bäst pris för en begagnad bil och det är inga gömda kostnader eller prisnedsättning. Pengarna blir överförda direkt till ditt bankkonto.

Klant
ag fick ett mejl direkt efter mötet på eftermiddagen, bilen var avregistrerad och efter 1-2 dagar fick jag pengarna på mitt konto.

- Astrid B., kund.

Du kan enkelt boka en tid gratis och få en värdering samma dag utan förpliktelser att sälja bilen. Eller så kan du värdera din bil online. Det är upp till dig när och hur du vill sälja den. “Jag var skeptisk innan men nu är jag helt övertygad”, VKDB kund.

Gratis bilvärdering på bara ett steg

Vår service