Ska du skrota din bil? Vi ger dig pengar för den!

Du har kanske en begagnad bil som du tror inte längre går att sälja. Spara allt besvär när du ska skrota din bil och sälj den istället till viköperdinbil.se.

Välj då ett bättre alternativ än att skrota din bil: skrotning av en bil kan medföra mycket pappersarbete och det finns en hel del som du måste veta för att allt ska kunna gå rätt till. Om omregistrering och ägarbyte inte genomförs på rätt sätt så riskerar du att få krav på skatt och andra avgifter i efterhand.

Vi tar hand om alla formaliteter. Kanske har din skrotbil även ett restvärde: låt vår expert ta en titt på bilen och bedöma hur mycket pengar du kan få för den.

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Vad du måste veta när du ska skrota din bil

Skrota bil

Det är inte alltid lätt att skrota sin bil och det finns mycket att tänka på. För att undvika att få skatter och avgifter för bilen i framtiden måste alla dokument vara i ordning inför skrotningen.

Du behöver normalt ta med legitimation, registreringsintyg (som du kanske måste beställa om du inte längre har kvar det). Vid skrotningen behöver bilen även ställas av, för att säkerställa att den inte kommer att tas i trafik igen, ägandebyte måste göras och så vidare. Vill du skrota din bil snabbt och lätt så är detta inte alltid det enklaste alternativet, och det finns sätt att undvika mycket av pappersarbetet. Självklart vill du ju även hitta ett sätt att skrota din bil utan kostnad.

Vill du fortfarande ha pengar för din skrobil och orkar dessutom inte heller med allt pappersarbete som krävs när du ska skrota den? Oroa dig inte. Hos oss får du hjälp med allt. Efter att du gör en första onlinevärdering får du ett uppskattat värde från oss. För att sedan kunna erbjuda ett så precist pris som möjligt är du välkommen att svänga in på en av våra stationer för en värdering på plats. Vi går igenom din bil, gör en kort provtur och kommer sedan överens om ett pris. Om du vill kan du välja att tacka ja till vårt priserbjudande - och sälja bilen direkt. Pengarna överförs genom säker banköverföring, och når ditt bankkonto inom de närmaste dagarna. Sälj din bil till oss när du vill ha en snabb och smidig affär! Välkommen att ringa kundtjänst om du undrar något.

2. Tjäna pengar på din skrotbil

Viköperdinbil.se köper upp en begagnad bil, även en som ska skrotas, och tar på sig allt pappersarbete. Formaliteter som ägarbyte på bilen sköter vi efter köpet. Och det är enkelt att överlåta din skrotbil till oss: många skrotbilar har fortfarande ett restvärde och vår expert gör en bedömning av hur mycket pengar du kan få för bilen. Om du vill kan du sedan genomföra en vanlig bilförsäljning, och vi köper upp bilen. Du kan alltså oftast få betalt – och tjänar mer än om du bara lyckas skrota din bil kostnadsfritt. Efter köpet står vi som ägare på bilen och du behöver inte bekymra dig om krav på skatter och avgifter som du hade fått som du valt att skrota din bil – och råkat glömma något. Att sälja bilen till viköperdinbil.se är ett tryggt alternativ.

3. Bil av med bilen snabbt

Skrota bil

Att överlåta din skrotbil till oss är helt gratis – du kan till och med tjäna pengar på det. Att sälja bilen till oss ger dig oftast mer pengar än om du lyckas få en kostnadsfri skrotning av din bil. Den statliga skrotningspremien avskaffades 2007 och sedan dess är det svårare att få betalt för vissa – särskilt äldre – bilar som ska skrotas. Vi hjälper dig att uppskatta värdet på bilen och köper upp den till dess aktuella restvärde! Välj alltså det lättaste och billigaste sättet när du ska skrota din bil. Tiden är förbi då du var tvungen att lösa allting själv, viköperdinbil.se köper upp din skrotbil och inom 24 timmar har du blivit av med bilen. Vi skickar själva in blanketten för ägarbyte och omregistrering så du slipper allt pappersarbete.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi finns här för dig, och ser till att du blir väl omhändertagen. Att sälja sin bil kan vara en jobbig upplevelse. Hur vet du om du får rätt pris för din bil? Oroa dig inte. Vi utgår från ett lokalt aktuellt marknadsvärde och ser till att du får bilen såld snabbt, smidigt och enkelt. Undvik dessutom att din bil förlorar mer i värde - det sker varje dag. Sälj din bil till oss idag, och få dina pengar in på kontot efter några bankdagar!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Proffsig o trevlig personal. Snabb o effektiv service av tjänste.
Birgitta C. | Sollentuna-Edsberg | Mercedes-Benz B-Klasse, 2015 29.01.2019
Oerhört trevliga och jordnära personer på stationen i Kållered/Göteborg!
Melisa B. | Kållered | Volvo S 60, 2004 27.09.2018
Bra service, tryghet, snabbt, om jag kommer at sälja en ny bil bliver det her..
Jan T. | Malmö | Peugeot 508, 2011 15.06.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg