Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Vi köper din bil i Göteborg Nord-Tagene

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se - Göteborg Nord–Tagene

Station Göteborg Nord–Tagene
Tagenevägen 2
422 59
Hisings Backa

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Sälja din bil i Göteborg Nord-Tagene

När det är dags att ta farväl av din trogna följeslagare och sälja bilen, finns det egentligen bara ett alternativ. viköperdinbil.se i Göteborg Nord-Tagene, förenklar processen rejält, utan onödigt krångel med annonser och det tar inte heller lång tid. När det kommer till bilförsäljare Göteborg Nord har du hittat rätt, på någon av våra två stationer kan du inom 24 timmar ha sålt din bil - oavsett bilmodell.

Pappersarbete och ägarbyte hör till när du vill sälja en gammal bil, men kan vara krångligt. Lämnar du allt i våra händer löser vi det åt dig på ett tryggt och riktigt sätt. Oavsett om det är en nyare, gammal eller till och med belånad bil, hjälper vi dig. Börja med att göra en kostnadsfri värdering av bilens totala värde, detta gör du smidigt online och utför du hela onlinevärderingen får du ett slutligt försäljningspris direkt. Nästa steg innebär att boka in ett möte på stationen i Göteborg Nord-Tagene så att vi kan göra en snabb kontroll av bilen utifrån de uppgifter du angett online och kan skriva kontrakt direkt på plats. Sälja bil i Göteborg Nord har aldrig varit enklare.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss – Station Göteborg Nord-Tagene

Från norr
Kör E6 mot Göteborg, sväng av vid Bäckebol och Tagene. Sväng höger i rondellen och kör ca 300 m till nästa rondell där ni svänger vänster in på Tagenevägen. Kör ca. 2,6 km och stationen ligger då på höger sida, i samma byggnad som Bra Kakel. Kör in på gården och sväng vänster, stationen ligger längst in på vänster sida.


Från söder
Kör E6 mot Oslo, sväng av vid Bäckebolsmotet mot Tagene och Bäckebol. Ta vänstra filen och sväng vänster och kör rakt fram genom rondellen. Sväng höger i nästa rondell vid Preem mot Tagene. Kör ca 800 m och stationen ligger på vänster sida i samma byggnad som Bra Kakel. Kör in på gården och sväng vänster, stationen ligger längst in på vänster sida.


Från öst
Kör E20 mot Göteborg, vid Olskroksmotet följ skyltarna mot Oslo. Kör E6 mot Oslo, sväng av vid Bäckebolsmotet mot Tagene och Bäckebol. Ta vänstra filen och sväng vänster och kör rakt fram genom rondellen. Sväng höger i nästa rondell vid Preem mot Tagene. Kör ca 800 m och stationen ligger på vänster sida i samma byggnad som Bra Kakel. Kör in på gården och sväng vänster, stationen ligger längst in på vänster sida.

Öppettider Station Göteborg Nord-Tagene

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Bilförsäljare Göteborg Nord-Tagene

När du har bestämt dig för att sälja bil Göteborg Nord-Tagene, är den första tanken oftast att lägga ut en annons på en köp- och-säljsida. Men är det rätt tillvägagångssätt?

Med denna metod kommer det ta ett bra tag innan du får bilen såld och på vägen är det mycket möjligt att du stöter på osäkra och velande köpare. Dessutom måste du betala för annonsen.

Ett mycket enklare alternativ är att ta kontakt med viköperdinbil.se i Göteborg Nord-Tagene, då vi köper din bil oavsett vilket skick den är i. Vi tar till och med emot bilar med krockskador. I stort sätt kan du komma in med vilken bil som helst, under 3,5 ton, så kan du ha den såld hos oss inom 24 timmar.

Sälja bil i Göteborg Nord - vi finns också i Tagene

Vi har utvecklat ett snabbt, smidigt och säkert koncept för alla bilägare som letar efter det bästa sättet att sälja bilen. viköperdinbil.se har förenklat processen avsevärt och tänker på dig som säljare i första hand, då vi förstår att du vill göra en bra affär.

Som privatperson kan det till exempel vara svårt att veta hur mycket din bil egentligen är värd, detta kan viköperdinbil.se i Tagene hjälpa dig med. Fyller du i standardinformation som mätarställning, modell och serie på vår hemsida ger vi dig en uppskattning på din bils värde efter högst två minuter.

Nästa steg är att du utför själv en värdering av din bil online genom att enkelt ange generell information om bilens skick samt laddar upp några bilder innan du får ett slutligt försäljningspris direkt online. Sedan bokar du in ett möte med oss på stationen i Tagene, här görs en snabb kostnadsfri kontroll av bilen - av en expert med flera års erfarenhet i bilbranschen. Därefter får du ett försäljningspriset bekräftat och du kan få din bil såld direkt på plats!

Om du under tiden har ångrat dig och inte vill sälja bilen till oss är detta okej. Viköperdinbil.se i Tagene är ett säkert och pålitligt företag som finns i över 350 olika filialer över hela Europa, och är det utmärkta alternativet för dig som vill sälja din bil.

Alla våra värderingstjänster är 100 % kostnadsfria och när du bestämmer dig för att sälja överför vi pengarna till dig direkt via banköverföring.

Sälj din bil - oavsett skick

I och med denna affär tar vi även över alla dokument som tillhör bilen, du behöver med andra ord inte krångla med ägarbyte eller liknande. Har du en belånad bil tar vi även hand om detta och löser lånet med banken.

Oavsett om du vill sälja gammal bil eller en nyare, kan du vända dig till oss - vi tar till och med emot krockade bilar.

Så för att sammanfatta; vill du sälja bil i Göteborg Nord-Tagene ska du vända dig till en seriös bilförsäljare Göteborg Nord-Tagene. Vi köper din bil, oavsett skick – svårare än så är det inte.

Värdera din bil nu: