Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Stockholm-Högdalen

Våra bilexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Stockholm-Högdalen

Station Stockholm-Högdalen
Kvicksundsvägen 12
124 59 
Bandhagen

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper din bil i Stockholm-Högdalen redan idag

Vill du kunna sälja din bil snabbt i Stockholm-Högdalen? Då har du kommit till rätt ställe. Genom oss kan du som bor i Stockholm-Högdalen enkelt sälja din bil till ett bra pris.

Det spelar ingen roll vad det är för bil. Genom viköperdinbil.se kan du lätt få den såld, oavsett om det är en stor pickup, en liten stadsbil eller en rymlig skåpbil. Vi har gjort vårt bästa för att det ska vara så lätt som möjligt för dig att sälja bil snabbt.

Hos oss kan du ta reda på det initiala värdet på bilen helt kostnadsfritt. Vi köper din bil i Stockholm Högdalen efter att du har utvärderat bilen online och då redan fått ett försäljningspris via e-post. Med vår hjälp kan du sälja bilen inom 24 timmar.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Stockholm-Högdalen

Från norr:
Följ Nynäsvägen (väg 73) mot Farsta/Nynäshamn. Sväng av vid tranfikplats Gubbängen, ta höger och följ vägen mot Huddinge/Hökarängen. Efter ca 800 m kör under tunnelbanebron och in på Örbyleden. Fortsätt ca. 1 km och sväng vänster efter Gubbängens idrottsplats mot Högdalens industriområde och in på Stallarholmsvägen. Ta andra gatan till vänster in på Kvicksundsvägen. Efter ca. 200 m ligger stationen på höger sida i en blå byggnad vid korsningen.

Från söder:
Följ Nynäsvägen (väg 73) mot Stockholm C. Sväng av vid tranfikplats Gubbängen, ta höger och följ vägen mot Hökarängen. Efter ca 800 m kör under tunnelbanebron och in på Örbyleden. Fortsätt ca. 1 km och sväng vänster efter Gubbängens idrottsplats mot Högdalens industriområde och in på Stallarholmsvägen. Ta andra gatan till vänster in på Kvicksundsvägen. Efter ca. 200 m ligger stationen på höger sida i en blå byggnad vid korsningen.

Från väst (E4:an):
Från E4: sväng av vid Årsta och kör ned i södra länken. Följ skyltningen mot Huddinge och ut på Årsta fältet. Kör rakt fram vid rödljuset och fortsätt ca 600 m. Vid nästa rödljus ta vänster mot Nynäshamn (väg 73) och in på Örby leden. Följ den i ca. 2,5 km och sväng sedan höger vid Högdalens industriområde och in på Stallarholmsvägen. Ta andra gatan till vänster in på Kvicksundsvägen. Efter ca. 200 m ligger stationen på höger sida i en blå byggnad vid korsningen.

Öppettider Station Stockholm-Högdalen

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Vi köper din bil i Stockholm-Högdalen på detta sätt

Om du bor i Stockholm eller söder om huvudstaden, exempelvis i Högdalen, och vill sälja bilen utan att det tar för lång tid så kan vi hjälpa dig. Vi på viköperdinbil.se har gjort det lätt för alla som vill sälja bil snabbt. Nu slipper du lägga ut en annons på nätet. Istället för att det tar veckor eller månader så kan du sälja bilen till oss istället. Du behöver inte heller oroa dig för bilens utseende, rostfläckar eller att motorn börjar bli dålig. Genom oss kan du ändå få sålt din bil. Vi köper din bil i Stockholm-Högdalen utan något krångel

Börja med att ta reda på vad just din bil är värd genom att värdera din bil gratis online här på vår hemsida. Du fyller helt enkelt i bilens märke, modell och registreringsår. Du fyller i vilken version av modellen du har samt hur många mil du har kört. Därefter får du en initial värdering av bilen i form av en prisuppskattning varpå för att kunna ge dig ett mer exakt försäljningspris online ber vi dig utföra en längre onlinevärdering med frågor om din bils skick och utrustning.

Nu när du har värderat din bil kan du även boka in en snabb kontroll av bilen hos vår station i Stockholm-Högdalen. Detta besök är naturligtvis kostnadsfritt. Vi har flera stationer runt om i Stockholmsområdet samt många andra städer i Sverige och Europa. När du väl har bokat en tid så behöver du bara köra dit bilen. Få ditt försäljningspriset bekräftat, skriv på kontraktet och lämna bilen hos oss direkt om du vill.


Du kan sälja bilen i Stockholm-Högdalen genom oss

Den initiala värderingen du fick ger dig en uppskattning för vilket pris du kan för en bil i bra skick. Det slutgiltiga budet får du först efter att du fyllt i den mer utförliga onlinevärderingen och laddat upp några enkla bilder på din bil. Prisuppskattningen är alltså inte garanterad som slutligt värderingspris när du väl säljer bilen till oss. Du kan värdera din bil gratis online. Det är därefter helt upp till dig om du vill acceptera budet du får från oss. Du har upp till sju dagar på dig att tacka ja.

När du har sagt ja till vårt bud kommer vi att föra över pengarna till ditt bankkonto direkt. Det kan ta ett par bankdagar innan du har tillgång till pengarna. Det innebär att du i princip kan sälja din bil inom 24 timmar om du värderar din bil kostnadsfritt på nätet och kör den till vår station i Stockholm-Högdalen. Perfekt för dig som vill sälja bil snabbt och smidigt. Vi ser inte bara till att du får sålt din bil fort, vi tar även hand om allt pappersarbete med ägarbytet.

Börja processen genom att värdera din bil gratis online här på vår hemsida. Vi köper din bil i Stockholm-Högdalen på ett enkelt sätt. Använd vår värderingstjänst redan idag.

Värdera din bil nu: