Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Stockholm-Solna

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Stockholm-Solna

Station Stockholm-Solna
Repslagarevägen 7
171 48 
Solna

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

Nu kan du sälja begagnade bilar i Stockholm-Solna

Att försöka sälja en begagnad bil på egen hand är inte alltid det lättaste. Om du fortfarande inte lyckats sälja din bil så har vi ett alternativ till privat försäljning som kommer att passa dig perfekt.

Tack vare oss på vikoperdinbil.se kan du snabbt och lätt sälja bilen om du bor i Stockholm – Solna. Allt du behöver göra är att använda vår kostnadsfria värderingstjänst på nätet, boka en tid för en snabb kontroll av bilen och slutligen sälja din bil till oss.

Om du söker efter ett lättare sätt att sälja begagnade bilar i Stockholm – Solna så kan vi mer än gärna hjälpa till. Om du väljer att sälja bilen till oss får du den såld inom 24 timmar.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Stockholm-Solna

Från norr:
Kör E4 södergående mot Stockholm, fortsätt förbi avfarten mot Solna och sväng istället av mot Karolinska sjukhuset. Efter avfarten fortsätt ca 100 m och kör rakt fram i rondellen. Fortsätt ca 900 m och sväng höger i rondellen. Kör ca 130 m och sväng höger in mot Hagalunds industriområde. Följ vägen rakt fram ca 500 m och sväng vänster efter en gul träbyggnad in på Repslagarevägen. Kör ca 100 m och stationen ligger på vänster sida inne på gården.

Från söder:
Kör E4 norrgående mot Stockholm/Sundsvall, i höjd med Tomteboda håll höger mot E20 St: Eriksplan/ Karolinska sjukhuset. Efter avfarten sväng vänster i korsningen mot Solna C /Karolinska sjukhuset. Fortsätt rakt fram i ca 1 km till en rondell, kör rakt fram i den och ytterligare ca 130 m och sväng sedan höger in mot Hagalunds industriområde. Följ vägen rakt fram ca 500 m och sväng vänster efter en gul träbyggnad in på Repslagarevägen. Kör ca 100 m och stationen ligger på vänster sida inne på gården.

Från väster:
Kör in på Norrbyvägen / Huvudstaleden mot Solna. Fortsätt in på Frösundsleden och kör ca 1,2 km, i höjd med Solna Centrum sväng höger in på Solnavägen mot Stockholm/ Karolinska sjukhuset. Fortsätt ca 1,1 km och håll vänster efter järnvägstunneln och sväng vänster in mot Hagalunds industriområde. Följ vägen rakt fram ca 500 m och sväng vänster efter en gul träbyggnad in på Repslagarevägen. Kör ca 100 m och stationen ligger på vänster sida inne på gården.

Öppettider Station Stockholm-Solna

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Vi köper flera typer av begagnade bilar i Stockholm-Solna

Det första du bör göra när du ska påbörja processen att sälja din begagnade bil är att använda vår kostnadsfria bilvärdering på nätet. Den fungerar på ett enkelt sätt. Ange vilken bilmodell du har och hur många mil den har gått. Du får då en preliminär värdering baserad på data från flera europeiska databaser. För att få ett exakt försäljningspris ber vi dig ange ytterligare information om din bils generella skick och utrustning. Ladda sedan upp några enkla foton på bilen och du erhåller ditt försäljningspris direkt via e-post

När vi köper din bil i Stockholm-Solna utför vi även en snabb kontroll av bilen. För att vi ska kunna göra detta måste du ange vilken tid du kan komma in till vår station i staden. Detta kan du göra efter att du gjort onlinevärderingen och fått ditt försäljningspris. Och allt detta sker på en och samma sida.

Som bilägare kanske du är orolig för att just din bil inte kommer att kunna säljas. Du kanske redan har försökt sälja den på egen hand utan att lyckas. Det är aldrig kul att behöva bevara en bil som du inte längre vill ha. För varje dag som går tappar bilen lite mer i värde. Gör som hundratals har gjort före dig för att sälja bilar i Stockholm – Solna, använd dig av vår tjänst redan idag.

Ett snabbare sätt att sälja bilar i Stockholm-Solna

Hos oss på viköperdinbil.se tar vi varje dag emot alla möjliga typer av bilar som vi först undersöker och sedan köper. Vi köper din bil i Stockholm – Solna till ett bra pris även om den är i ett lite sämre skick. Vårt enda krav är att bilen bara får väga upp till 3,5 ton. Exakt vilket pris du får för bilen när du säljer begagnade bilar i Stockholm – Solna beror på flera faktorer. Det är våra expertvärderare som i slutändan ger dig en offert efter att ni tillsammans provkört bilen och undersökt den. En undersökning tar vanligtvis runt 30 minuter.

Börja med att utföra bilvärdering gratis på vår hemsida

Det finns många fördelar med att använda vår tjänst. En av de främsta fördelarna är enkelheten. Du kan kolla upp vad din bil är värd redan idag med hjälp av vår kostnadsfria bilvärderingstjänst här på vår hemsida.

Det går lika enkelt att boka upp en tid för att överlämna bilen och du får på plats en officiell offert från oss. Därefter är det helt upp till dig om du vill att vi köper din bil i Stockholm-Solna. Accepterar du vårt bud på plats börjar vi omedelbart ta hand om alla de olika administrativa delarna. Vi för sedan över pengarna på ett säkert sätt till ditt angivna bankkonto. Det finns inga dolda avgifter och du binder aldrig upp dig till något. Du väljer först vår gratis bilvärdering och får tillgång till alla våra kostnadsfria tjänster på köpet.

När du vill sälja begagnade bilar i Stockholm-Solna så vet du precis vart du ska vända dig. Med vår hjälp gör du det lätt för dig själv. Oavsett om din bil är helt ny och fin eller om den är gammal och lite sliten så kan du sälja den till oss.

Värdera din bil nu: