Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Västerås

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Västerås

Station Västerås
Ängsgärdsgatan 9
721 30
Västerås

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper din, eller dina begagnade bilar i Västerås - utan krångel!

Du som letar efter ett bra alternativ för att sälja bil i Västerås behöver inte leta längre.


Det första steget i att sälja bilen i Västerås är att göra en värdeuppskattning i vår online-räknare och du får ett första indikativt värde på mindre än en minut. Därefter ber vi dig ge oss ytterligare information om bilen skick och tillbehör samt ladda upp några enkla bilder så att vi kan fastställa det slutliga försäljningspriset. Boka in en tid för överlämnande av på bilen vid vår station i Västerås där vår expert kontrollerar bilen efter onlineuppgifterna.


Värderingen hos oss är helt kostnadsfri. Vi tar ingen betalning för våra tjänster, varken för värderingarna eller för pappersarbetet vid försäljning. viköperdinbil.se - när du vill sälja bilen eller bilar i Västerås.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Västerås

Från centrum:
Kör Stora Gatan mot E18. Fortsätt rakt fram in på Pilgatan och kör ca 700 m. Sväng vänster vid Scandic Hotel och in på Ängsgärdsgatan. Fortsätt ca 300 m till en korsning och viköperdinbil ligger på vänster sida mittemot Shurgard.


Från väster:
Kör E18 österut. Ta avfart 135 mot Malmaberg vid trafikplats Korsängsmotet. Håll vänster i avfarten och sväng vänster in på Malmbergsgatan. Kör ca. 150 m och sväng vänster in på Ängsgärdsgatan. Kör rakt fram till korsningen och viköperdinbil ligger rakt fram in på gården.


Från öster:
Kör E18 mot Västerås. Ta avfart 135 mot Malmberget. Håll till höger i avfarten och sväng höger i rondellen in på Malmbergsgatan. Kör ca. 300 m och sväng vänster in på Ängsgärdsgatan. Kör rakt fram till korsningen och viköperdinbil ligger rakt fram in på gården

Öppettider Station Västerås

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Ta reda på värdet för din bil

Ska du sälja bil i Västerås? Då är viköperdinbil.se det rätta valet. Vi är inte din vanliga bilfirma i Västerås. Hos oss är din bilförsäljning snabb, smidig och enkelt och vi hjälper dig dessutom med allt omkring din bilförsäljning (exempelvis ägarbyte och köpekontrakt).


Innan du säljer din bil genomför du en onlinevärdering där du uppger specifik information om bilen och laddar upp några bilder på bilens utsida och insida. Vi fastställer försäljningspriset baserat på denna information samt marknadsför din bil i en handlarauktion i vårt europeiska nätverk för att du ska få bästa pris. Skulle du inte vara nöjd med priserbjudandet som ges behöver du inte oroa dig - du binder aldrig upp dig på någonting.


Värderingen är helt gratis. Självklart kan du även sälja din bil till oss. Vi köper din bil snabbt och enkelt, utan krångel eller väntetid.


Boka en tid för försäljning på viköperdinbil.se Västerås

viköperdinbil.se köper begagnade i Västerås bilar oavsett modell, märke och skick. Du börjar med onlinevärderingen på vår hemsida. Detta gör du genom att skriva in ditt registreringsnummer och på mindre än en minut får du ett uppskattat värde. Därefter ber vi dig att ange ytterligare information om din bil såsom bilens färg, tidigare ägare och om dess generalla skick så får du ett slutligt försäljningspris direkt online. När du är klar med online-värderingen kan du boka en tid för överlämning av bilen hos viköperdinbil.se i Västerås. Passar det dig bäst att komma på morgonen, eller passar kvällen bättre? Du väljer själv en tid som passar dig - vi har öppet måndag - lördag.


Är din bil gammal eller defekt? Det spelar ingen roll! Du kan sälja bilen hos oss ändå - vi köper alla sorters begagnade bilar i Västerås oavsett märke, modell, ålder eller skick. Vill du inte sälja bilen utan bara veta vad den är värd? Kanske vill du jämföra hos olika bilförsäljare / bilhandlare i Västerås - då går det bra också!


Sälj din bil enkelt och bekvämt i Västerås

På stationen kontrollerar vi bilen efter de uppgifter du angett i onlinevärderingen och bekräftar det försäljningspriset du redan fått. Väljer du att sälja bilen till oss tar vi hand om all nödvändig pappershantering kring bilförsäljningen - självklart skrivs ett köpekontrakt.


Du är mer än välkommen att ställa frågor under tiden, vi hjälper dig gärna att svara om du har några frågor eller funderingar. Betalningen sker i samband med försäljningen och pengarna överförs, vanligtvis har du pengarna inom högst tre bankdagar.


Ägarbytet tar vi också hand om - du behöver med andra ord inte tänka på någonting! Vill du inte sälja bilen direkt - behöver du inte göra det - det går naturligtvis bra att fundera över beslutet. Kanske har du sett en ny bil hos en bilförsäljare i västerås och vill veta vad du kan få för din gamla, eller jämföra inbytespriser.


Du binder aldrig upp dig på någonting och samtliga våra tjänster är gratis. Vad har du att förlora? Välkommen till oss på viköperdinbil.se i Västerås!

Värdera din bil nu: