Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Västerås

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Västerås

Station Västerås–Erikslund
Krankroksgatan 7
721 38 
Västerås

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Vi köper din bil i Västerås – utan krångel!

Den som letar efter ett bra alternativ till privat bilförsäljning i Västerås behöver inte leta längre. Hos viköperdinbil har du möjlighet att sälja din bil på mindre än ett dygn! Vi erbjuder dig en kostnadsfri tjänst där du kan sälja din bil snabbt och enkelt utan krångel. Du börjar med att göra en värdeuppskattning i vår online-räknare, och får ett värde beräknat på mindre än en minut. Du kan därefter boka en tid för personlig värdering med en bilexpert på vår filial I Erikslund, där ni tillsammans gör en genomgång av bilen för att kunna fastställa ett värde.

Har du en gammal eller defekt bil? Det spelar ingen roll! Vi köper alla sorters bilar oavsett skick, ålder eller modell. Vill du inte sälja bilen utan bara veta vad den är värd? Då är du också välkommen ner på stationen.

Värderingen med vår bilspecialist är helt kostnadsfri. Vi tar ingenting betalt för våra tjänster, varken för värderingarna eller för administration vid försäljning. Viköperdinbil - när du vill sälja din bil på enklast möjliga vis!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Västerås–Erikslund

Från norr:
Kör åt sydost på väg 66 mot Erikslund. I första och andra rondellen tar ni 2:a avfarten. I den tredje rondellen tar ni den 1:a avfarten. Fortsätt på Krankroksgatan.

Från väster:
Kör nordost på E18. Ta avfart 130 Bäckmotet. I rondellen tar du 2:a avfarten in på väg 66 fortsätt tills rondell. Ta 3:e avfarten i första rondellen och sedan 1:a avfarten i andra rondellen. Fortsätt på Krankroksgatan.

Från öster:
Kör väster ut på E18. Ta avfart 130 Bäckmotet.Följ skyltarna mot väg 66 mot Ludvika/Fagersta. Fortsätt till rondell. Ta 3:e avfarten i första rondellen och sedan 1:a avfarten i andra rondellen. Fortsätt på Krankroksgatan.

Öppettider Station Västerås–Erikslund

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt

Ta reda på värdet för din bil

Ska du sälja bil i Västerås? Då är viköperdinbil det rätta valet! Vi hjälper dig med allt kring bilförsäljningen, så som ägarbyte och köpekontrakt. Innan du säljer din bil görs alltid en värdering av en värderinggspecialist för att du ska få ett så bra pris som möjligt för din bil. Skulle du inte vara nöjd med priserbjudandet som ges behöver du inte oroa dig - hos oss binder du aldrig upp dig på någonting. Den personliga värderingen är helt gratis, precis som värderingen du gör online. Vill du dra nytta av en kostnadsfri värdering är det bara att boka en tid direkt. Och självklart kan du även sälja din bil till oss. Vi köper upp din bil snabbt och enkelt, utan krångel eller väntetid. Du hittar oss mitt emot Elgiganten i Erikslund i Västerås.


Boka en tid för värdering på stationen

Vill du sälja din bil i Västerås är det nu enklare än någonsin. Du börjar med att göra en snabbvärdering online i vårt värdeverktyg. Detta gör du genom att skriva in information om din bil i verktyget, och på mindre än en minut får du ett värde uppskattat. När du slutfört online-värdering kan du boka en tid för gratis värdering med en av våra specialister. Är det enklast för dig att komma ner på morgonen, eller passar kvällen bättre? Du väljer själv vilken tid som passar dig bäst - vi har öppet mellan 09-19 mån-fre, och från 09-16 på lördagar, och vi ser alltid till att det finns flera tider tillgängliga för dig.


Sälj din bil enkelt och bekvämt i Västerås

Efter varje värdering som görs på stationen ges ett priserbjudande baserat på tester och provkörning. Väljer du att sälja din bil till oss tar vi hand om allt nödvändigt pappersarbete kring affären, och självklart skrivs ett köpekontrakt som du får god tid att titta igenom. Du är mer än välkommen att ställa frågor under tiden, vi hjälper dig gärna om du har några funderingar eller undringar. Betalningen sker i samband med försäljningen och pengarna överförs, vanligtvis får du pengarna inom 3 bankdagar. Ägarbytet tar vi också hand om - du behöver med andra ord inte tänka på någonting! Vill du inte sälja bilen direkt behöver du inte göra det - det går naturligtvis bra att fundera över beslutet innan du bestämmer dig! Du binder aldrig upp dig på någonting och samtliga våra tjänster är gratis. Vad har du att förlora? Välkommen in till oss på Krankroksgatan i Västerås!


Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via säker banköverföring.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: