Gratis onlinevärdering

Sälj din bil i Göteborg-Ringön

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se

Station Göteborg - Ringön
Tackjärnsgatan 5
41707 Göteborg

Vår kundservice

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Vi köper din bil i Göteborg-Ringön – få bilen såld inom 24 timmar!

Det är mycket som står på spel vid en bilförsäljning. Och frågorna är många. Hur kan jag sälja min bil snabbt? Hur mycket är den värd? Vad måste jag tänka på vid försäljningen? Hos viköperdinbil.se i Göteborg gör vi det enkelt för dig att sälja din bil. Vi köper upp alla slags bilar upp till en vikt på 3,5 ton. Hos oss kan du även värdera din bil helt kostnadsfritt.

Först uppskattar du bilens värde med vår online-räknare, sedan kan du boka tid hos en av våra inköpsexperter för att få din bil värderad på plats hos oss. Direkt efter värderingen på vår station får du ett erbjudande om att sälja bilen. Efter köpet tar vi hand om alla formaliteter som till exempel ägarbyte på bilen.

Sälj din bil både lätt och snabbt i Göteborg – värdera den på viköperdinbil.se och boka tid hos våra experter redan nu!

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Göteborg-Ringön

Från väster (Göteborg):
Kör österut på Lundabyleden mot Gjutjärnsgatan. Sväng av vid Brantingsmotet. Följ skyltarna mot Centrum/Ringön/Frihamnen, ta höger in på Hjalmar Brantingsgatan. Ta avfart mot Frihamnen. Håll till vänster och följ skyltar mot Ringön. Ta vänster till Gjutjärnsgatan, fortsätt på Ringögatan och ta höger till Tackjärnsgatan.

Från öster (Göteborg):
Kör åt sydväst på E20. Ta avfart mot Olskrokmotet och följ skyltar mot E6. Fortsätt E6 och mot Tingstadstunneln. Sedan tar du avfart 76, håll till höger. Ta avfart 77 Ringön. Sväng höger och i rondellen kör du in på Salsmästargatan. Fortsätt tills du kommer in på Ringögatan. Sväng vänster på Tackjärnsgatan.

Från söder (Göteborg):
Kör norrut på E6. Fortsätt in på Tingstadstunneln. Sedan tar du avfart 76, håll höger. Ta avfart 77 Ringön. Sväng höger och i rondellen kör du in på Salsmästargatan. Fortsätt framåt tills du kommer in på Ringögatan. Sväng vänster på Tackjärnsgatan. Fortsätt ner på Tackjärnsgatan, ni finner oss på längst ner på höger sida.

Öppettider Station Göteborg-Ringön

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt

Viköperdinbil.se: bilförsäljning när den är som enklast!

Påbörja din bilförsäljning enkelt och bekvämt hemma i soffan. Glöm pressade priser vid inbyte av bilar och lång väntan på köpare vid privatannonsering. Hos viköperdinbil.se på Ringön i Göteborg kan du sälja din bil snabbt och enkelt. Fyll bara i information om din bil på vår startsida – såsom modell, serie och milställning – och få en uppskattning av värdet på bara någon minut. Efter det kan du direkt boka tid hos oss för en kostnadsfri värdering av bilen. Värderingen tar bara 30 minuter. Du får sedan ett säljerbjudande på plats och kan sälja din bil direkt. Om du säljer bilen åt någon annan behöver du bara komma ihåg att ta med en fullmakt signerad av ägaren så löser vi resten!Det spelar ingen roll vad för slags bil du har. Vi köper upp bilar av alla märken och i alla skick – upp till en vikt på 3,5 ton. En bilförsäljning hos viköperdinbil.se i Göteborg är inte bara enkel, den är även säker! När du värderar bilen på vår station binder du inte upp dig på någonting. Väljer du att sälja din bil till oss överförs pengarna till dig via banköverföring senast dagen efter köpet. Du får ett säkert säljavtal och undviker riskerna med kontantbetalning. Efter försäljningen tar vi hand om alla formaliteter såsom ägarbyte på bilen.

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: