Hur mycket är min bil värd? Få reda på det här!

Värdera din bil enkelt och gratis hos oss på viköperdinbil.se. Vi är experter på begagnade bilar.

Om du undrar - Hur mycket är min bil värd? Då har du kommit till rätt ställe! Med kortfattad information om din bil kan du när som helst göra en onlinevärdering. Din bils uppskattade värde visas direkt på skärmen samt skickas bekvämt till den epost du angivit.

När du vill veta det exakta värdet av din bil kan du besöka en av våra många stationer runt om i landet. Vid ditt besök undersöker och provkör en expert din bil under ca 30 minuter för att sedan fastställa dess pris. Om du vill köper vi din bil för samma pris!

Alla våra tjänster är 100% gratis och icke-bindande.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Leende kvinna under texten ta reda på vad bilen är värd med viköperdinbil.se

1. Hur mycket är min bil värd vid försäljning

Ska du sälja din bil och undrar därför hur mycket är din bil värd? För att ta reda på vad din bil värd och vad du rimligen kan sälja den för, kan det hjälpa att göra en prisjämförelse av de begagnade bilar som finns på marknaden.

Med en jämförelse får du en översikt som gör det lättare att sätta ett framgångsrikt och realistiskt försäljningspris på den gamla bilen.

Man bör dock notera att i en sådan jämförelse är det svårt att räkna med bilars individuella utrustning och prestanda. Även om du jämför din begagnade bil med andra bilar av samma märke, modell och registreringsår, kan det finnas skillnader som påverkar värdet

Till exempel, om din Audi har specialdäck eller har genomgått andra uppgraderingar, kan du som regel förvänta dig ett högre försäljningspris än det genomsnittspris du hittar.

Om du snabbt och enkelt vill få reda på din bils uppskattade värde ska du använda viköperdinbil.se's onlinevärderare.

Men en onlinevärdering slipper du manuellt söka igenom och jämföra bilannonser för att sätta ett rimligt pris på din bil - vi gör det åt dig.

Allt du behöver göra är att fylla i din bildata, såsom modell, ålder och körsträcka, i vårt system. På några klick får du fram en prisuppskattning för din Skoda, BMW, Audi, Ford eller någon annan begagnad bil. Du slipper alltså tidsödande undersökningar för att få fram ett genomsnittspris för din bil.

Testa den kostnadsfria onlinevärderingen idag

Vårt system jämför priser på begagnade bilar åt dig. Värderingen baseras på nuvarande situation på bilmarknaden samt de uppgifter du fyller. Direkt på skärmen får du sedan en första prisuppskattning av din bils nuvarande marknadsvärde.

Med en onlinevärdering kan du få en indikation på så mycket är din bil värd. För en individuell prissättning bjuder vi in dig till ett gratis besök för en bilvärdering på en av våra rikstäckande viköperdinbil.se stationer.

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Eftersom en prisjämförelse på begagnade bilar online inte tar hänsyn till viktiga individuella detaljer för en bil, såsom det tekniska tillståndet, reparationshistorik, extrautrustning, körsträcka samt fordonets allmänna skick, behövs en personlig inspektion av din bil.

En sådan inspektion erbjuder vi gratis på våra stationer. När du besöker någon av våra stationer kan våra experter personligen inspektera din bil och professionellt bestämma värdet och försäljningspriset.

Besök oss för en kostnadsfri och icke-bindande personlig värdering

Det enda du behöver ta med dig till din bokade tid hos oss är registreringsbevis 1 och 2, en id-handling och bilnyckel/nyckelkort. Det senaste behöver du med största sannolikhet även för att ta dig till stationen.

Svaret på frågan, hur mycket får jag för min bil, räknas lättast ut om allt som hör bilen tas med till besöket hos en viköperdinbil.se station. Det är större chans att din bil värderas högre om våra experter har tillgång till allt som tillhör din bil direkt.

Så om du vill bättra på dina chanser att få ett högre pris kan du därför ta med alla dina fordonsdokument och eventuella tillbehör till din bil, såsom sommardäck och vinterdäck. Dessutom rekommenderas att man snyggar till bilen innan försäljningen, eftersom en väl underhållen bil ofta värderas högre.

Solsken som lyser på en rad parkerade bilar

2. Ta enkelt reda på hur mycket är bilen värd

viköperdinbil.se är det bästa alternativet när du ska sälja din begagnade bil. Vi ger rättvisa priser på begagnade bilar. Våra värderingstjänster är även icke-bindande, vilket betyder att ett besök på vår station är 100% riskfritt för dig.

Alla våra tjänster är gratis och icke-bindande

Vår tjänst är unik I Sverige eftersom vi erbjuder tre delar som normalt erbjuds av separata företag:

  • Onlinevärdering
  • Värdering på stationen
  • Försäljning till oss direkt

Den professionella värderingen ger ytterligare en säkerhet för dig eftersom vi värderar och köper alla typer av bilar. Det särskiljer oss markant från traditionella bilhandlare som normalt endast köper bilar av visst märke och skick.

Alla bilar som vi värderar gratis får ett priserbjudande. När du får ett priserbjudande på en station väljer du själv om du vill sälja din bil direkt, fundera på det och jämföra bilpriser under några dagar, eller omgående avböja det. Oavsett vad så är ditt besök hos oss gratis.

Ditt erbjudande från viköperdinbil.se

Vårt erbjudande till dig: vare sig du har en bil från Peugeot, Mazda, en företagsbil, en gammal bil, eller en välskött Seat från fjolåret: hos oss är du i goda händer. Alla modeller och märken är välkomna på en gratis värdering av våra bilexperter.

Utöver värderingen är fördelen med oss att du får en säker försäljning, en heltäckande tjänst, som även inkluderar att vi tar hand om alla nödvändiga administrativa förfaranden.

Vid en försäljning till oss kommer vi att ta hand om att bilen blir korrekt avregistrerad hos Transportstyrelsen samt att köpekontraktet håller juridiskt. Om du har tagit ut ett billån eller valt ett leasingavtal tar vi hand om administration med bankens finansiering. Köpbeloppet, eller ett möjligt restbelopp efter att lånet betalats, överför vi omgående till ditt bankkonto.

Om du har några som helst frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst inför ett möte. Det går också bra att spara dina frågor till experterna på stationerna.

Boka en tid idag för att upptäcka hur enkelt det kan vara att sälja en bil.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Fick mycket mer pengar än hos Rejmes, och gick väldigt snabbt och smidigt!
Jonas O. | Linköping | Nissan X-Trail, 2016 18.09.2019
Väldigt nöjd. Fick mer betalt än onlinevärderingen. Pengarna på kontot efter två dagar.
Pia W. | Halmstad | Ford Fiesta, 2011 21.08.2019
Väldigt nöjd, trevlig personal och proffsigt engagemang.
Philip E. | Hisings Backa | Honda Civic, 2015 23.07.2019