Hur mycket är min bil värd - prisjämförelse

För att få till en lukrativ bilförsäljning är det värt att göra en prisjämförelse i starten. Sökning på använda bilar online räcker dock inte för att få fram en korrekt bilvärdering.

Många bilägare som vill sälja privat använder sig av priser för olika bilar som de hittar online för att bestämma värdet av sin egen bil. Detta kan dock vara både tråkigt och tidskrävande. Använd istället vår onlinevärderare om du snabbt och enkelt vill få reda på “hur mycket är min bil värd”. På två minuter får du fram ett uppskattat värde av din bil och du slipper den tidsödande uppgiften att själv jämföra bilpriser.

När du vill ta reda på det riktiga priset av din bil är du välkommen till någon av våra viköperdinbil.se stationer. Bilen blir undersökt av våra experter; efteråt kan du även få möjlighet att sälja din bil till oss.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Hur mycket är min bil värd

1. Prisjämförelse begagnade bilar - tips för att köpa ny bil

Beroende på de krav du ställer på en ny bil är det lämpligt att jämföra priser, särskilt när det gäller bilar med specialutrustning. Med lite tur kan du hitta ett eller annat fynd.

jämför bilpriser

Nya undersökningar visar att att många bilister kan tänka sig att betala ett högre pris för fordon som innehåller ett intelligent system för underhåll av bilen. Sådana system för datainsamling kan naturligtvis kosta en betydande slant att installera och måste därför beaktas vid en senare i bilförsäljning. En investering i dessa system kan därför också öka värdet av din bil vid en framtida försäljning.

Utöver bilens skick och utrustning spelar också bilmärken och antal fordon på marknaden roll när man jämför bilpriser. Det går att ta reda på “hur mycket är min bil värd” oavsett vad du har för bil genom att göra en prisjämförelse av begagnade bilar. För alla olika typer av bilar, nya bilar, små bilar eller vad du än har för bil, kan man hitta uppskattade priser online. Även om det kräver en hel del sökning.

Det man bör vara vaksam över är dock att priserna kan skilja sig markant beroende på vilken källa man använder. Ofta finner man att samma bilmodell, av samma märke, registreringsår och bränsletyp, erbjuds till olika priser.

Ta exemplet, en Mercedes C-Klass med mindre än 80 000 kilometer körda. Den bilen, med exakta samma körsträcka, kan man hos två olika leverantörer finna men med en prisskillnad på 30.000 och 50.000 kronor. Här är det lämpligt att jämföra erbjudanden för att få en överblick över hur vilka kriterier finns för varje prisklass.

2. Hur mycket är min bil värd vid försäljning

I grund och botten hjälper en prisjämförelse av begagnade bilar för att få en nödvändig översikt av bilpriset. Med en jämförelse kan man få hjälp med att till exempel sätta ett bra och realistiskt försäljningspris för den gamla bilen.

Man bör dock notera att i en sådan jämförelse ignoreras ofta individuell utrustning och prestanda. Till exempel, om din Audi har specialdäck eller genomgått andra uppgraderingar, kan du som regel förvänta dig ett högre värde än det genomsnittet du finner.

För att undvika en utdragen affär på den begagnade bilmarknaden erbjuder viköperdinbil.se dig ett enkelt och bekvämt sätt att få fram en prisjämförelse; Onlinevärdering. Ange bara din bildata, såsom model, ålder och körsträcka, i vårt system. På några klick får du fram en prisuppskattning för din Skoda, BMW, Audi, Ford eller någon annan begagnad bil, som du annars hade behövt göra tidsödande undersökningar för att får fram.

Testa vår kostnadsfria onlinevärdering

Vårt system jämför priser på begagnade bilar åt dig baserat på den nuvarande situationen på bilmarknaden och de uppgifter du fyller i och ger dig seden en första prisuppskattning för din bils nuvarande marknadsvärde.

Prisjämförelse begagnade bilar

För en individuell prissättning bjuder vi in dig till ett gratis besök för en bilvärdering på en av våra rikstäckande viköperdinbil.se stationer. Eftersom en prisjämförelse på begagnade bilar online inte tar hänsyn till viktiga individuell detaljer för en bil, såsom det tekniska tillståndet, reparationshistorik, extrautrustning, körsträcka samt fordonets allmänna skick, behövs en personlig inspektion av din bil. På våra stationer kan våra experter personligen inspektera din bil och professionellt bestämma värdet och försäljningspriset.

Besök oss för en kostnadsfri och icke-bindande personlig värdering

Det enda du behöver ta med dig till din bokade tid hos oss är registreringsbevis 1 och 2, en id-handling och bilnyckel/nyckelkort. Det senaste behöver du med största sannolikhet även för att ta dig till stationen.

Svaret på frågan om hur mycket är min bil värd, räknas lättast ut om allt som hör bilen tas med till besöket hos oss en viköperdinbil.se station. Det är större chans att din bil värderas högre om våra experter har tillgång tillgång till allt som tillhör din bil direkt.

Så om du vill bättra på dina chanser att få ett högre pris kan du därför ta med alla dina fordonsdokument och eventuella tillbehör till din bil, såsom sommardäck och vinterdäck. Dessutom rekommenderas att man snyggar till bilen innan försäljningen, eftersom en väl underhållen bil ofta värderas högre.

3. Vi ger rättvisa priser på begagnade bilar

vikpöperdinbil.se är det bästa alternativet när du ska sälja din begagnade bil. Vi ger rättvisa priser på begagnade bilar. Våra värderignstjänster är även icke-bindande, vilket betyder att ett besök på vår station är 100% riskfritt för dig. Eftersom du kan få det verkliga värdet av din bil i förväg kan du enkelt och utan osäkerhet sälja din begagnade bil.

Jämför bilpriser - våra tjänster är gratis och icke-bindande

Priser begagnade bilar

Vår tjänst är unik I Sverige eftersom vi erbjuder tre delar som normalt erbjuds av separata företag; onlinevärdering, värdering på stationen och möjligheten att sälja din bil direkt till oss. Den professionella värdering har ytterligare en säkerhet för dig eftersom vi tar emot alla typer av bilar. Vilket särskiljer oss markant från traditionella bilhandlare som normalt kräver ett visst typ av märke och skick.

När du för ett priserbjudande på en station väljer du själv om du vill sälja din bil direkt, fundera på det och jämföra bilpriser under några dagar, eller omgående avböja det. Oavsett vad så är ditt besök hos oss gratis.

Ditt erbjudande från viköperdinbil.se

Vårt erbjudande till dig: vare sig du har en bil från Peugeot, Mazda, en företagsbil, en gammal bil, eller en välskött Seat från fjolåret: hos oss är du i goda händer. Alla modeller och märken är välkomna på en gratis värdering av våra bilexperter. Utöver värderingen är fördelen med oss att du får en säker försäljning, en heltäckande tjänst, som även inkluderar att vi tar hand om alla nödvändiga administrativa förfaranden.

Vid en försäljning till oss kommer vi att ta hand om att bilen blir korrekt avregistrerad hos Transportstyrelsen. Om du har tagit ut ett billån eller valt ett leasingavtal tar vi hand om administration med bankens finansiering. Köpbeloppet, eller ett möjligt restbelopp efter att lånet betalats, överför vi omgående till ditt bankkonto.

Om du har några som helst frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst inför ett möte. Det går också bra att spara dina frågor till experterna på stationerna. Boka ett möta idag för att upptäcka hur enkelt det kan vara att sälja en bil.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Toppen, enkelt, trevligt bemötande. Proffsiga killar. Snabb betalning. Rekommenderas verkligen
Barbro A. | Sundsvall | Honda CR-V, 2015 07.05.2019
Smidigt, bra bemötande.
Kjell J. | Stockholm | Audi A3, 2003 12.12.2017
Bra på alla sätt
Gunnar E. | Jönköping | Mercedes-Benz Vaneo, 2004 18.10.2017

Gratis onlinevärdering på bara ett steg