Hur mycket är min bil värd? Få reda på det här!

Värdera din bil enkelt och gratis hos oss på viköperdinbil.se. Vi är experter på begagnade bilar och hjälper dig ta reda på "hur mycket är min bil värd?"

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Om du undrar: "hur mycket är min bil värd?". Då har du kommit till rätt ställe! Med kortfattad information om din bil kan du när som helst göra en onlinevärdering. Du fyller bara enkelt i uppgifter om din bil här på vår hemsida, laddar upp en bild på bilen och får därefter ditt slutliga försäljningspris direkt online.

När du vill sälja din bil sen så bokar du en tid på en av våra stationer och överlämnar bilen till det redan fastställda försäljningspriset.

Alla våra tjänster är 100% gratis och icke-bindande.

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

Man tar reda på hur mycket hans bil är värd i mobilen

1. Hur mycket är min bil värd vid försäljning

Ska du sälja din bil och undrar därför hur mycket är din bil värd? För att ta reda på vad din bil värd och vad du rimligen kan sälja den för, kan det hjälpa att göra en prisjämförelse av de begagnade bilar som finns på marknaden.

Med en jämförelse får du en översikt som gör det lättare att sätta ett framgångsrikt och realistiskt försäljningspris på den gamla bilen.

Man bör dock notera att i en sådan jämförelse är det svårt att räkna med bilars individuella utrustning och prestanda. Även om du jämför din begagnade bil med andra bilar av samma märke, modell och registreringsår, kan det finnas skillnader som påverkar värdet

Till exempel, om din Audi har specialdäck eller har genomgått andra uppgraderingar, kan du som regel förvänta dig ett högre försäljningspris än det genomsnittspris du hittar.

Om du snabbt och enkelt vill få reda på din bils värde ska du använda onlinevärderingen från viköperdinbil.se.

Men en prisuppskattning online slipper du manuellt söka igenom och jämföra bilannonser för att sätta ett rimligt pris på din bil - vi gör det åt dig.

Allt du behöver göra är att fylla i din bildata som är viktig för värderingen, såsom modell, ålder, färg, typ av bilklädsel, eventuella skador och körsträcka, i vårt system. På några klick får du fram en fullständig värdering för din Skoda, BMW, Audi, Ford eller någon annan begagnad bil. Du slipper alltså tidsödande undersökningar för att få fram ett genomsnittspris för din bil.

Testa den kostnadsfria onlinevärderingen online idag

Vårt system jämför priser på begagnade bilar åt dig. Värderingen baseras på nuvarande situation på bilmarknaden samt de uppgifter du fyller.

Med vår onlinevärdering får du veta exakt hur mycket är din bil värd. Eftersom vi ber dig fylla i unika detaljer om din bil online kan vi riktigt beräkna ditt försäljningspris.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Eftersom en prisjämförelse på begagnade bilar online inte tar hänsyn till viktiga individuella detaljer för en bil, såsom det tekniska tillståndet, reparationshistorik, extrautrustning, körsträcka samt fordonets allmänna skick, behövs en individuell värdering av din bil. Detta erbjuder vi - helt online.

Gratis och icke-bindande professionell värdering online

Med din hjälp att värdera din bil kan vi erbjuda dig ett slutligt försäljningspris direkt online. Du fyller i vårt formulär med frågor gällande olika värdefaktor och våra experter fastställer ett försäljningspris baserat på vad du anger.

Svaret på frågan, hur mycket får jag för min bil, räknas lättast ut om allt om du objektivt fyller i uppgifter om din bil. Du anger information om bilens skick och utrustning samt laddar upp minst en bild på bilen i tre steg.

  1. Steg 1: Berätta för oss om antal tidigare ägare till bilen, vilken färg bilen har, om det finns servicebok tillgänglig etc.

  2. Steg 2: Berätta för oss mer om bilens skick: hur fungerar motorn, växellådan och bromsarna, har bilen blivit skadad i en olycka, finns slitage etc.

  3. Steg 3: Ladda upp en bild på bilens exteriör, gärna även på mittkonsolen och instrumentpanelen.

Du har gjort ditt jobb och nu skickas informationen om din bill till våra experter som fastställer ditt slutliga försäljningspris, vilket skickas till dig via e-post.

Solsken som lyser på en rad parkerade bilar

2. Ta enkelt reda på hur mycket är bilen värd

viköperdinbil.se är det bästa alternativet när du ska sälja din begagnade bil. Vi ger rättvisa priser på begagnade bilar. Alla våra tjänster är även icke-bindande, vilket betyder att även när du fått ett försäljningspris och kommer till stationen är även besöket 100% riskfritt för dig.

Alla våra tjänster är gratis och icke-bindande

Vår tjänst är unik I Sverige eftersom vi erbjuder två delar som normalt erbjuds av separata företag:

  • Professionell värdering online
  • Försäljning till oss på en station

Den professionella värderingen ger ytterligare en säkerhet för dig eftersom vi värderar och köper alla typer av bilar. Det särskiljer oss markant från traditionella bilhandlare som normalt endast köper bilar av visst märke och skick.

Alla bilar som använder vår onlinetjänst får en värdering. När du fått ett försäljningspris kan du enkelt boka en tid för överlämning på en station nära dig. Du väljer själv om du vill sälja din bil direkt eller fundera på det. Oavsett vad så är ditt besök hos oss gratis. Det enda du behöver ta med dig till din bokade tid hos oss är registreringsbevis 1 och 2, en id-handling och bilnyckel/nyckelkort för att kunna avsluta affären.

Ditt erbjudande från viköperdinbil.se

Vårt erbjudande till dig: vare sig du har en bil från Peugeot, Mazda, en företagsbil, en gammal bil, eller en välskött Seat från fjolåret: hos oss är du i goda händer. Alla modeller och märken är välkomna få en gratis värdering online av våra bilexperter.

Utöver värderingen är fördelen med oss att du får en säker försäljning, en heltäckande tjänst, som även inkluderar att vi tar hand om alla nödvändiga administrativa förfaranden.

Vid en försäljning till oss kommer vi att ta hand om att bilen blir korrekt avregistrerad hos Transportstyrelsen samt att köpekontraktet håller juridiskt. Om du har tagit ut ett billån eller valt ett leasingavtal tar vi hand om administration med bankens finansiering. Köpbeloppet, eller ett möjligt restbelopp efter att lånet betalats, överför vi omgående till ditt bankkonto.

Om du har några som helst frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Det går också bra att spara dina frågor till experterna på stationerna.

Värdera din bil helt online med ett slutligt försäljningspris via e-post. Boka sen enkelt en tid hos oss för att upptäcka hur enkelt det kan vara att sälja en bil.

Vanliga frågor och svar

F: Hur mycket är min bil värd?

S: Bästa sättet att ta reda på hur mycket din bil är värd är helt enkelt att göra en värdering. Vi erbjuder ett enkelt, snabbt och smidig alternativ helt online när du vill värdera din bil och vi är unika med att ge ett exakt pris för din bil helt online istället för bara en ungefärlig prisuppskattning.

F: Hur mycket kan jag sälja min bil för?

S: När du vill veta hur mycket du kan sälja din bil för rekommenderar vi att göra en bilvärdering. På så sätt slipper du gissa eller spendera onödig tid med leta upp liknande modeller till din egen som ligger ute och jämföra olika priser för bilar som inte kommer vara i samma skick eller ha samma utrustning som din. Det finns många olika tjänster som erbjuder dig en värdering både på plats och på nätet, men med oss får du ett exakt och riktigt pris för just din bil som du dessutom garanterat kan sälja din bil till oss för.

F: Jag vill sälja min bil - behövs värdering?

S: Om du vill sälja din bil och är ute efter bästa pris så lönar sig alltid en korrekt och pålitlig bilvärdering. Det hjälper dig få ett exakt värde och veta hur mycket du kan få för din bil. Vi erbjuder en enkel, snabb och riktig värdering online, utan binding och helt utan kostnad. Se vår hemsida för mer infomation.

F: Hur kan jag ta reda på hur mycket är min bil värd gratis?

S: Enkelt - du fyller snabbt och smidigt i information om din bil på vår hemsida och får en korrekt och pålitlig värdering för din bil. Alltid 100% gratis och helt online.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Fick mycket mer pengar än hos Rejmes, och gick väldigt snabbt och smidigt!
Jonas O. | Linköping | Nissan X-Trail, 2016 18.09.2019
Väldigt nöjd. Fick mer betalt än onlinevärderingen. Pengarna på kontot efter två dagar.
Pia W. | Halmstad | Ford Fiesta, 2011 21.08.2019
Väldigt nöjd, trevlig personal och proffsigt engagemang.
Philip E. | Hisings Backa | Honda Civic, 2015 23.07.2019