Värdera din bil helt online och helt gratis hos oss

Värdera bilen för en lyckad och smidig försäljningen. På viköperdinbil.se uppskattas värdet av din bil snabbt och gratis.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Det finns andra liknande bilköpare i vår bransch, men viköperdinbil.se erbjuder en unik service. Vi erbjuder en detaljerad bilvärdering online som du själv utför genom att ange information om din bil och dess skick samt att ladda upp en bild på bilen. Du får sedan ditt slutliga försäljningspris via e-post - så smidigt är det.

Värdera bilen online helt utan förpliktelse, men vill du sälja bokar du enkelt en tid på en av våra stationer för att avsluta affären. Alla våra tjänster är alltid icke-bindande och kostnadsfria.

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

1. Svårt att värdera en bil själv

Värdera bil

Många försöker uppskatta bilens värde själv. Men när man försöker beräkna värdet på bilen själv ger det sällan det verkliga priset. För att få fram ett så realistisk värde som möjligt för bilen måste många faktorer inkluderas i uppskattningen. Och om du inte känner till dem alla kommer det var riktigt svårt att bestämma bilens exakta värde.

I sådana här fall är det inte rekommenderat att bara gå på känsla, utan lita hellre på fakta. Inte heller ska du låta vänner eller bekanta värdera din bil. Såvida du inte har vänner som besitter en bra kunskap om bilbranschen och hur man värderar en bil.

2. Beräkna bilvärde genom jämförelse

Vissa fordonsägare använder jämförelse-metoden för att beräkna bilvärde. De söker till exempel efter onlineannonser för liknande bilmodeller. Baserat på de priser som anges online för andra bilar så kan de sedan uppskatta bilens värde.

Beräkna värdet på bilen

Det rekommenderas dock att inte beräkna värdet på bilen med den här metoden eftersom priserna i annonserna till stor del är baserade på önskepriser från privatförsäljare. Prissättningar, och önskepriser, som inte nödvändigtvis motsvarar det faktiska värdet på bilarna.

Om en annan privatperson till exempel begär ett alltför högt pris, så blir också din egen beräkning av bilvärdet skevt. Detsamma gäller naturligtvis också för det omvända; om en säljare har givit ett alltför lågt pris så kan din prissättning också komma att bli för låg.

Dessutom är det inte heller klart till vilket pris respektive bil slutligen såldes. Att beräkna värdet på bilen med hjälp av onlineannonser riskerar därför att bli slumpmässigt.

3. Professionellt stöd för att värdera din bil

Även i de fall då du faktiskt vet vad du ska titta på och undersöka för att värdera en bil så kan det ta ganska lång tid. Professionellt stöd kan därför vara mycket användbart. Professionell hjälp kan du få från olika aktörer i branschen och viköperdinbil.se är en av dem.

Fördelen med vår tjänst är att du kan väldigt snabbt kan få reda din bils värde helt online.

Först ber vi dig mata in följande information i vår onlinevärderare:

  • Registreringsnummer
  • Mätarställning

Ange din bils uppgifter i värderingsverktyget; omedelbart börjar den att jämföra din bils data med vår bildatabas. Här brukar andra värderingstjänster stanna och allt du får en uppskattning baserad på generell statistik.

Det verkliga värdet av din bil är i många fall över eller under det uppskattade värdet, eftersom avvikelser inte kan uteslutas vid ett uteslutande matematiskt bestämt bilvärde.

Beräkna bilvärde

En prisfluktuation bör tas för givet när du ska beräkna värdet på bilen endast baserat på jämförelsedata och statistik. Det slutgiltiga pris man ska sätta på bilen baseras nämligen inte bara på faktorer som ålder eller körsträcka.

Bilens generella tillstånd påverkar också värdet och det kan inte beaktas i en automatisk onlinevärdering. För att komplett värdera en bil krävs det en mer detaljerad värdering som du själv utför på vår hemsida.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

4. viköperdinbil.se beräknar bilvärdet gratis

Vi erbjuder dig en ingående värdering av en bilexpert. Du fyller själv i uppgifter om din bil online, laddar upp en bild på bilen exteriör och med denna information kan våra bilexperter fastställa ditt slutliga försäljningspris som du får via e-post utan att behöva gå hemifrån.

Vår expert går igenom den information du fyllt i och tar hänsyn till alla enskilda funktioner såsom skick, utrustning och tillbehör.

Utöver det så kommer värderingen och prissättningen även baseras på marknadsläget för din typ av bil. Värderingen är alltid gratis och icke-bindande med resultatet att du får ett exakt värde av din bil.

Alla bilar är välkomna att utföra värderingen online

Uppskatta bilens värde

Med viköperdinbil.se har du möjlighet att värdera alla typer av bilar. Oavsett märke, modell, körsträcka eller ålder. Också bilar med skador undersöks objektivt.

En annan fördel med viköperdinbil.se: Vid ditt möte på plats kontrollerar vi snabbt de uppgifterna du angav i värderingen online och bekräftar försäljningspriset. Du får också möjlighet att sälja på plats.

Om du väljer att sälja till oss eller inte är upp till dig. Oavsett vad du än bestämmer så är våra tjänster kostnadsfria.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Professionell och hjälpsam.
Elvis C. | Halmstad | Volvo XC 60, 2016 21.09.2019
Lätt att boka en tid. Trevlig personal. Efter 60 min lämnar du gåendes utan bil. Andra gången nu!
Håkan Å. | Kållered | Volkswagen T5 Multivan, 2004 24.08.2019
Kändes bra och var trevlig personal. Nöjd med att min gamla bil får rulla många mil till:) Så, stort tack:) Marie
Marie H. | Halmstad | Nissan Almera, 2002 27.07.2019