Värdera din bil online med viköperdinbil.se

Värdera bilen för en lyckad och smidig försäljningen. På viköperdinbil.se uppskattas värdet av din bil snabbt och gratis.

Det finns andra liknande bilköpare i vår bransch, men viköperdinbil.se erbjuder en unik service. Vårt erbjudande består både av en onlinevärdering och en bilvärdering på våra stationer - båda 100% kostnadsfria. Med hjälp av vår onlinevärderare får du enkelt fram en uppskattning av din bils värde. På plats på en av våra stationer i Sverige får sedan din bil en detaljerad och personlig undersökning av våra experter.

Våra experter värderar din bil under ca 30 minuter och efteråt kan du få möjlighet att sälja din bil till oss. Boka din önskade tid och låt dig kostnadsfritt och utan förpliktelse få information om hur du kan sälja din bil till ett bra pris.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Svårt att värdera en bil själv

Värdera bil

Många försöker uppskatta bilens värde själv. Men när man försöker beräkna värdet på bilen själv ger det sällan det verkliga priset. För att få fram ett så realistisk värde som möjligt för bilen måste många faktorer inkluderas i uppskattningen. Och om du inte känner till dem alla kommer det var riktigt svårt att bestämma bilens exakta värde.

I sådana här fall är det inte rekommenderat att bara gå på känsla, utan lita hellre på fakta. Inte heller ska du låta vänner eller bekanta värdera din bil. Såvida du inte har vänner som besitter en bra kunskap om bilbranschen och hur man värderar en bil.

2. Beräkna bilvärde genom jämförelse

Vissa fordonsägare använder jämförelse-metoden för att beräkna bilvärde. De söker till exempel efter onlineannonser för liknande bilmodeller. Baserat på de priser som anges online för andra bilar så kan de sedan uppskatta bilens värde.

Beräkna värdet på bilen

Det rekommenderas dock att inte beräkna värdet på bilen med den här metoden eftersom priserna i annonserna till stor del är baserade på önskepriser från privatförsäljare. Prissättningar, och önskepriser, som inte nödvändigtvis motsvarar det faktiska värdet på bilarna.

Om en annan privatperson till exempel begär ett alltför högt pris, så blir också din egen beräkning av bilvärdet skevt. Detsamma gäller naturligtvis också för det omvända; om en säljare har givit ett alltför lågt pris så kan din prissättning också komma att bli för låg.

Dessutom är det inte heller klart till vilket pris respektive bil slutligen såldes. Att beräkna värdet på bilen med hjälp av onlineannonser riskerar därför att bli slumpmässigt.

3. Professionellt stöd för att värdera din bil

Även i de fall då du faktiskt vet vad du ska titta på och undersöka för att värdera en bil så kan det ta ganska lång tid. Professionellt stöd kan därför vara mycket användbart. Professionell hjälp kan du få från olika aktörer i branschen och viköperdinbil.se är en av dem.

Fördelen med vår tjänst är att du kan uppskatta din bils värde på två olika sätt; online och på stationen - och det är alltid helt gratis.

För att få fram en prisuppskattning i vår onlinevärderare ska du knappa in följande information:

  • Registreringsnummer
  • Mätarställning

Ange din bils uppgifter i värderingsverktyget; omedelbart börjar den att jämföra din bils data med vår bildatabas. Resultatet från din bils onlinevärdering visas sen direkt på skärmen.

Observera att det visade värdet endast hjälper dig att uppskatta bilens värde. Det verkliga värdet av din bil är i många fall över eller under det uppskattade värdet, eftersom avvikelser inte kan uteslutas vid ett uteslutande matematiskt bestämt bilvärde.

Beräkna bilvärde

En prisfluktuation bör tas för givet när du ska beräkna värdet på bilen online. Det slutgiltiga pris man ska sätta på bilen baseras nämligen inte bara på faktorer som ålder eller körsträcka.

Bilens generella tillstånd påverkar också värdet och det kan inte beaktas i en automatisk onlinevärdering. För att komplett värdera en bil krävs det en fysisk inspektion av en expert på våra stationer.

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

4. viköperdinbil.se beräknar bilvärdet gratis

Vi kan uppskatta bilens värde online, men vi kan också erbjuda dig en detaljerad värdering av en bilexpert. Våra stationer finns på många ställen i Sverige; boka enkelt en tid på en station nära dig och kom sedan förbi med din bil.

Vår expert går igenom din bil och tar hänsyn till alla enskilda funktioner såsom skick, utrustning och tillbehör.

Utöver det så kommer värderingen och prissättningen även baseras på marknadsläget för din typ av bil. Värderingen på stationen är lika gratis och icke-bindande som onlinevärderingen, men gör att du får ett mer exakt värde av din bil.

Alla bilar är välkomna till våra stationer

Uppskatta bilens värde

Med viköperdinbil.se har du möjlighet att värdera alla typer av bilar. Oavsett märke, modell, körsträcka eller ålder. Också bilar med skador undersöks objektivt.

En annan fördel med viköperdinbil.se: Vid ditt möte på plats får du inte bara en mer detaljerad översikt över din bils skick. Du får också möjlighet att sälja.

Värdera din bil på vår station först, och sedan kan du få möjlighet att sälja din bil till oss för det pris värderingen ger.

Om du väljer att sälja till oss eller inte är upp till dig. Oavsett vad du än bestämmer så är våra tjänster kostnadsfria.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Professionell och hjälpsam.
Elvis C. | Halmstad | Volvo XC 60, 2016 21.09.2019
Lätt att boka en tid. Trevlig personal. Efter 60 min lämnar du gåendes utan bil. Andra gången nu!
Håkan Å. | Kållered | Volkswagen T5 Multivan, 2004 24.08.2019
Kändes bra och var trevlig personal. Nöjd med att min gamla bil får rulla många mil till:) Så, stort tack:) Marie
Marie H. | Halmstad | Nissan Almera, 2002 27.07.2019