Ska du sälja bilen? Vi köper den!

Sälja bil privat kan ta lång tid och medför även en viss risk för bedrägerier. Vänd dig istället till viköperdinbil.se och sälj din bil snabbare och säkrare.

Till oss kan du alltid sälja bilen snabbt. Vi köper bilar av alla slag, gamla som nya, trasiga som felfria.

På våra stationer runt om i Sverige värderar och köper våra experter bilar dagligen.

Med en professionell värdering som grund för prissättningen av din bil, vet du att du säljer bilen för vad den är värd.

Inom 24 timmar kan du få bilen värderad och såld. Starta med att göra en onlinevärdering för att snabbt och kostnadsfritt få ett uppskattat pris för din bil. Besök oss sedan på våra stationer!

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Så hittar du rätt köpare för din bil

En leende kvinna som sitter i en bil och håller bilnycklar

Det finns olika portaler och tidningar som specialiserat sig på bilar, och via dem når du lätt ut till bilintresserade. Dessa specialtidningar är bra att annonsera i om du säljer ett samlarobjekt, eller en speciell bil som har "det där lilla extra".

Har du en vanlig familjebil kan det också fungera att annonsera i mer generella forum, eller med lappar i den lokala mataffären.

En väldigt vanlig bil är ofta lättare att sälja. Men det går aldrig att säga i förväg hur snabbt det kommer att gå. Har du tur kan du sälja bilen snabbt, på bara några dagar. Med mindre tur, och skicklighet, kan bilen bli stående hos dig i månader.

Antingen kommer ingen och tittar på den, eller så får du arrangera många möten med spekulanter – som kanske tackar nej till bilen. Men det finns ett bättre alternativ för dig som vill sälja en bil snabbt och smidigt.

Överväg om du ska välja vägen där du istället får hjälp med att sälja din bil. Vi hjälper dig - dessutom helt kostnadsfritt och utan att du behöver tänka på något gällande pappersarbete, ägarbyte eller andra jobbiga papper.

Vi hjälper dig dessutom att lösa eventuella lån du har på bilen. Allt för att du ska få en så smidig affär som möjligt!

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. viköperdinbil.se – för dig som vill sälja bilen snabbt

Äntligen finns det nu ett sätt att sälja bilen snabbt – helt säkert och kostnadsfritt. Att annonsera i flera tidningar kan kosta hundratals kronor (och då är du bara med i enstaka upplagor). Men hos viköperdinbil.se är allt gratis!

Du värderar bilen online, och åker sedan till vår station för värdering med vår expert. Du får sedan ett säljerbjudande på plats. Ingenting är dock bindande.

viköperdinbil.se är det självklara valet när du vill sälja din bil fort. Vi är dessutom en etablerad internationell uppköpare och du hittar oss på många orter i Sverige, som till exempel:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Västerås
  • Örebro

Hos oss kan du inte bara sälja bilen snabbt – du gör även en trygg affär. Om du väljer att sälja din bil till oss får du ett köpekontrakt.

Du slipper hantera kontanter och du får pengarna efter vanligtvis 3–4 bankdagar på ett tryggt och säkert sätt. Sälj bilen snabbt och lätt med viköperdinbil.se!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Bra snabbt enkelt
Eric Patrik Mattias H. | Växjö | Opel Insignia, 2009 02.11.2019
Mycket näjd. Det gick mycket smidigt till
Sandra S. | Malmö | Fiat Freemont, 2013 31.10.2019
Snabbt, enkelt och ett bud som var rimligt till skillnad mot det inbytespris jag fick från bilhandlaren där jag tänkte köpa en ny bil. Nästa gång jag byter bil kommer jag definitivt åka till Vi Köper Din Bil igen, och jämföra mot det pris bilhandlaren ger. /C
AB C. | Gävle | Volvo V 70, 2010 31.10.2019