Ska du sälja bilen? Vi köper den!

Att sälja bilen via en annons är en långdragen process. Är du ute efter ett snabbare och samtidigt säkert alternativ ska du vända dig till viköperdinbil.se.

Hos oss går det alltid att sälja bilen snabbt, då vi har sammanställt ett väl fungerande system och har glädjen att arbeta med professionella bilexperter på våra många bilstationer.

Vi säljer inte bara din bil snabbt, smidigt och kostnadsfritt – vi ger också dig bästa pris!

Du sparar tid genom att slippa väntetider och merjobbet av att jämföra priser på nätet och i dagstidningar. Inom 24 timmar kan du få bilen värderad och såld. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Så hittar du rätt köpare

En leende kvinna som sitter i en bil och håller bilnycklar.

Det finns olika portaler och tidningar som specialiserat sig på bilar, och via dem når du lätt ut till bilintresserade. Dessa specialtidningar är bra att annonsera i om du säljer ett samlarobjekt, eller en speciell bil som har "det där lilla extra". Har du en vanlig familjebil kan det också fungera att annonsera i mer generella forum, eller med lappar i den lokala mataffären.

En väldigt vanlig bil är ofta lättare att sälja. Men det går aldrig säga i förväg hur snabbt det kommer gå. Har du tur kan du sälja bilen snabbt, på bara några dagar. Med mindre tur, och skicklighet, kan bilen bli stående hos dig i månader.

Antingen kommer ingen och tittar på den, eller så får du arrangera många möten med spekulanter – som kanske tackar nej till bilen. Men det finns ett bättre alternativ för dig som vill sälja en bil snabbt och smidigt.

Överväg om du ska välja vägen där du istället får hjälp med att sälja din bil. Vi hjälper dig - dessutom helt kostnadsfritt och utan att du behöver tänka på något gällande pappersarbete, ägarbyte eller andra jobbiga papper. Vi hjälper dig dessutom att lösa av eventuella lån du har på bilen. Allt för att du ska få en så smidig affär som möjligt!

2. Viköperdinbil.se – för dig som vill sälja bilen snabbt

Äntligen finns det nu ett sätt att sälja bilen snabbt – helt säkert och kostnadsfritt! Att annonsera i flera tidningar kan kosta hundratals kronor (och då är du bara med i enstaka upplagor). Men hos viköperdinbil.se är allt gratis! Du värderar bilen online, och åker sedan till vår station för värdering med vår expert. Du får sedan ett säljerbjudande på plats. Ingenting är dock bindande! Viköperdinbil.se är det självklara valet när du vill sälja din bil fort. Vi är dessutom en etablerad internationell uppköpare och du hittar oss på många orter i Sverige, som till exempel:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Västerås
  • Örebro

Hos oss kan du inte bara sälja bilen snabbt – du gör även en trygg affär. Om du väljer att sälja din bil till oss får du ett köpekontrakt. Du slipper hantera kontanter och du får pengarna efter vanligtvis 3-4 bankdagar på ett tryggt och säkert sätt. Sälj bilen snabbt och lätt med viköperdinbil.se!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Bra service, tack!
AB A. | Sollentuna-Edsberg | Volvo V 60, 2016 01.05.2019
Allt gick snabbt och smidigt super service
Carl Johan K. | Bandhagen | Audi A6, 2004 30.04.2019
Väldigt bra betalt för en gammal men välskött bil, snabb inbokning och trevligt och kompetent bemötande av all personal. Ett bra sätt av bli av med en trotjänare!
Ingvar S. | Helsingborg | Volvo S 80, 1999 04.01.2019

Kostnadsfri bilvärdering i bara ett steg