Sälja bil är enkelt med oss

Den vanliga processen när man ska sälja bil är sällan något som man ser fram emot. Att behöva skapa en annons och kolla igenom hela bilen för att hitta skavanker.

Du måste vara tillgänglig för potentiella köpare, få besök av dessa köpare och sedan behöva förhandla om priset tar både tid och energi. Det finns dock ett mycket enklare sätt att sälja bil.

Du kan sälja din bil till oss på Viköperdinbil.se på ett snabbt och smidigt sätt. Med vår hjälp kan du direkt få reda på vad din bil är värd. Därefter behöver du bara ta med dig bilen till en av våra stationer för besiktning. Vill du göra en snabb affär kan du få sålt din bil redan samma dag. Vi på viköperdinbil.se tar även emot skrotbilar och avställda bilar.

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Sälja bil på egen hand är tufft

Salja bil

Att sälja sin bil är svårt, åtminstone om du ska göra det privat. Först och främst har du värderingen. En bil tappar i värde varje år, både på grund av att nya och bättre bilar lanseras och även på grund av slitage.

Har du otur och råkar orsaka någon skada på bilen så minskar värdet ännu mer. Att värdera sin bil på egen hand kan vara svårt. Tursamt nog erbjuder vi på viköperdinbil.se en kostnadsfri värdering så att du snabbt kan ta reda på vad bilen är värd när du vill sälja bilen till oss.

Traditionellt så behöver du annonsera ut att du vill sälja din bil för att faktiskt kunna sälja den. Det finns olika hemsidor att annonsera på och du ska själv skapa annonsen. Detta görs inte automatiskt utan du måste själv beskriva din bil, ange ett attraktivt pris och sedan vänta på att någon tar kontakt med dig. I värsta fall så får du ingen respons alls på din annons. Det finns helt enkelt ingen som vill köpa just din bil, eller så kanske du har övervärderat bilen och satt ett för högt pris. Att sälja sin bil på traditionellt vis ger inte särskilt mycket kontroll.

Säg att du har hittat en eller flera potentiella köpare. De har nu tittat på bilen, kanske till och med provkört den och de är intresserade. Vid den här punkten kan mycket hända. Något kanske händer i köparens liv som gör att bilköpet inte längre är aktuellt. De kanske hör av sig och säger att de gärna köper bilen ifall du sänker priset. En bilförsäljning kan gå till på alla möjliga sätt. När du väl har fått sålt din bil så väntar dessutom ett administrativt arbete. Nu behöver du även registrera ägarbytet. Det finns många saker att tänka på när du ska sälja bil. Så gott som hela processen blir både enklare och snabbare när du vänder dig till oss på viköperdinbil.se istället.

2. Hur gör jag för att sälja min bil till er?

För att sälja din bil till oss behöver du först värdera bilen, vilket tar cirka två minuter. Då får du en uppskattning om hur värdefull just din bilmodell är och vilket pris du skulle kunna få av oss. Därefter kan du boka in en undersökning hos den station som ligger närmast dig. Efter undersökningen får du ett slutgiltigt bud. Det är helt upp till dig att acceptera budet eller ej.

3. Jag vill sälja min bil så fort som möjligt

En av de största fördelarna med att sälja bil till oss på viköperdinbil.se är att vår tjänst både är pålitlig och snabb. Vi köper alla möjliga sorters bilar och har inga begränsningar när det kommer till märke eller modell. Du kan även sälja en bil till oss som är avställd, eller som du egentligen hade planerat att köra iväg till skroten. Vi köper så gott som alla typer av bilar helt enkelt. När du väl har utfört undersökningen och accepterat vårt bud så tar det inte många bankdagar innan du har fått pengarna på ditt konto. Vi ser även till att sköta det administrativa och på så sätt göra det enklare för dig att sälja din bil till oss.

Gör det enkelt för dig själv genom att använda dig av vår smidiga tjänst för att få din bil såld. Du slipper lägga all den tid som den traditionella säljprocessen kräver. Med vår hjälp kan du sälja bilen direkt och få tillgång till pengarna efter bara några bankdagar. Vi sköter dessutom det administrativa arbetet åt dig.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Trevlig personal, bra service och rättvis värdering. Ett företag som lever upp till det dom lovar.
Karin D. | Sollentuna-Edsberg | Ford Galaxy, 2009 24.05.2017
Smidigt att kunna utvärdera online och samtidigt kunna boka en tid för personlig värdering. Besöket tog 30-40 minuter och sedan var jag av med bilen.
Ivan B. | Malmö | Volvo V 70, 2002 11.06.2017
Smidig och snabb service. Trevlig personal och bra bemötande.
Jaana Maarit K. | Göteborg | Opel Astra, 2004 15.06.2017

Kostnadsfri bilvärdering i bara ett steg