Sekretesspolicy

ViKöperDinBil.se har policys för hantering av personuppgifter och cookies. Nedan följer mer detaljerad information.

Personuppgifter

Alla personuppgifter används för att vi ska kunna ge god service, fullgöra vår del av avtalet, marknadsföra samt i övrigt för att kunna uppfylla de krav som ställs på vår verksamhet.

Du som kund är skyddad av PUL, personuppgiftslagen, vilket innebär att de personuppgifter du lämnar till oss inte kommer att delas eller spridas till en tredje part. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och används endast till det som framgår på sidan och som du ger ditt godkännande till då du fyller i dina uppgifter som kund hos oss. Därmed kan du alltid känna dig trygg med att lämna de uppgifter som krävs för beställning via webben ska kunna genomföras.

Cookies

En cookie är en textfil som sparas ned till din dator. Denna cookie innehåller ingen personinformation. Cookies används till att ge en besökare tillgång till olika funktioner. I en cookie är det möjligt att se/följa en användares surfande.

Det finns två typer av cookies: Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Sådana används bara under den tid du surfar på sidan.

På ViKöperDinBil.se använder vi Google Analytics för att kunna föra statistik över hur webben används i sin helhet. Den här statistiken hjälper oss att erbjuda våra besökare en bättre webbplats, genom att ge oss förståelse för hur webbplatsen används. För att kunna identifiera besökare, använder Google Analytics cookies. Informationen i cookies är möjlig att använda för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma cookie. Den information som sparas är ett unikt nummer och är anonym utan innehåll av någon personlig information. Analytics använder permanenta och tillfälliga, s.k. ”sessions-cookies”. Dessa cookies är unika för varje webbplats. Dessa cookies placeras också som stöd för att visa annonser via Googles Display nätverk, partnernätverk och tjänster från tredje part (till exempel appar och andra klienter). Eftersom du som besökare visat intresse för innehållet på den här webbplatsen kan du komma att få riktade markandsföringsbudskap med direkt koppling eller anknytning till webbplatsen via Googles Display- nätverket och finns till för att ge dig relevant innehåll när du besöker webbplatser eller använder sökmotorer. Den informationen som behandlas innehåller inga personliga uppgifter.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information om cookies och lagen om elektronisk kommunikation kan du besöka Post- och telestyrelsens webbplats.