Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Enkel och snabb bilvärdering - helt gratis!

Bilvärdering

När man köper en ny bil uppstår samtidigt frågan vad som händer med den gamla. Till vem ska man sälja den begagnade bilen vidare, och till vilket pris? Oavsett vilken typ av bil du har är det viktigt att ta reda på dess aktuella marknadsvärde innan du säljer den vidare. En oberoende bilvärdering gör det möjligt för dig att ta reda på andrahandsvärdet på din begagnade bil och du kan vara säker på att du säljer bilen till rätt pris. På viköperdinbil.se genomför du enkelt en bilvärdering online i tre enkla steg, sedan får du direkt en uppskattning av din bils aktuella marknadspris.

För att få ett slutgiltigt köperbjudande av oss kan du boka tid hos en av våra experter direkt efter bilvärderingen på nätet. Utvärderingen sker då på ett av våra många serviceställen nära dig och tar bara 30 minuter.

Efter utvärderingen får du ett erbjudande och väljer själv om du vill sälja din bil. Mellan utvärderingen på nätet och försäljningen av bilen behöver det inte gå mer än 24 timmar!

Få en gratis bilvärdering

Exakt bedömning av restvärdet
Sälj bilen inom 24 timmar
Erfarna experter
Uppskatta värdet online
Inköp av bilar i befintligt skick

Så tycker våra kunder:

Värderingen gick snabbt och enkelt, jag är supernöjd!
(Hanna O.)

Allt fungerade mycket bra.
(Bertil F.)
MB A 170, EZ 2007
MB A 170, EZ 2007
BMW 316, EZ 1999
BMW 316, EZ 1999
Volvo V40, EZ 2002
Volvo V40, EZ 2002
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Christina D.

Jag kunde boka den tiden som jag önskade och behövde bara vänta en minut. Innan min tid på filialen blev jag uppringd och fick en bekräftelse över telefon och blev ombedd att ta med alla tillbehör och papper. På plats blev allt väldigt noggrant förklarat och efter 30 minuter fick jag ett väldigt bra prisförslag. Kort därefter sålde jag min bil till ett väldigt bra pris.

Bilvärdering – ovärderlig information om marknadsläget

Det viktigaste av allt när du säljer en begagnad bil är att veta vilket dess aktuella marknadsvärde är. Självklart vill du sälja din bil till ett så högt pris som möjligt och för att kunna sätta rätt pris behöver du kunskap om bilens värde. En bils marknadsvärde påverkas starkt av märket och modellen – olika bilar har olika andrahandsvärden – och dess största värdeminskning sker direkt efter köpet, när bilen blir begagnad.

Sedan avtar värdet relativt långsamt: en äldre bil kan ha samma värdeminskning per mil som en ny bil. Det gäller alltså att ha bra koll på vad just din bil är värd, och genom att låta en expert värdera bilen kan du vara säker på att du säljer den till rätt pris.

En bilvärdering kan ibland vara väldigt kostsam och du kommer snabbt upp i flera tusen kronor för att genomföra den. Ett bra alternativ är att använda vår kostnadsfria bilvärdering online där du kan bestämma din bils värde med några få enkla klick på vår hemsida.

Det enda du behöver göra är att fylla i information om din bil, till exempel märke, modell, registreringsår och mätarställning. Sedan ser du en uppskattning av din bils värde direkt på vår hemsida. Denna första uppskattning av värdet på din bil kompletteras sedan av ett besök på en av våra servicestationer som finns över hela landet. Du kan boka tid på stationen (ej bindande) direkt efter att du genomfört en bilvärdering av din begagnade bil på vår hemsida.

Kostnadsfri bilvärdering direkt online

Vad händer när du kommer ner till vår station, och har bokat en tid?

På plats värderar våra experter bilen, du kan ställa frågor, och du får ett slutgiltigt säljerbjudande för just din bil. Accepterar du erbjudandet köper vi upp din bil. Ska du hjälpa någon annan att sälja bil? Ta isåfall med en fullmakt, signerad av ägaren så hjälper vi till med resten! Allt är möjligt hos oss, och vi hjälper dig dessutom med allt krångligt pappersarbete. Undvik att din bil faller ännu mer i värde, kom in till oss så hjälper vi dig att köpa upp din bil!


Sälj din bil inom 24 timmar efter värderingen

När du värderar bilen med vårt online-verktyg får du en uppskattning av din bils andrahandsvärde på bara några sekunder. Eftersom du har möjlighet att boka tid på en av våra stationer direkt efteråt kan du även – om du vill – sälja din bil på mindre än 24 timmar! Du slipper alltså lång väntan på att rätt kund ska dyka upp och du behöver inte heller bekymra dig om att skapa egna annonser på internet. Ett utmärkt alternativ för dig som vill sälja din bil snabbt och lätt, och som vill ha en kostnadsfri bilvärdering utan säljtvång!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: