Gratis bilvärdering från oss

Genom onlinevärderingen på viköperdinbil.se kan du snabbt och enkelt värdera din bil.

Baserat på din fordonsdata, räknar vårt onlineverktyg ut ett första värde på din bil. Eftersom varje bil är unik blir du därefter inbjuden till en professionell bilvärdering på en av våra stationer innan vi kan ge dig ett konkret priserbjudande.

Boka enkelt en tid för värdering på den station som ligger närmast dig. Där ser våra experter till att gå igenom bilens olika funktioner för att se vilket skick din bil är i. Efter det får du ett exakt värde på din bil. Om du sedan är nöjd med det priset kan du enkelt sälja din bil till oss. Hela vår service är 100 % kostnadsfri, även om du väljer att inte sälja bilen till oss.

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Enkel och snabb bilvärdering - helt gratis!

Bilvärdering

När man köper en ny bil uppstår samtidigt frågan vad som händer med den gamla. Till vem ska man sälja den begagnade bilen vidare, och till vilket pris? Oavsett vilken typ av bil du har är det viktigt att ta reda på dess aktuella marknadsvärde innan du säljer den vidare.

En oberoende bilvärdering gör det möjligt för dig att ta reda på andrahandsvärdet på din begagnade bil så att du kan vara säker på att du säljer bilen till rätt pris. På viköperdinbil.se genomför du enkelt en bilvärdering online i tre enkla steg, sedan får du direkt en uppskattning av din bils aktuella marknadspris.

För att få ett slutgiltigt köperbjudande av oss kan du boka tid hos en av våra experter direkt efter att du gjort bilvärderingen på nätet. Undersökningen sker då på en av våra många stationer nära dig och tar bara 30 minuter.

Efter undersökningen får du ett erbjudande och väljer själv om du vill sälja din bil. Mellan värderingen på nätet och försäljningen av bilen behöver det inte gå mer än 24 timmar!

Topplistan - de 10 mest värderade begagnade bilarna

De Topp 10 mest värderade begagnade bilarna mellan 2015-2017

Viköperdinbil.se är ett av Sveriges största företag inom begagnade bilar. Över 1.000.000 kunder i Europa har redan sålt sin bil till oss och ännu fler har använt vårt onlinebaserade värderingsverktyg. Därför ville vi ta reda på vilka märken som var de mest värderade i olika delar av Sverige. Alla bilar värderades mellan 2015-2017.

Därför har vi sammanställt denna infographic där man enkelt kan se vilka bilmärken som värderas mest i södra Sverige.


2. Bilvärdering – ovärderlig information om marknadsläget

Det viktigaste av allt när du säljer en begagnad bil är att veta vilket dess aktuella marknadsvärde är. Självklart vill du sälja din bil till ett så högt pris som möjligt och för att kunna sätta rätt pris behöver du kunskap om bilens värde. En bils marknadsvärde påverkas starkt av märket och modellen – olika bilar har olika andrahandsvärden – och dess största värdeminskning sker direkt efter köpet, när bilen blir begagnad.

Sedan avtar värdet relativt långsamt: en äldre bil kan ha samma värdeminskning per mil som en ny bil. Det gäller alltså att ha bra koll på vad just din bil är värd, och genom att låta en expert värdera bilen kan du vara säker på att du säljer den till rätt pris.

En bilvärdering kan ibland vara väldigt kostsam och du kommer snabbt upp i tusentals kronor för att genomföra den. Ett bra alternativ är att använda vår kostnadsfria bilvärderingstjänst online där du kan bestämma din bils värde med några enkla klick.

Det enda du behöver göra är att fylla i information om din bil, till exempel märke, modell, registreringsår och mätarställning. Sedan ser du en uppskattning av din bils värde direkt på vår hemsida. Denna första uppskattning av värdet på din bil kompletteras sedan genom ett besök på en av våra stationer som finns över hela landet. Du kan enkelt boka tid på stationen direkt efter att du genomfört en värdering av din begagnade bil på vår hemsida.

3. Kostnadsfri bilvärdering direkt online

Bilvärdering

Vad händer när du kommer in på vår station och har bokat en tid?

På plats värderar våra experter bilen, du kan ställa frågor, och du får ett slutgiltigt säljerbjudande för just din bil. Accepterar du erbjudandet köper vi upp din bil. Ska du hjälpa någon annan att sälja bil? Ta isåfall med en fullmakt, signerad av ägaren så hjälper vi till med resten! Allt är möjligt hos oss, och vi hjälper dig dessutom med allt krångligt pappersarbete. Undvik att din bil faller ännu mer i värde, kom in till oss så hjälper vi dig med att sälja din bil!

4. Sälj din bil inom 24 timmar efter värderingen

När du värderar din bil med hjälp av vårt onlineverktyg får du en uppskattning av din bils andrahandsvärde på bara några sekunder. Bokar du även en tid på en av våra stationer direkt efteråt kan du också – om du vill – sälja din bil på mindre än 24 timmar! Du slipper alltså den långa väntan på att rätt kund ska dyka upp och du behöver inte heller bekymra dig om att skapa egna annonser på internet. Ett utmärkt alternativ för dig som vill sälja din bil snabbt och lätt, och som vill ha en kostnadsfri bilvärdering utan säljtvång!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Väldigt nöjd! Snabbt och enkelt. För mig var det viktigt att inte behöva slösa tid på att sälja bilen själv. Fick ett pris efter värderingen och sedan var det bara att ta ett beslut. Mycket smidigt!
Charlotte R. | Norrköping | Mercedes-Benz A-Klasse, 2011 23.10.2018
Perfekt värdering och ännu bättre pris.
Björn S. | Solna | BMW X4, 2015 16.10.2018
Snabbt, okomplicerat sätt att sälja bil. Bokade tid och sålde bilen dagen därpå. Är nöjd med priset jag fick för bilen.
Alllan H. | Bandhagen | Renault Megane, 2009 09.10.2018

Kostnadsfri bilvärdering i bara ett steg