Gratis bilvärdering från oss

Värdera din bil enkelt och gratis med viköperdinbil.se. Använd vår onlinevärdering eller boka en tid på någon av våra stationer för en personlig bilvärdering.

Baserat på din fordonsdata, räknar vårt onlineverktyg ut ett första värde på din bil. Eftersom varje bil är unik blir du därefter inbjuden till en professionell bilvärdering på en av våra stationer innan vi kan ge dig ett konkret priserbjudande.

Boka enkelt en tid för värdering på den station som ligger närmast dig. Där ser våra experter till att gå igenom bilens olika funktioner för att se vilket skick din bil är i.

Efter det får du ett exakt värde på din bil. Om du sedan är nöjd med det priset kan du enkelt sälja din bil till oss. Hela vår service är 100 % kostnadsfri, även om du väljer att inte sälja bilen till oss.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Enkel och snabb bilvärdering - helt gratis!

  Bild på tre personer som diskuterar en bilvärdering

När man köper en ny bil uppstår samtidigt frågan vad som händer med den gamla. Till vem ska man sälja den begagnade bilen vidare, och till vilket pris?

Oavsett vilken typ av bil du har är det viktigt att ta reda på dess aktuella marknadsvärde innan du säljer den vidare.

En oberoende bilvärdering gör det möjligt för dig att ta reda på andrahandsvärdet på din begagnade bil så att du kan vara säker på att du säljer bilen till rätt pris.

På viköperdinbil.se genomför du enkelt en bilvärdering online i 2 enkla steg, sedan får du direkt en uppskattning av din bils aktuella marknadspris.

För att få ett slutgiltigt köperbjudande av oss kan du boka tid hos en av våra experter direkt efter att du gjort bilvärderingen på nätet. Undersökningen sker då på en av våra många stationer nära dig och tar bara 30 minuter.

Efter undersökningen får du ett erbjudande och väljer själv om du vill sälja din bil. Mellan värderingen på nätet och försäljningen av bilen behöver det inte gå mer än 24 timmar!

Topplistan - de 10 mest värderade begagnade bilarna

De Topp 10 mest värderade begagnade bilarna mellan 2015-2017

viköperdinbil.se är ett av Sveriges största företag inom begagnade bilar. Över 1.000.000 kunder i Europa har redan sålt sin bil till oss och ännu fler har använt vårt onlinebaserade värderingsverktyg. Därför ville vi ta reda på vilka märken som var de mest värderade i olika delar av Sverige. Alla bilar värderades mellan 2015-2017.

Därför har vi sammanställt denna infographic där man enkelt kan se vilka bilmärken som värderas mest i södra Sverige.


Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Sälja bil - Värdering av bilen & marknadsläget

Det viktigaste av allt när du säljer en begagnad bil är att veta vilket dess aktuella marknadsvärde är. Självklart vill du sälja din bil till ett så högt pris som möjligt och för att kunna sätta rätt pris behöver du kunskap om bilens värde.

En bils marknadsvärde påverkas starkt av märket och modellen – olika bilar har olika andrahandsvärden – och dess största värdeminskning sker direkt efter köpet, när bilen blir begagnad.

Sedan avtar värdet relativt långsamt: en äldre bil kan ha samma värdeminskning per mil som en ny bil. Det gäller alltså att ha bra koll på vad just din bil är värd, och genom att låta en expert göra en värdering av bilen kan du vara säker på att du säljer den till rätt pris.

En bilvärdering kan ibland vara väldigt kostsam och du kommer snabbt upp i tusentals kronor för att genomföra den. Ett bra alternativ är att använda vår kostnadsfria bilvärdering online. På några enkla klick får du direkt en prisuppskattning som visar bästa möjliga pris för din begagnade bil.

Det enda du behöver göra är att fylla i information om din bil, till exempel märke, modell, registreringsår och mätarställning. Sedan ser du en uppskattning av din bils värde direkt på vår hemsida.

Denna första uppskattning av värdet på din bil kompletteras sedan genom ett besök på en av våra stationer som finns över hela landet. Du kan enkelt boka tid på stationen direkt efter att du genomfört en värdering av din begagnade bil på vår hemsida.

  Bild på staplade mynt med en bil i bakgrunden

3. Gratis bilvärdering online & Sälj på 24 h

När du värderar din bil med hjälp av vårt onlinevärdering får du en uppskattning av din bils andrahandsvärde på bara några sekunder. Bokar du även en tid på en av våra stationer direkt efteråt kan du också – om du vill – sälja din bil på mindre än 24 timmar!

Vad händer när du kommer in på vår station och har bokat en tid?

På plats värderar våra experter bilen. Under bilvärderingen kan du ställa dina frågor och du får ett slutgiltigt säljerbjudande för just din bil. Accepterar du priserbjudandet köper vi upp din bil.

Ska du hjälpa någon annan att sälja bil? Ta isåfall med en fullmakt, signerad av ägaren så hjälper vi till med resten! Allt är möjligt hos oss, och vi hjälper dig dessutom med allt krångligt pappersarbete. Undvik att din bil faller ännu mer i värde, kom in till oss så hjälper vi dig med att sälja din bil!

Du slipper alltså den långa väntan på att rätt kund ska dyka upp och du behöver inte heller bekymra dig om att skapa egna annonser på internet. Ett utmärkt alternativ för dig som vill sälja din bil snabbt och lätt, och som vill ha en kostnadsfri bilvärdering utan säljtvång!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Fick ett ok bud inom 30 minuter. Bra jobbat!
Ulf W. | Solna | BMW X1, 2011 04.11.2019
Snabbt och enkelt.
Inga-Lill K. | Kållered | Peugeot 107, 2007 02.11.2019
Bra service från bokning till avslut. Trevligt bemötande och seriös bedömning av bilen.
Knut H. | Bandhagen | Skoda Fabia, 2007 31.10.2019