Sälj eller skrota bilen för att tjäna pengar snabbt

Om du har en begagnad bil som du inte längre vill ha, som är för gammal eller inte fungerar, finns det två alternativ.

Det ena är att skrota bilen. Det andra alternativet är att sälja bilen. Med hjälp av viköperdinbil.se är det lättare än någonsin. Du kan få mer pengar för att sälja bilen jämfört med att skrota bilen. För att sälja din bil behöver du först få den värderad.

Vi utför kostnadsfri bilvärdering online. Du behöver bara svara på enkla frågor om bilen för att snabbt få en preliminär värdering. Informationen du får ger dig ett riktmärke på hur mycket din bil är värd och det blir även enklare för dig att få till en snabb försäljning.

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Ett bättre alternativ till att skrota bilen

Skrota bilen

Många tror att deras begagnade bil är värdelös men så är sällan fallet. Det räcker med att du använder vårt kostnadsfria bilvärderingsverktyg online för att direkt se vad din bil är värd.

När du vänder dig till oss på viköperdinbil.se så får du även möjlighet att sälja din onödiga bil direkt till oss. Vi genomför även en mer noggrann undersökning av bilen för att fastställa dess värde på ett mer exakt sätt. Vi gör det dock enkelt för dig och ger dig ett bra erbjudande på plats. Du kan göra en bättre affär jämfört med att köra bilen till en bilskrot. Det innebär att du kan sälja din skrotbil redan inom 24 timmar.

2. Hur skrotar jag min bil?

När det är dags att skrota bilen måste du höra av dig till en auktoriserad bilskrotningsfirma, köra eller transportera bilen dit och sedan låta skrotbolaget ta hand om resten. Om de behöver hämta bilen kan det tillkomma en avgift. Allt det här kan bli en lång och besvärlig process. När du lämnar bilen på skroten blir du oftast bara av med bilen. Skrotföretag kan köpa in din skrotbil för en mindre symbolisk summa. Detta är inget som alla skrotbolag gör.

När du lämnar över bilen så är det bilskroten som äger bilen, vilket innebär att du bör få med dig ett mottagningsbevis, ett kvitto och ett påskrivet registreringsbevis. Just registreringsbeviset måste du komma ihåg att skicka till Transportstyrelsen för att anmäla ägarbytet. Det är dock betydligt smidigare, och lönsammare, att sälja din skrotbil till oss.

3. Hur säljer jag min begagnade bil till er?

Om du hellre vill sälja bilen istället för att lämna bilen på skroten kan du börja med att utföra vår kostnadsfria värdering här på vår hemsida. Du börjar med att ange bilmärke, modell, version och registreringsår. Därefter får du även ange mätarställning samt dess modell och version. I slutet ger du din e-postadress. Det tar bara två minuter för oss att värdera din bil. Tänk på att värderingen endast är baserad på de uppgifter du har skrivit in. Värderingen ger dig en fingervisning om hur värdefull din begagnade bil är.

Det andra steget är att boka in en tid för en mer utförlig utvärdering. Vi ger dig förslag på de stationer som ligger närmast dig. Du bokar in en tid och kör eller transporterar sedan din bil till vår station. Där kommer en av våra värderingsspecialister att inspektera bilen, följa med på en provtur och göra en mer exakt uppskattning av bilens värde. Detta tar bara 30 minuter.

4. Sälj din skrotbil till oss

Skrota bilen

När bilen har inspekterats av vår expert får du ett erbjudande. Det är helt upp till dig om du vill sälja din bil till oss eller inte. Väljer du att acceptera vårt erbjudande kommer vi att ta hand om hela ägarbytet och omregistreringen åt dig. Därefter tar det bara några bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. Även avställda bilar går att sälja till oss istället för att lämna in till en bilskrot.

Allt börjar med att du använder vårt värderingsverktyg. Du kan naturligtvis prova värderingsverktyget redan idag, även om du inte har planer på att sälja din begagnade bil. För in alla uppgifter och se hur mycket just din bil är värd. Om värderingen ser lockande ut kan du alltid boka in en tid hos en av våra stationer. Vi gör det enkelt för dig att sälja din begagnade bil.

Viköperdinbil.se gör mer än bara gratis bilvärdering på nätet. Vi kan även undersöka din bil, ge dig en mer exakt värdering hos en av våra stationer och slutligen ge dig ett erbjudande att sälja din bil till oss – och allt inom 24 timmar. På så sätt kan du snabbt få pengar för din bil, utan att behöva gå igenom den vanliga försäljningsprocessen med krångliga annonser och långa möten med potentiella köpare. Vi köper din bil oavsett vad det är för modell och bilmärke. Börja med att prova vår kostnadsfria värderingstjänst på vår hemsida. Det tar bara två minuter! Du kan göra en bättre affär jämfört med att köra bilen till en bilskrot.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Proffsigt och vänligt bemötande.
Lennart N. | Västerås | Citroen Xsara Picasso, 2003 26.04.2018
Jättenöjd! Gick snabbt med rimlig värdering.
Maximiliam N. | Bandhagen | Volkswagen Golf V, 2008 05.06.2018
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande, både vid värdering och försäljning! Det var så skönt att slippa allt krångel en försäljning kan innebära, jag har inte behövt göra någonting. Tack!
Anna E. | Västerås | Volkswagen Passat, 2009 16.06.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg