Så får du en gammal bil såld snabbt och enkelt

Om bilen är gammal och defekt kan det vara svårt att få den såld, oavsett du försöker sälja den privat eller till en bilhandlare. Lösningen är viköperdinbil.se.

Att sälja gammal bil kan vara tidskrävande. På den privata marknaden kan det dröja innan du hittar en villig köpare och många bilhandlare köper endast bilar av bestämda märken.

Hos viköperdinbil.se får du två kostnadsfria onlinevärderingar för din gamla bil: en första prisuppskattning baserad på fordonsstatistik och en baserad på de specifika detaljer du själv anger om din bil online för att få ditt försäljningspris.

Du förbinder dig inte till någonting, förutom chansen att sälja din bil snabbt, smidigt och tryggt.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

1. Vi köper bilar i alla sorters skick

sälja gammal bil

Har du gamla bilar till salu? Gamla eller defekta bilar räknas som svårsålda fordon, och du kan få vänta länge innan du får bilen såld.

Är bilen krockad eller krånglar växellådan? Då kan det tyvärr ta flera månader innan du hittar en lämplig köpare, i vissa fall blir bilen inte såld alls. Vi köper upp alla sorters bilar. Defekta bilar, leasingbilar, nya bilar - till och med skrotbilar!

Har du en gammal bil till salu och vill få den såld snabbt och enkelt har du hittat helt rätt! Att sälja sin gamla bil har aldrig varit så enkelt! Det enda du behöver göra är att skriva in dina bildata i vår onlineräknare. På mindre än fem minuter får du ett värde uträknat, Du vet då ungefär vad du kan sälja bilen för. Efter detta steg anger du fler uppgifter om din bil och laddar upp en bild så kan våra specialister ge dig ett slutligt försäljningspris för din bil via e-post.

Bokar du en tid för överlämning av bilen efter du fått ditt försäljningspris online kommer en snabb kontroll av dina biluppgifter utföras med en av våra bilspecialister. Ni går igenom bilen tillsammans på en av våra stationer och utför några enklare tester samt gör en kortare provkörning. Du får även bekräftat priserbjudandet efter kontrollen. Vill du kan du sälja bilen direkt till oss. Men det är absolut inget tvång!

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Vare sig du vill sälja bilen eller inte så är värderingen helt gratis. Om du väljer att sälja en gammal bil till oss är det inte mycket du behöver tänka på. Vi tar hand om allt pappersarbete så som ägarbyte och köpekontrakt. Pengarna förs över till dig via säker banköverföring för att du ska känna dig så trygg som möjligt med affären. Pengarna har du vanligtvis på kontot efter 3-4 bankdagar. Kom till oss och du kan ha sålt bilen på mindre än 24 timmar!

2. Gratis värdering utan säljtvång

Innan du säljer din bil bör du alltid känna till dess värde. Du kan ta reda på fordonsvärdet på flera sätt. Slösa inte tid på att jämföra bilpriser på internet. Värdera bilen hos oss istället! Med några enkla steg skriver du in information gällande din bil, och på bara ett par minuter har du ett uppskattat värde framför dig för att sedan få ditt slutliga försäljningspris omgående online.

Vi erbjuder dig även en exklusiv onlinevärdering som utförs enkelt och du får ett slutligt försäljningspris direkt online. Värderingen kostar ingenting och du binder inte upp dig på något. Du har inget att förlora! Värdera din bil idag och du kan sälja din gamla bil redan imorgon!

Vad är fördelarna med att sälja din bil till oss?

  • Snabb försäljning
  • Gratis värdering
  • 98% procent nöjda kunder!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Allt fungerade väldigt bra Trevlig personal och snabbt gick det Priset höjdes tom efter första värderingen Mycket nöjd
Kjell Å. | Örebro | Lexus RX-Serie, 2005 03.10.2019
Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Gick snabbt och smidigt från värdering till försäljning.
Pierre M. | Halmstad | Dacia Sandero II, 2016 12.06.2019
Jag tyckte de gick snabbt o smidigt. Och trevlig personal
Michael F. | Uppsala | Volvo V 70, 2007 29.01.2019