Hur bilexport kan löna dig

Säljer du bil till utlandet på egen hand får du räkna med mycket jobb och oväntade avgifter. Välj därför en uppköpare i Sverige, för bättre pris och professionalitet.

Bilexport kostar både tid och pengar, så vänd dig till viköperdinbil.se. Du behöver knappt göra någonting själv, affären går dessutom snabbt och smidigt. Gör en gratis värdering hos oss online, och boka ett möte på någon av våra bilstationer runt om i landet gratis, utan att förbinda dig till något.

Väl på plats hos en av våra bilexperter, får du ett sista erbjudande. Ett erbjudande som följer marknadens normer när det gäller bilexport. Om du är nöjd med det, avslutar vi affären. Din bil köps upp av oss och du behöver inte bekymra dig mer.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Vanliga fällor vid bilexport

bilexport

Det är viktigt att veta vad din bil är värd när du väl bestämmer dig för att sälja. Vi har flera stationer runt om i landet. Bland annat hittar du oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Jönköping.

Bokar du en tid för personlig värdering väljer du själv den station som ligger närmast dig, och den tid som passar dig bäst. Väl på servicestationen får du träffa en av våra bilexperter som utför värderingen. Ni går igenom ditt fordon tillsammans och tar en kort provtur. Baserat på bilens skick och extrautrustning sätts sedan ett värde på plats. Vill du sälja din bil direkt efter värderingen kan du göra det. Du bestämmer själv om du vill sälja direkt eller avvakta. Hos viköperdinbil.se binder du aldrig upp dig på någonting och vi tar ingenting betalt för våra tjänster. Har du en bil till salu är du välkommen in till oss!

Värderingen tar ca. 30 minuter och ger dig en bra bild över fordonsvärdet. Vill du sälja din bil snabbt och sedan köpa en ny begagnad bil, eller kanske till och med leasa en begagnad bil? Då har du kommit rätt. Till skillnad från en bilhandlare säljer vi inte bilar, utan är endast uppköpare av fordon upp till 3,5 ton. Priset du får för din bil baserar vi på testerna från värderingen och på det aktuella marknadsvärdet. Vi ger dig alltid den bästa pris. Om du vill sälja din bil hjälper vi dig med allting, så som köpekontrakt och ägarbyte. Pengarna överförs till ditt konto och vanligtvis har du pengarna på ditt konto inom 3-4 bankdagar. Med kontanter på fickan är du i en bättre förhandlingsposition inför ditt nästa bilköp.

2. Så säljer du din bil till rätt pris

Om du säljer din bil till viköperdinbil.se får du en kostnadsfri bilvärdering – både på internet och på ett serviceställe, i enlighet med bilbranschens gällande normer. På så vis kan du vara säker på att få rätt pris för din bil på kortast möjliga tid. Från och med att du värderar bilen med vår räknare på viköperdinbil.se behöver det bara gå 24 timmar innan du sålt din bil till ett bra pris. Du vinner alltså mycket tid på att sälja bilen direkt till oss – tid som kanske annars gått till att organisera en bilexport i privat regi. Det finns alltså stora fördelar med att sälja bilen till oss jämfört med att exportera bilen – vare sig du gör det privat eller om du säljer bilen till bilexport genom handel med oseriösa uppköpare. Ska du sälja bilen åt någon du känner? Ta isåfall med en fullmakt som signeras av ägaren till bilen, och kom in till oss så hjälper vi er med resten. Det är lätt att sälja bilen hos viköperdinbil.se!

När du värderar din bil hos oss binder du inte upp dig på någonting. Vill du inte sälja bilen? Ingen fara. Värderingen är helt kostnadsfri - vare sig du säljer den efteråt eller inte. Våra experter inspekterar ditt fordon och gör tester samt tar en kort provtur för att avgöra dess skick. Därefter utgår de från högsta marknadsvärdet för just din modell och ger dig ett så korrekt värde som möjligt. Att sälja en begagnad bil kan vara svårt på den privata marknaden då det ofta dröjer månader innan man får sålt bilen till det pris man vill ha. Efter en värdering hos oss kan du om du vill testa att sälja den privat, men vill du slippa väntetider, jobb och värdeminskning är du varmt välkommen in till oss. Om du redan värderat bilen hos oss och väljer att inte sälja, men ändrar dig och vill komma tillbaka går det också bra. Värdera då bilen på nytt och kör sedan ner till stationen så hjälper vi dig.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Snabb och bra service plus fantastiskt fint bemötande.
Göran E. | Västerås | Hyundai Accent, 2006 28.01.2019
Mucket nöjd med affären! Allt gick snabbt, personalen är trevlig! Affären är smidig! Tjmme upp!!!
Livia P. | Linköping | Mercedes-Benz B-Klasse, 2015 15.12.2018
Jag är mycket imponerad av er service, både via webben och på plats. Mycket trevlig, informativ och kompetent personal som fick mig att känna mig trygg genom hela processen!
Szofia J. | Kållered | BMW 3er, 2007 18.11.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg