Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Byt bil på mindre än 24 timmar. Vi hjälper dig!

Byt bil

Funderar du på att byta bil? Du vill sälja din gamla men vet inte hur du ska gå tillväga? Det finns flera ställen man kan sälja sin bil på. Den privata bilmarknaden i Sverige är stor, så väljer du att sälja din bil privat finns det flera sidor du kan annonsera ut din bil på. Det kluriga med att sälja bilen privat är dock att konkurrensen är stor. För att få en bra köpare måste din annons vara välskriven och du ska gärna ha tagit bra och professionella bilder på din bil. Många telefonsamtal och möten får man räkna med när man säljer sin bil privat.

Nu finns det ett enklare sätt att sälja bilen på! Viköperdinbil.se köper din bil snabbt och enkelt. Hos oss kan du sälja din bil inom 24 timmar, och pengarna finns på kontot redan dagen efter.

Vänta inte i onödan - sälj din gamla bil till oss idag och byt bil redan imorgon. Läs mer om hur du enkelt säljer bilen hos oss nedan.

Byt bil och sälj din gamla bil snabbt och enkelt

Sälj bilen på 24 timmar!
Få rätt pris direkt
Kostnadsfri värdering
Erfarna experter
Inköp av svårsålda bilar

Så tycker våra kunder:

Utvärderingen var väldigt utförlig och personalen var jättetrevlig. Allt som allt var jag nöjd.
(Marit J.)

Allt gick korrekt till och kändes mycket tillförlitligt. Exakt vad jag letade efter.
(Christian F.)
Fiat Panda, år 2004
Fiat Panda, år 2004
MB Vito, år 2003
MB Vito, år 2003
BMW 525, år 2005
BMW 525, år 2005
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Sofia

Bokningen blev direkt bekräftad och fick en bokad tid direkt. Alla medarbetare där var väldigt trevliga och tillmötesgående. Det föreslagna prisförslaget var rättvist. Hela förloppet från värdering till försäljning dröjde max. 45 minuter. Pengarna fanns på mitt konto två dagar senare. Bättre och enklare kan det inte gå. Att hantering av all administration är kostnadsfri, är ju bara ett stort plus. Jag kan verkligen rekommendera dem.

Sälj bilen och byt ut den mot en ny

Har du tröttnar på din gamla bil och vill göra ett bilbyte? Det är inte alltid det lättaste att få sin bil såld. Säljer du en ny bil på den privata marknaden får du kanske inte det priset du vill ha, då köparna gärna prutar ner priset så långt det går. Är din bil gammal och defekt är det samma sak där - flera spekulanter hör av sig men ingen köper. Det tar tid att sälja bil privat, Ibland flera månader. “Men jag vill inte vänta!” tänker du. Det behöver du inte heller! Hos oss är det lätt att sälja en bil snabbt. Vill du kan du till och med sälja bilen inom ett dygn! Vid en affär värderar vi alltid din bil noggrant och effektivt innan vi ger dig ett priserbjudande som du känner dig nöjd med. Börja med att göra en värdering i två enkla steg i vår online-räknare, boka sedan en tid på en av våra filialer, sälj din bil och byt bil redan imorgon!

Värdera din bil gratis hos oss

För att värdera din bil börjar du med att skriva in information om din bil i vår online-räknare. Du anger bland annat märke, modell och registreringsår. Värderingen tar bara ett par minuter, och du får ett värde efter bara ett par minuter. Priset som visas är dock ett ungefärligt värde. För att kunna bedömma en bil helt behöver en expert gå igenom bilen invändigt och utvändigt för att kunna bestämma ett mer exakt värde. Sådana värderingar är ofta dyra. Men inte hos oss! Både online-värderingen och den personliga värderingen är helt gratis, och det finns inget som helst säljtvång. Du kan därför få din bils värde uppskattat utav en av våra erfarna experter helt kostnadsfritt. Så vare sig du vill sälja bilen till oss eller på den privata marknaden kan du dra nytta av den kostnadsfria värderingen, för när man ska sälja eller byta bilar är det viktigt att alltid känna till sin bils värde. Gör en online-uppskattning direkt och boka sedan in en tid på en station nära dig för personlig bilvärdering. Du har ingenting att förlora!


Vi köper alla sorters bilar

Vi köper upp alla sorters bilar. Det spelar ingen roll om din bil är defekt med en trasig växellåda, om det är en krockad bil eller om bilen är avställd. Att sälja en bil med lån är också enkelt hos oss. Vi sköter allt pappersarbete vid en affär - du behöver inte tänka på någonting! Ett köpekontrakt skrivs alltid på plats, och pengarna förs över via säker banköverföring till ditt konto.Vanligtvis har du pengarna inom tre bankdagar. Byt din bil idag och sälj din gamla till oss. Vi är endast uppköpare av bilar, så om du tänkt göra ett byte av bil kan du enkelt sälja din gamla bil till oss inom 24 timmar och redan nästa dag ge dig på jakt efter en ny bil. Vi garanterar att du alltid gör en bra affär hos viköperdinbil.se!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: