Byt bil på mindre än 24 timmar. Vi hjälper dig!

Det finns många ställen där du kan sälja eller byta din bil. Men om du är ute efter det enklaste sättet ska du vända dig till viköperdinbil.se

Väljer du att sälja privat finns det flera sidor att annonsera på, men du får räkna med många samtal och möten innan bilen är såld. Väljer du att sälja eller byta in bilen hos en bilhandlare får du räkna med ett något lägre pris, då handlaren tar en viss provision. Du blir inte heller av med pappersarbetet.

Om du däremot vänder dig direkt till oss kan du få bilen värderad och såld inom loppet av 24 timmar. Utan kostnad, bekymmer och en massa extra arbete. Byt bil med oss!

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Sälj bilen och byt ut den mot en ny

Byt bil

Har du tröttnar på din gamla bil och vill göra ett bilbyte? Det är inte alltid det lättaste att få sin bil såld. Säljer du en ny bil på den privata marknaden får du kanske inte det priset du vill ha, då köparna gärna prutar ner priset så långt det går. Är din bil gammal och defekt är det samma sak där - flera spekulanter hör av sig men ingen köper.

Det tar tid att sälja bil privat, ibland flera månader. “Men jag vill inte vänta!" tänker du. Det behöver du inte heller! Hos oss är det lätt att sälja en bil snabbt. Vill du kan du till och med sälja bilen inom ett dygn! Vid en affär värderar vi alltid din bil noggrant och effektivt innan vi ger dig ett priserbjudande som du känner dig nöjd med. Börja med att göra en värdering i två enkla steg i vår onlineräknare, boka sedan en tid på en av våra filialer, sälj din bil och byt bil redan imorgon!

2. Värdera din bil gratis hos oss

För att värdera din bil börjar du med att skriva in information om din bil i vår onlineräknare. Du anger bland annat märke, modell och registreringsår. Värderingen tar bara ett par minuter, och du får ett värde efter bara ett par minuter. Priset som visas är dock ett ungefärligt värde. För att kunna bedömma en bil helt behöver en expert gå igenom bilen invändigt och utvändigt för att kunna bestämma ett mer exakt värde. Sådana värderingar är ofta dyra. Men inte hos oss! Både online-värderingen och den personliga värderingen är helt gratis, och det finns inget som helst säljtvång. Du kan därför få din bils värde uppskattat utav en av våra erfarna experter helt kostnadsfritt.

Så vare sig du vill sälja bilen till oss eller inte kan du dra nytta av den kostnadsfria värderingen, för när du ska sälja eller byta bil är det viktigt att alltid känna till sin bils värde. Gör en online-uppskattning direkt och boka sedan in en tid på en station nära dig för personlig bilvärdering. Du har ingenting att förlora!

3. Vi köper alla sorters bilar

Vi köper upp alla sorters bilar. Det spelar ingen roll om din bil är defekt med en trasig växellåda, om det är en krockad bil eller om bilen är avställd. Att sälja en bil med lån är också enkelt hos oss. Vi sköter allt pappersarbete vid en affär - du behöver inte tänka på någonting! Ett köpekontrakt skrivs alltid på plats, och pengarna förs över via säker banköverföring till ditt konto. Vanligtvis har du pengarna inom tre-fyra bankdagar. Byt bil idag och sälj din gamla till oss. Vi är endast uppköpare av bilar, så om du tänkt göra ett byte av bil kan du enkelt sälja din gamla bil till oss inom 24 timmar och redan nästa dag ge dig på jakt efter en ny bil. Vi garanterar att du alltid gör en bra affär hos viköperdinbil.se!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Trevligt bemötande och smidig försäljnnng!
Jonas E. | Jönköping | Mazda CX-5, 2017 04.01.2019
Smidigt och bra. Trevlig personal.
Jack L. | Sollentuna-Edsberg | Mercedes-Benz CL-Coupe, 2000 27.10.2018
Allt funkade perfekt från början till betalning!
Göran W. | Sollentuna-Edsberg | Toyota Prius, 2007 23.10.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg