Att sälja en importerad bil

I vissa fall kan det vara svårt att sälja en importerad bil. Med viköperdinbil.se kan du dock sälja din importerade bil såväl snabbt, smidigt och kostnadsfritt!

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Detaljer likt att få tag i reservdelar och kontrollera bilens ägarhistoria, kan vara problematiskt med en importerad bil. Det kan resultera i att du får ut mindre när du ska sälja. Men om du vänder dig till oss på viköperdinbil.se hjälper vi dig.

Först värderar du din bil med hjälp av vårt värderingsverktyg online. Du fyller i uppgifter om bilens olika värdefaktorer och våra experter fastställer sedan ett slutligt försäljningspris för bilen direkt online.

Boka därefter en tid för överlämning på en av våra stationer för sälja din importbil.

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Gör en bra affär när du säljer din importbil

importbil

Är du en av dem som köpt bilen på import och sparat tusentals kronor? Kanske valde du att importera din bil från Japan eller från USA? Grattis till en bra affär!

Dagen kommer dock när bilen ska säljas igen och självklart vill du göra en lika bra affär vid försäljningen. Men då kommer kanske bakslaget. Bilhandlarna i din stad vill inte ta emot bilen för att den är importerad. Du riskerar att förlora pengarna du sparade när du köpte bilen om du måste sälja den för billigt. Så hur gör du?

Vissa handlare som specialiserat sig på import och export av fordon kan visserligen tänka sig att köpa bilen, men det är svårt att veta vem som är seriös.

Acceptera inga skambud från oseriösa handlare där importbilar säljes. Vänd dig direkt till viköperdinbil.se med din importbil så hjälper vi dig! Vi är din professionella bilköpare för importbilar. Hos oss kan du sälja bilen snabbt och smidigt och få bästa möjliga pris för den.


2. Sälj bilen direkt till oss

Det kan vara svårt att övertyga köparna att ge lika mycket pengar för en importerad bil som för en svensksåld. Bilens historia kan vara svår att spåra och service och reparationer kanske inte alltid är väl dokumenterade.

Import och export av fordon är alltid oöverskådligt för köpare. Då är det extra viktigt att du värderar bilen för att ta reda på vad den egentligen är värd. Det ska ju löna sig att importera en bil – även när du säljer den vidare! Vänd dig till oss på viköperdinbil.se för en kostnadsfri värdering online.

Du fyller i uppgifter om din importbil på vår hemsida. Vi frågar om din bils olika värdefaktorer vilket inkluderar bilens färg, om det finns en servicebok tillgänglig, vilket material är bilklädseln och sedan om bilen fått skada vid en olycka samt hur olika delar som motor och växellåda fungerar.

I sista steget ber vi dig helt enkelt att ladda upp en bild eller flera på bilen för att kunna få en bättre helheltsbild av din bild. Därefter skickas all information till en av vpra bilexperter som fastställer ett slutligt försäljningspris direkt online.

Vill du sedan sälja din importbil till oss så gör du det snabbt och smidigt direkt att boka en tid på en av våra stationer. Det finns dock inget säljtvång så du kan helt enkelt dra nytta av en gratis värdering hos oss för att ta reda på vad din bil är värd!

Vill du sälja en släkting eller väns bil? Det går utmärkt! Se bara till att ha med en fullmakt från ägaren. Viköperdinbil.se – din professionella bilköpare. Här köpes begagnade bilar snabbt och lätt!