Begagnade bilar köpes – snabbt, enkelt och tryggt

Vill du sälja din gamla bil men det tar för mycket tid från annat du hellre vill ägna dig åt? Då har vi lösningen!

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Till oss kan du snabbt, säkert och till bästa pris sälja din bil. Vi köper begagnade bilar av alla slag.

Starta med att göra en kostnadsfri onlinevärdering av din bil. Bilvärderingen går enkelt att fylla i och du får snabbt ett pris för din bil.

Efter du angett information om din bil får du alltså ett konkret försäljningspris för just din bil som du kan sälja till oss för när du vill sälja din bil.

Vi är experter på begagnade bilar och att värdera dem. Dessutom sköter vi allt pappersarbete runt omkring. Slösa inte tid på att söka efter "begagnade bilar köpes" – kom till oss direkt.

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Vem köper begagnade bilar?

Trevlig bilexpert sitter på kontoretl.

Det är lätt att börja oroa sig när bilen inte blir såld. I slutändan börjar många till och med fundera på att sälja sina begagnade bilar till Afrika, för att slippa köra dem direkt till skroten.

I Afrika köpes även äldre begagnade bilar och det går därför ofta att sälja en bil till export även när den gått många mil eller är i dåligt skick. Men nu finns det ett enklare alternativ.

Det alternativet är, som du säkert redan gissat - viköperdinbil.se.

Om du vill sälja din bil snabbt och enkelt ska du vända dig till oss. Vi är ett företag som köper begagnade bilar – och vi gör det i stor skala.

Sedan vår start år 2012 har vi redan köpt fler än 2 miljoner europeiska bilar. Vilket gör oss till Europas största uppköpare av bilar.

De experter och handlare som vi samarbetar med gör att vi alltid kan erbjuda dig bästa pris för din bil. Vilket är möjligt eftersom vårt internationella handelsnätverk är opåverkat av regionala prisfluktuationer.

2. Gamla bilar köpes enkelt och stressfritt

Kämpar du med att få bilen såld? Vill du undvika att spendera tid på att skriva annonser och prata med privata köpare? Vill du slippa en ekonomisk förlustaffär hos bilhandlaren?

Om du svarat ja på något av det, så är viköperdinbil.se för dig.

Förutom att vi löser många av de problem som kommer med en traditionell bilförsäljning, erbjuder vi mer därtill.


Detta är våra fördelar

Gratis onlinevärdering: Istället för att jämföra din bil med liknande annonser online eller att själv försöka räkna ut din bils värdeminskning, kan du på några få klick få fram din bils värde. Du får ett slutligt priserbjudande för din bil när du fyller i vårt värderingsformulär. Allt sker helt online och du väljer själv när du har tid.

Rättvist priserbjudande: Vi värderar och köper vi alla typer av bilar. Och när vi säger alla, ja då menar vi också alla. Alla bilar får ett priserbjudande, även skrotfärdiga, gamla bilar köpes.

Alltid transparant: Begagnade bilar köpes dagligen på våra stationer och vi får ofta uppskattning för vår service på plats. Under din bils kontroll är du välkommen att följa med och ställa alla frågor du kan tänkas ha.

Alltid professionell: Våra experter på stationerna samt på vår kundtjänst ser till att bilaffären sköts professionellt. Dessutom sköter vi all bilbyråkrati, inklusive kontrakt och ägarbyte.

Alltid gratis: Alla våra tjänster helt utan kostnad. Det finns inga dolda avgifter. Väljer du att inte sälja din bil till oss efter bekräftelsen av biluppgifterna på stationen är det inga problem. Besöket är 100% gratis och utan hållhake.


Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

3. viköperdinbil.se – där begagnade bilar köpes

Vill du sälja någon annans bil? Inga problem. Det räcker med att du har med dig en signerad fullmakt från säljaren till vår station, så kan du lätt och smidigt sälja bilen åt någon annan.

Vill du sälja en bil med lån? Inga problem. Vi hjälper dig att lösa lånet.

Begagnade bilar är helt enkelt riktigt enkla att sälja med viköperdinbil.se. Ta ut bilen ur garaget och ge dig av till vår station för värdering redan idag.

Vår tjänst sammanfattad i 3 punkter

  • Värdera bilen gratis online.
  • Bekräftelse av försäljningspriset direkt på plats.
  • Sälj din bil direkt eller fundera på det i några dagar. Erbjudandet är icke-bindande!

Vår affärsmodell grundar sig i att göra det så enkelt och stressfritt som möjligt för våra kunder. Vi vill att du ska känna dig nöjd med din bilförsäljning. Nöjda kunder är helt enkelt bättre för affärerna!