Sälja trasig bil till viköperdinbil.se

Att sälja trasig bil eller en bil som inte är i toppskick kan tänkas vara omöjligt. Men innan du går så långt att ta bilen till skroten finns det ett annat alternativ.

På viköperdinbil.se tar vi hand om allt från värdering till ägarbyte på ett enkelt och smidigt sätt – även om bilen är trasig. Vi gör en bedömning på 30 minuter av bilens värde och därefter kan du sälja den till oss direkt. Allt du behöver göra är att kontakta våra experter och skriva på ett köpekontrakt så är pengarna dina.

Det är tryggt att sälja bilen till oss och vi tar dessutom hand om alla papper som rör ägarbytet hos Transportstyrelsen. Du blir av med din trasiga bil och vi gör en affär - en win-win situation för både dig och oss!

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Viköperdinbil.se – här kan du sälja en trasig bil

Sälja trasig bil

Har du problem med slirande lameller i kopplingen eller med bucklig kaross? Och ska sälja din bil? Inga problem! Det går ändå att sälja bilen, du behöver inte reparera den i förväg. Det spelar ingen roll om din bil varit med i en krock eller om den bara utsatts för normalt slitage. Du kan alltid komma till viköperdinbil.se för att värdera och sälja en trasig bil!

Privatpersoner som har skadade bilar till salu gör alltid en bra affär hos oss. Märke och modell spelar inte heller någon roll. Till oss kan ni vända dig om ni säljer säljer reparerade bilar, trasiga bilar och bilar som ska skrotas. Bilen får dock väga högst 3,5 ton. Men i övrigt finns inga begränsningar. Välkommen till oss för värdering och försäljning!

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Vår idé är att kunna erbjuda en service för privatpersoner som vill sälja sin bil snabbt och smidigt. Vi tar hand om allt pappersarbete och hjälper dig även att lösa av eventuella lån som du har på din bil. Allt för att du ska få en så smidig affär som möjligt.

Funderar du på att sälja din bil via annons? Tänk om! Att sälja din bil privat via traditionell bilannons är bra om du har gott om tid över. Jobbet som ligger framför dig kommer nämligen bestå i timmar av annonsskrivande, fotograferande av bilen, reparationshistoria och glöm inte heller att du måste sätta ett rätt värde på din bil. Inte för högt så att du skrämmer iväg intressenter. Men inte heller för lågt så att du förlorar på din bilaffär. Var också beredd på att ha flera möten och telefonsamtal med oseriösa spekulanter, möten som kan sluta med att du inte får din bil såld på flera månader. Tänk då på att din bil förlorar i värde för varje dag som går. Sälj din bil idag, och undvik att bilen förlorar i värde!

2. Tjäna pengar på din skrotbil!

Kanske har du en begagnad bil som är i så dåligt skick att du funderat på att skrota den? Ofta slipper man betala för att skrota bilar i Sverige, men man får heller inte särskilt bra betalt för sin skrotbil. De flesta skrotfirmor erbjuder sig helt enkelt att ta din bil till skroten utan avgift, men avgifter kan ändå tillkomma ibland. En bättre idé är att sälja bilen och få betalt för den! Och det kan du göra hos viköperdinbil.se. Här kan du sälja din bil till det värde den faktiskt har, och slippa ge bort den gratis till en skrotfirma. Testa att värdera din bil redan nu med vår onlineräknare: vi gör alltid en seriös och professionell värdering, oavsett vilket fordon du har. Utan värdering riskerar du att förlora pengar om du ska sälja en trasig bil hos bilhandlaren eller på sidor som säljer begagnade bilar. Ta därför reda på vad bilen är värd innan du säljer den!

3. Behöver du sälja en trasig bil som är avställd?

Ofta väljer man att ställa av trasiga bilar i väntan på reparation. Men går det fortfarande att sälja bilen när den är avställd? Självklart! Hos viköperdinbil.se är det möjligt. Till oss kan du även sälja en avställd bil utan problem. Kanske har du ställt av bilen för att den är trasig eller bara för att spara skattepengar under vinterhalvåret. Men det utgör inget hinder för en bilförsäljning hos viköperdinbil.se! Värdera din bil med vår onlineräknare och kontakta oss sedan för att få hjälp att sälja bilen. Hos oss kan du alltid sälja en trasig bil och en avställd bil lätt och smidigt.

Vänd dig till viköperdinbil.se när du vill göra en enkel och snabb bilaffär. Här kan privatpersoner alltid sälja begagnade bilar till priser de blir riktigt nöjda med! Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och till oss kan du sälja alla sorters bilar. Vänd dig alltså till oss för att sälja en trasig bil, en avställd bil eller en bil i nyskick. Vi hjälper alltid den som vill sälja sin bil. Efter köpet får du ett köpekontrakt och pengarna betalas ut till dig samma dag. Gör en enkel och trygg affär med viköperdinbil.se – din professionella bilköpare för alla sorters begagnade bilar.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Utmärkt service, smidigt och enkelt. Fick en bra värdering på bilen och pengarna snabbt in på kontot. Väldigt nöjd!
Hans-Göran A. | Bandhagen | Volvo V 50, 2006 04.01.2019
Snabbt och enkelt men bäst var att jag fick bra betalt.
Vincent H. | Solna | Honda Civic, 2016 04.11.2018
Snabbt och smidigt
Martin N. | Jönköping | Mercedes-Benz B-Klasse, 2009 23.10.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg