Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Vill du sälja en trasig bil? Nu är det enkelt!

sälja trasig bil

Har du en trasig bil som kanske inte startar, där fälgarna är slitna eller där kopplingen slirar? Vet du inte hur du ska bli av med den? Oroa dig inte! Du kan alltid komma till oss på viköperdinbil.se om du vill sälja en trasig bil. Är bilen i riktigt dåligt skick finns det många firmor som erbjuder sig att ta hand om bilen gratis, men hos oss på viköperdinbil.se kan du även sälja bilen som kanske skulle gått till skroten och få bra betalt! Låt vår expert värdera bilen, det tar bara cirka 30 minuter, för att få veta vad den fortfarande är värd. När värderingen är klar kan du sälja bilen direkt! Innan du bokar tid hos vår expert värderar du bilen snabbt och lätt online.

Det är tryggt att sälja bilen till oss. Du får ett köpekontrakt och pengarna betalas ut till dig samma dag. Efter köpet tar vi hand om alla formaliteter och gör snabbt ett ägarbyte hos Transportstyrelsen.

Välj en professionell och pålitlig bilköpare, även när du ska sälja en trasig bil. Kom till oss på viköperdinbil.se!

Sälja trasig bil? Sälj den till oss!

Sälj bilen på 24 timmar!
Snabbt och enkelt
Uppköp av alla slags bilar
Erfarna experter
Vi genomför ägarbytet

Så tycker våra kunder:

En bra och seriös affär. Tack
(Sven K.)

Är mycket glad över att jag hittade detta företag. Kommer helt klart vända mig hit igen nästa gång en bil ska säljas.
(Ingela G.)
VW Touareg, år 2007
VW Touareg, år 2007
Ford C-Max, år 2007
Ford C-Max, år 2007
Subaru Outback, år 2001
Subaru Outback, år 2001
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Frida B.

Jag var mycket överraskad av det trevliga bemötandet av den kompetenta personalen, allt gick väldigt korrekt och väldigt avslappnat till. Även frågorna över telefon om kundbemötandet vilket visar på skillnad till de stora bilhandlarna som inte gör det. Jag upplevde det som mycket trevligt och det visar verkligen en skillnad i kundbemötande. Förloppet av försäljningen av min bil var mycket korrekt, hantering av administration och överföring och pengar hanterades väl. Jag vill ge mina bästa rekommendationer till den här servicen, vilket jag kommer att göra i hela min bekantskapskrets.

Viköperdinbil.se – här kan du sälja en trasig bil

Har du problem med slirande lameller i kopplingen eller med bucklig kaross? Och ska sälja din bil? Inga problem! Det går ändå att sälja bilen, du behöver inte reparera den i förväg. Det spelar ingen roll om din bil varit med i en krock eller om den bara utsatts för normalt slitage. Du kan alltid komma till viköperdinbil.se för att värdera och sälja en trasig bil! Privatpersoner som har skadade bilar till salu gör alltid en bra affär hos oss. Märke och modell spelar inte heller någon roll. Till oss kan ni vända dig om ni säljer säljer reparerade bilar, trasiga bilar och bilar som ska skrotas. Bilen får dock väga högst 3,5 ton. Men i övrigt finns inga begränsningar. Välkommen till oss för värdering och försäljning!

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Vår idé är att kunna erbjuda en service för privatpersoner som vill sälja sin bil snabbt och smidigt. Vi tar hand om allt pappersarbete och hjälper dig även att lösa av eventuella lån som du har på din bil. Allt för att du ska få en så smidig affär som möjligt.

Funderar du på att sälja din bil via annons? Tänk om! Att sälja din bil privat via traditionell bilannons är bra om du har gott om tid över. Jobbet som ligger framför dig kommer nämligen bestå i timmar av annonsskrivande, fotograferande av bilen, reparationshistoria och glöm inte heller att du måste sätta ett rätt värde på din bil. Inte för högt så att du skrämmer iväg intressenter. Men inte heller för lågt så att du förlorar på din bilaffär. Var också beredd på att ha flera möten och telefonsamtal med oseriösa spekulanter, möten som kan sluta med att du inte får din bil såld på flera månader. Tänk då på att din bil förlorar i värde för varje dag som går. Sälj din bil idag, och undvik att bilen förlorar i värde!

Tjäna pengar på din skrotbil!

Kanske har du en begagnad bil som är i så dåligt skick att du funderat på att skrota den? Ofta slipper man betala för att skrota bilar i Sverige, men man får heller inte särskilt bra betalt för sin skrotbil. De flesta skrotfirmor erbjuder sig helt enkelt att ta din bil till skroten utan avgift, men avgifter kan ändå tillkomma ibland. En bättre idé är att sälja bilen och få betalt för den! Och det kan du göra hos viköperdinbil.se. Här kan du sälja din bil till det värde den faktiskt har, och slippa ge bort den gratis till en skrotfirma. Testa att värdera din bil redan nu med vår onlineräknare: vi gör alltid en seriös och professionell värdering, oavsett vilket fordon du har. Utan värdering riskerar du att förlora pengar om du ska sälja en trasig bil hos bilhandlaren eller på sidor som säljer begagnade bilar. Ta därför reda på vad bilen är värd innan du säljer den!


Behöver du sälja en trasig bil som är avställd?

Ofta väljer man att ställa av trasiga bilar i väntan på reparation. Men går det fortfarande att sälja bilen när den är avställd? Självklart! Hos viköperdinbil.se är det möjligt. Till oss kan du även sälja en avställd bil utan problem. Kanske har du ställt av bilen för att den är trasig eller bara för att spara skattepengar under vinterhalvåret. Men det utgör inget hinder för en bilförsäljning hos viköperdinbil.se! Värdera din bil med vår onlineräknare och kontakta oss sedan för att få hjälp att sälja bilen. Hos oss kan du alltid sälja en trasig bil och en avställd bil lätt och smidigt.

Vänd dig till viköperdinbil.se när du vill göra en enkel och snabb bilaffär. Här kan privatpersoner alltid sälja begagnade bilar till priser de blir riktigt nöjda med! Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och till oss kan du sälja alla sorters bilar. Vänd dig alltså till oss för att sälja en trasig bil, en avställd bil eller en bil i nyskick. Vi hjälper alltid den som vill sälja sin bil. Efter köpet får du ett köpekontrakt och pengarna betalas ut till dig samma dag. Gör en enkel och trygg affär med viköperdinbil.se – din professionella bilköpare för alla sorters begagnade bilar.

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: