Så gör du för att sälja avställd bil

Det går faktiskt att sälja en bil som är avställd. Utan problem, viköperdinbil.se köper alla sorters bilar med en vikt på upp till 3,5 ton.

Vi hjälper dig sälja avställd bil. Du behöver bara ställa på bilen igen, om så bara för en dag, så att du enkelt kan värdera den i vår online-räknare. Efter det kontaktar du oss för att boka in ett möte på en av våra många bilstationer. Väl där ger vi dig ett erbjudande och du kan välja att sälja bilen och få ett kontrakt för den på samma dag.

Vi tar dessutom hand om allt övrigt pappersarbete som hör till, likt ägarbyte hos Transportstyrelsen. Snabbt, enkelt och kostnadsfritt - välkommen till viköperdinbil.se.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Nu är det lätt att sälja en avställd bil

sälja avställd bil

Det är vanligt att bilägare ställer av sin bil under en viss tid. Kanske är bilen trasig, eller så vill de helt enkelt spara pengar för skatt och besiktning under den tid de inte använder bilen.

Det är dock ofta komplicerat att sälja en avställd bil. Eventuella köpare kan inte provköra bilen om den är avställd, och många väljer bort bilen till förmån för en på ställd bil. Den avställda bilen kan bli svår att sälja på vanliga sidor som säljer begagnade bilar på nätet. Det kan även vara svårt att värdera bilen på ett korrekt sätt.

Det kan vara lockande att ha bilen stående, avställd och ha den i garaget. Det många inte tänker på är att bilen förlorar i värde för varje dag som går, oavsett om bilen körs eller inte. Volvo är ett starkt varumärke som gör sig bra på den begagnade bilmarknaden, men det många inte tänker på är att Volvo är en dyrare bil och därmed blir prisfallet större, än tillexempelvis Kia. Kia har ett bra begagnadvärde på bilmarknaden, och eftersom bilen är billigare än Volvo förlorar den inte lika mycket i värde.

Inför en försäljning är det alltid viktigt att veta bilens värde. Vi råder dig därför att alltid göra en värdering, något som vi erbjuder här på viköperdinbil.se. Alla våra värderingar är helt kostnadsfria, och du kan göra både en onlinevärdering och en unik, skräddarsydd värdering på plats på en av våra stationer. Det finns inga dolda avgifter och inget krav på att sälja bilen. Efter att din bil har värderats på stationen får du ett priserbjudande som du kan välja att tacka ja till, men bara om du vill. Ingenting är bindande hos oss!

2. Sälj bilen snabbt till viköperdinbil.se

Det kan kännas svårt att sälja en trasig bil som dessutom är avställd. Köparna uteblir ofta eftersom de själva måste stå för reparationskostnaderna av bilen, och inte heller kan provköra den. Men äntligen finns det ett enkelt och snabbt sätt att sälja både avställda och bilar med defekter! Alla ni som har avställda, defekta eller skadade bilar till salu kan vända er till oss. Och självklart även ni som har bilar i toppskick!

Vill du sälja bil åt någon annan? Då är det värt att nämna att det behövs en fullmakt signerad av säljaren. Har du med dig det till stationen är det enkelt att sälja bilen åt någon annan! Hos viköperdinbil.se kan du värdera din bil helt gratis, och sälja den direkt efteråt. Värdera först bilen online med vår räknare, sedan värderar vi bilen på plats på vår station. Om du ska sälja en avställd bil kan du ställa på den bara över dagen, så hjälper vi dig med resten. Slipp krångel och sälj din bil till oss!

Känner du dig osäker? Vi förstår det. Att sälja sin bil är alltid en jobbig affär. Kanske är du helt okunnig inom bilar, eller så vill du bara få bilen såld snabbt utan krångel. Det spelar ingen roll vad ditt motiv bakom är, vi finns här för att hjälpa dig. Har du frågor svarar vi mer än gärna på dem. Vi erbjuder en service där vi på ett öppet, transparent och ärligt sätt tar hand om din bil när du vill sälja den snabbt. Viköperdinbil.se - din självklara partner när du vill sälja din bil!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Bemötande, service, och professionalism från personalen (två yngre kvinnor) överträffade mina förväntningar med råge. Att jag släppte bilen var uteslutande ett resultat av det förtroende som jag fick för personalen.
Maria R. | Kållered | Volvo V 40, 2013 29.01.2019
Lätt snabbt o smidigt !!
Pernilla S. | Örebro | Ford Kuga, 2011 18.11.2018
Snabbt och smidigt. Fick bättre bud än jag trodde. Personalen var väldigt trevliga, proffesionella och lyhörda. Jag är super nöjd. De fixade allt och pengarna kom snabbare än väntat. Supernöjd med allt
Houshang S. | Kållered | Peugeot 107, 2008 21.09.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg