Vi köper din bil - oavsett resultat från din bilprovning

Vill du sälja en bil med körförbud? Eller vill du sälja en obesiktigad bil? Inga problem! Vi köper alla typer av bilar, även de som är mycket svårsålda.

Att sälja en avställd och obesiktad bil är inte det lättaste. Det finns få bilhandlare som är villiga att köpa sådana exemplar. Än färre privatpersoner är intresserade av att betala för en bil där reparationskostnaderna är odefinierade och eventuellt kostsamma.

För de bilar där en försäljning verkar omöjlig har vi en lösning – vi köper dem! Alla typer av bilar får en kostnadsfri bilvärdering via vår hemsida.

Baserat på de uppgifter du anger om bilen ger vi dig ett priserbjudande för din bil direkt online. Kom sen till en station för att avsluta affären.

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

1. Kan jag sälja utan godkänd bilprovning?

Ett hlavfullt timglas framför en kalender

Visar din bilbesiktning trasiga bromsar, skadat avgasrör, defekta bromsskivor och dåliga värden vid avgasundersökningen? Resultaten visar att du tillsvidare måste avstå från att använda ditt fordon på grund av dess tillstånd.

Det förekommer ofta att gamla och olycksdrabbade bilar snabbt blir kostnadsfällor. Och det är inte ovanligt att priset för reparationerna uppgår till flera tusen kronor.

Kostnaderna innan man kan besiktiga bilen på nytt lönar sig inte längre i relation till bilens värde. Många bilägare inser därför att det inte är värt att spendera pengar på reparationer i en verkstad. Nu behöver man snabbt en köpare.

Att sälja en bil som har blivit underkänd på bilprovningen är möjligt så länge du inte åker runt med den. Bilen får först användas när felen har åtgärdats. Detta är en av de största hindren för att få sålt en en bil som fått underkänt på senaste bilprovning.

2. Underkänd besiktning av bil: Hur hittar man en köpare?

En bil med en öppen front inne i en verkstad

"Besiktning av bil underkänd" - hur kan jag sälja min bil ändå? Vänd dig till oss på viköperdinbil.se!

Oavsett om din bil har påtagliga estetiska skavanker från olyckor eller om din bil på grund av motorskada inte längre är trafikduglig, värderar vi den gratis.

Om ditt fordon inte blev godkänt på sin senaste bilprovning är för oss oviktigt. Vi köper nya som gamla, såväl som godkända eller underkända efter bilbesiktning. Alla typer bilar är välkomna att få en kostnadsfri och professionell värdering online.

Vi ber dig helt enkelt att fylla i uppgifter om din bil gällande dess skick och utrustning samt att ladda upp en bild på bilens utsida. Våra experter gör en noggrann och proffsig värdering baserad på dina uppgifter och återkommer snabbt till dig via e-post med ett slutligt försäljningspris. Är du nöjd med priset bokar du lika enkelt en tid på en station nära dig för överlämning.

På plats blir din bil under ca 30 minuter kontrollerad utifrån uppgifterna du angav i onlinevärderingen och provkörd, och därefter får du ditt försäljningspris bekräftat. Sälj till oss direkt eller sov på saken, du bestämmer naturligtvis helt själv. Varken värdering eller besök hos oss är bindande.

Tackar du ja till vårt erbjudande sköter vi dock resten. Vi tar över ansvaret för att avregistrera din begagnade bil och överför betalningen snabbt och säkert till ditt bankkonto.

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

3. Bilprovning underkänd - vänd dig till viköperdinbil.se

Röd bil med öppen motorhuv

Din bilverkstad har meddelat att bilen inte kommer att klara nästa bilprovning. Och du tycker nu att nya reparationer inte lönar sig på grund av bilens höga ålder?

Funderar ni nu på om det går att sälja bilen utan godkänd bilbesiktning? Med viköperdinbil.se är det inga problem! Uppköp av begagnade bilar är vår specialitet.

Sätt tilltro till vår erfarenhet i bilmarknaden och låt dig få ett icke-bindande erbjudande av våra kompetenta medarbetare. Tänk dock på att en obesiktigad bil i vissa fall inte får köras. Kontrollera vad som står på ditt besiktningsprotokoll för att vara säker på vad som gäller.

I de fall då bilen har totalt körförbud kan vi inte heller provköra den vilket kan ha en inverkan på det priserbjudande vi ger dig. Vi rekommenderar därför att värdera bilen online och komma förbi en av våra stationer för överlämning innan tidsfristen för att återgälda din bils fel har gått ut - innan körförbudet inträder.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Vänligt bemötande och det gick snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd med det pris jag fick för min bil eftersom den inte var i gott skick!
Anette F. | Norrköping | Opel Corsa, 2005 02.10.2019
Mycket fint bemötande, trevlig personal, och snabb affär! Har redan rekommenderat flera andra att åka till er. Super smidigt och problemfritt!
Lisbeth S. | Hisings Backa | BMW 3er, 2010 10.06.2019
Snabb och smidig affär. Fick mer än vad jag hade hoppats på för min bil
Fredrik E. | Bandhagen | Volvo V 50, 2005 28.01.2019