Vi köper din bil - oavsett resultat från din bilprovning

Så fort som din begagnade bil inte längre klarar en bilprovning och får körförbud, uppkommer oro. Kan man sälja en obesiktad bil? Ja, till viköperdinbil.se!

När en bil får underkänt på besiktningen handlar det ofta om fordon som har stora brister och behöver omfattande reparationer. Det är inte ovanligt att reparationskostnaderna överstiger en gammal bils värde. Funderar du på att istället sälja bilen uppkommer nästa problem; en bil utan godkänd bilbesiktning avskräcker många köpare.

När en försäljning av bilen verkar omöjlig, har vi den optimala lösning för ditt problem. viköperdinbil.se är din pålitliga partner, när du vill sälja din obesiktade bil snabbt, säkert och rättvis. Värdera först din bil online och besök oss sedan i en av våra stationer. Vi tar emot alla typer av bilar, oavsett skick!

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Bilprovning underkänd

1. Kan jag sälja utan godkänd bilprovning?

Visar din bilbesiktning trasiga bromsar, skadat avgasrör, defekta bromsskivor och dåliga värden vid avgasundersökningen? Resultaten visar att du tillsvidare måste avstå från att använda ditt fordon på grund av dess tillstånd. Det förekommer ofta att gamla och olycksdrabbade bilar snabbt blir kostnadsfällor. Och det är inte ovanligt att priset för reparationerna uppgår till flera tusen kronor. Kostnaderna innan man kan besiktiga bilen på nytt lönar sig inte längre i relation till bilens värde. Många bilägare inser därför att det inte är värt att spendera pengar på reparationer i en verkstad. Nu behöver man snabbt en köpare.

Att sälja en bil som inte blivit underkänd på bilprovningen är möjligt så länge du inte åker runt med bilen. Bilen får först användas när felen har åtgärdats. Detta är en av de största hindren för att få sålt en en bil som fått underkänt på senaste bilprovning.

2. Underkänd besiktning av bil: Hur hittar man en köpare?

Besiktiga bilen

"Besiktning av bil underkänd" - hur kan jag sälja min bil ändå? Vänd dig till oss på viköperdinbil.se! Oavsett om din bil har påtagliga estetiska skavanker från olyckor eller om din bil på grund av motorskada inte längre är trafikduglig, värderar vi den gratis. Om ditt fordon inte blev godkänt på sin senaste bilprovning är för oss oviktigt. Vi köper nya som gamla, såväl som godkända eller underkända efter bilbesiktning. Alla typer bilar är välkomna till våra stationer för en kostnadsfri och personlig bilvärdering.

Våra experter som möter dig på stationen ger din bil en noggrann och proffsig värdering. Din bil blir under ca 30 minuter undersökt och provkörd, och därefter får du ett priserbjudande på plats. Tackar du ja till vårt erbjudande sköter vi resten. Vi tar över ansvaret för att avregistrera din begagnade bil och överför betalningen säkert till ditt bankkonto.

3. Bilprovning underkänd - vänd dig till viköperdinbil.se

Bilbesiktning underkänd

Din bilverkstad har meddelat att bilen inte kommer att klara nästa bilprovning. Och du tycker nu att nya reparationer inte lönar sig på grund av bilens höga ålder? Funderar ni nu på om det går att sälja bilen utan godkänd bilbesiktning? Med viköperdinbil.se är det inga problem! Uppköp av begagnade bilar är vår specialitet.

Sätt tilltro till vår erfarenhet i bilmarknaden och låt dig få ett icke-bindande erbjudande av våra kompetenta medarbetare. Tänk dock på att en obesiktigad bil i vissa fall inte får köras. Kontrollera vad som står på ditt besiktningsprotokoll för att vara säker på vad som gäller. I de fall då bilen har totalt körförbud kan vi inte heller provköra den vilket kan ha en inverkan på det priserbjudande vi ger dig. Vi rekommenderar därför att komma förbi en av våra stationer innan tidsfristen för att återgälda din bils fel har gått ut - innan körförbudet inträder.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Snabb och smidig affär. Fick mer än vad jag hade hoppats på för min bil
Fredrik E. | Bandhagen | Volvo V 50, 2005 28.01.2019

Gratis onlinevärdering på bara ett steg