Att sälja bil med kredit

Många är vi som finansierar ett bilköp med kreditlån. Men vem som har ansvar för lånet när bilen säljs är en annan femma. Vi hjälper dig att lösa lånet.

När du säljer eller byter in din bil hos en bilhandlare kan lånet påverka slutpriset. Väljer du att sälja till privatperson kan du naturligtvis göra upp om lånet med köparen men få är sugna på att ta över ett lån; de vill bara köpa en bil.

viköperdinbil.se tar hand om alla formaliteter runt omkring, vi hjälper dig att lösa ditt lån helt kostnadsfritt.

Om du vill sälja bil med kredit ska du göra en värdering av bilen med hjälp av vår kostnadsfria onlineräknare, sedan kontaktar du oss för att boka ett möte. Det är gratis och utan förbindelser.

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Så gör du för att sälja en bil med kredit på

Sälja bil med kredit

Det finns många sätt att finansiera sin bil på och väldigt få personer kan betala bilen direkt. Ofta väljer man att ta ett lån hos banken eller bilhandlaren.

Ett annat vanligt alternativ till att köpa bilen direkt är leasing – då hyr du bilen och kan köpa den för restvärdet när leasingperioden löper ut. Det kan dock ta lång tid att betala av lånet och ibland vill man sälja en bil med kredit kvar. Eftersom det kan vara lite krångligt att sälja sin bil privat med lån kvar, då lånet måste lösas innan försäljningen, väljer många att sälja sin bil till en bilhandlare för att få hjälp med lånet.

Går du till bilhandlaren för att sälja en begagnad bil och lösa lånet samtidigt får du ofta hjälp med det. Ska du samtidigt köpa en ny bil har du dock inget bra förhandlingsläge. Det är alltid svårt att göra en bra affär när du både ska köpa och sälja en bil samtidigt. När du byter in en bil uppstår ofta förvirring kring olika erbjudanden, du får bara en "mellanskillnad", och det är svårt att veta om du gör en bra deal. När även lånet betalas av samtidigt är det ännu svårare att veta om du får ett bra erbjudande eller ej. Välj att sälja bilen med kredit kvar separat för att göra en bra affär!

2. Sälj din belånade bil enkelt och smidigt med viköperdinbil.se!

Funderar du på att sälja din bil? Känns det osäkert och tufft att värdera din bil på egen hand? Det finns flera alternativ till att värdera sin bil. Ett är att spendera flera timmar med att jämföra bilannonser på nätet. Det är dock viktigt att komma ihåg att få av bilarna är värderade av en värderingsexpert. Det är svårt att veta det exakta värdet eftersom varje bil är unik på sitt sätt. Du kan ha samma märke, modell, årsmodell och mätarställning som grannen - men ni har tagit hand om bilen på olika sätt. Kanske har dessutom grannens bil blivit utsatts för fler reparationer än din? Och kanske har du extrautrustning såsom dragkrok, vinterdäck och särskilt klädsel? Det påverkar värdet mer än du tror.

Vi på viköperdinbil.se hjälper dig att lösa ditt lån hos finansiären utan att du behöver byta in din gamla bil. Det spelar ingen roll om du vill sälja en bil med lån hos en bank eller hos en bilfirma. Hos oss får du alltid hjälp! Vi hjälper dig även att ta över leasingbilar och lösa ut en bil som satts i pant. Vänd dig till oss när du vill sälja bilen med kredit – men ändå göra det snabbt och smidigt. Få bästa pris för bilen, sälj den separat till viköperdinbil.se!

Vår idé med företaget är att erbjuda dig som privatperson ett enkelt och smidigt alternativ till privat bilförsäljning. Vi finns här när du vill sälja bil snabbt, smidigt och enkelt. Genom våra två kostnadsfria värderingar får du ett pris som ligger rätt i tiden och står sig på marknaden. Har du några frågor är du varmt välkommen in till oss. Och glöm inte - ingenting hos oss är bindande, allt är kostnadsfritt!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Jag är mycket nöjd. Allt gick snabbt och smidigt.
Annika B. | Sollentuna-Edsberg | Chrysler Voyager, 2004 06.09.2017
Fint bemötande och bra service
Marcus S. | Helsingborg | Volvo V 50, 2010 24.03.2018
Bra bemötelse. Snabbt och smidigt att få bilen värderad. Sålde min bil och är nöjd.
Joel E. | Helsingborg | Audi A4, 2004 22.05.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg