Ny bil till salu - vi köper alla sorts bilar

Vi köper alla sorters bilar, oavsett skick, modell, märke och milantal. Har du en ny bil till salu – kontakta oss på viköperdinbil.se så fixar vi affären på 24 timmar.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Det finns flera fördelar med att sälja bilen till oss, du får marknadens bästa tänkbara pris, du värderar bilen kostnadsfritt med vår onlinevärdering och får ditt försäljningspris redan online.

Kom sedan till en station nära dig och du kan gå därifrån samma dag med ett kontrakt i handen.

Pengarna överförs direkt till ditt bankkonto. Hela processen genomförs snabbt, enkelt och tryggt, oavsett ny eller gammal bil. Därför ska du sälja din nya bil till viköperdinbil.se.

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Gör en bra affär – sälj den begagnade bilen separat

Ny bil till salu

Många lockas av möjligheten att byta in sin gamla bil när de ska köpa en ny. Den stora fördelen är att det går enkelt och smidigt: du behöver bara göra en bilaffär, istället för två.

Och många handlare som har en ny bil till salu kan tänka sig att göra ett inbyte. Den som vinner ekonomiskt på affären är dock oftast bilhandlaren.

Priser och erbjudanden blir ofta otydliga när begagnade bilar ska bytas in, eftersom priset för den gamla bilen räknas samman med priset för den nya. För att vara säker på att göra en bra affär är det alltså bäst att sälja den gamla bilen separat.

Du kan lättare hålla koll på priset hos den som har en ny bil till salu, samtidigt som du kan få ett bra pris på den gamla bilen.

viköperdinbil.se – nu är det enkelt att sälja din bil till en bilhandlare. Sälj bilen till viköperdinbil.se om du vill kombinera fördelarna med att sälja din bil till en bilhandlare och att sälja den privat. Hos oss får du ett riktigt bra pris för bilen.

Du gör enkelt en onlinevärdering av bilen på bara några få steg. Vi frågar dig om generella uppgifter om din bil som dess skick, färg, och utrustning samt ber dig ladda upp en bild på bilens exteriör. Vi ger dig sedan direkt ett säljerbjudande som baseras på andrahandsvärdet av din bil utifrån de uppgifter du angett.

Det går även snabbt att sälja bilen till oss, minst lika snabbt som att sälja din bil till en bilhandlare. På bara ett dygn kan du få bilen såld! Du kan även sälja din bil med kredit på till oss.

2. Få ett bra erbjudande när du tittar på en ny bil till salu

Ska du sälja bilen med repor och slitage kan du lättare fokusera på att få ett bra pris för den när du säljer bilen separat. Vid ett inbyte är det lätt att priserna pressas för mycket, även om reporna kanske kan åtgärdas lätt.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Samma gäller om du ska sälja din bil och betala av lån på bilen i samband med köpet. Håll isär affärerna istället! Hos viköperdinbil.se kan du sälja alla sorters bilar – även slitna bilar och bilar med lån kvar.

Vi hjälper dig att lösa lånet och vi värderar alltid en begagnad bil enligt bilbranschens alla normer, så att du får veta exakt vad bilen är värd. Efter att du sålt bilen till oss kan du ge dig av till den som har en ny bil till salu och se till att få bästa pris där också!

Detta kan vi erbjuda dig:

  • Sälj bilen inom 24 timmar
  • Snabb och smidig affär
  • Helt kostnadsfri försäljning
  • Enkel onlinevärdering du utför själv hemifrån
  • Trygg försäljning med köpekontrakt

Tveka inte att testa vår onlinevärdering redan idag. Du behöver inte längre åka till en bilhandlare och sälja din bil där till ett pressat pris. Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och du kan bara tjäna på att sälja bilen till oss! Välkommen till viköperdinbil.se!

Så här betygsätter våra kunder vår service