Hur du säljer din Volvo

Vikoperdinbil.se köper din Volvo enkelt och gratis. Det är enkelt, snabbt och säkert att få en transparent värdering för att sälja din Volvo!

Vikoperdinbil.se är Europas största återförsäljare av begagnade bilar och köper ledande Volvo-modeller. Så här säljer du din Volvo i tre enkla steg:

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

1. Gratis utvärdering online

2. Riktigt erbjudande via e-post

3. Betalning genom banköverföring

Dessutom tar vi hand om all byråkrati utan att du behöver göra någonting!

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vad ska du göra för att få din begagnade Volvo värderad?

Vikoperdinbil.se är Europas största återförsäljare av begagnade bilar och köper ledande Volvo-modeller.

Vårt expertteam kan bedöma din bil utifrån fordonets faktiska skick och aktuella marknadstrender för att ge dig det bästa erbjudandet för din Volvo.

Den Volvo som flest köper är V40, en sedan som inte finns med på 2019 års lista men som fortfarande uppskattas för sin premiumkvalitet. Men vi bedömer även andra modeller från det svenska märket, som V60, en förfinad kombi, och de två största SUV:erna, Volvo XC40 och Volvo XC60.

Hur säljer du din Volvo?

På vikoperdinbil.se är det enkelt, snabbt och säkert att sälja din Volvo. Fyll i onlineformuläret med uppgifter om din bil. Få våra bästa värderingar direkt till din e-post. Boka en tid på ett av våra kontor. Formalisera köpekontraktet och ta emot betalningen via banköverföring.

Få ett riktigt erbjudande

Det erbjudande vi ger dig är inte uppskattat, utan verkligt. Vår värdering av din begagnade Volvo baseras på de uppgifter du ger oss och vi tar hänsyn till alla tillbehör som din bil är utrustad med.

Bekräfta bilens värde

För att slutföra vår värdering bokar du en tid på ett av våra kontor, så att du kan kontrollera bilens skick tillsammans med en av våra experter och bekräfta eller boka om erbjudandet för din Volvo.

Ta emot betalning

Om värderingen av din Volvo motsvarar dina förväntningar kan du besluta att sälja den och få vår betalning direkt till ditt konto inom några dagar.

D: Hur värderar du min begagnade Volvo?

R: Vårt system jämför den information du lämnar med en databas med mer än 2 miljoner bilar av märket Volvo som vi redan har köpt, vilket gör att vi på nolltid kan ge dig ett verkligt erbjudande som tar hänsyn till den aktuella marknadsvärderingen av en Volvomodell som liknar din bil. Vårt erbjudande är inte en uppskattning, utan det verkliga priset för vilket vi tänker köpa din begagnade bil.

D: Tar du hänsyn till de unika egenskaperna hos min begagnade Volvo?

R: Ja. Om vårt erbjudande uppfyller dina förväntningar står vårt expertteam till förfogande för att bedöma det faktiska skicket på den bil du deklarerar, så att vi kan ge dig det mest exakta priset för bilen, med hänsyn till både de specifika egenskaper som gör den unik (färg, körsträcka, en ägare, tillbehör, utrustning) och det historiska värde som din Volvo har fått.

D: Hur länge är priset på min begagnade Volvo garanterat?

R: Vårt erbjudande är giltigt i 4 dagar från det att du får det. Under dessa 4 dagar föreslår vi din Volvo till vårt nätverk av återförsäljare som är specialiserade på det svenska märket och ber dem att ge ett erbjudande om köp, med utgångspunkt från det faktiska värdet som föreslås. På så sätt kan du få ett högre erbjudande än det ursprungliga. Om erbjudandet motsvarar dina förväntningar kan du boka en tid på ett av våra kontor, där en av våra experter kommer att inspektera bilen för att bekräfta de uppgifter du angett i värderingen och ta den på provkörning. Om det finns en överensstämmelse mellan vad du har uppgett och bilens faktiska skick kan du gå vidare med köpekontraktet, om du vill.

D: Vad kostar värderingen av min begagnade Volvo?

R: Ingen. Våra värderingar är helt gratis och utan förpliktelser. Det slutliga beslutet att sälja är ditt eget.

D: Hur, var och när får jag betalt för försäljningen av min begagnade Volvo?

R: Om du bekräftar vårt erbjudande och formaliserar köpekontraktet, betalar vi in betalningen till ditt bankkonto samma dag som du levererar bilen till vårt kontor. Betalningstiden kan variera från minst en till högst tre dagar, beroende på vilken bankkrets personen som gör och tar emot överföringen har, eller vilken dag och tidpunkt överföringen är utfärdad.

D: Vem tar hand om den byråkratiska delen och hur mycket kostar det mig?

R: Vi tar hand om det och det kostar dig ingenting. Om du bekräftar vårt erbjudande behöver du bara lämna in bilen på vårt kontor tillsammans med ägarintyget i pappersformat eller digitalt format, registreringsbeviset och en kopia av din giltiga legitimation. Vi tar hand om ägarbytet, uppdaterar registreringsbeviset och tar hand om förfarandekostnaderna.

D: Varför lita på vikoperdinbil.se?

R: Vikoperdinbil.se är Europas största återförsäljare av begagnade bilar. Vårt mål är att göra värderingen och köpet av ett begagnat fordon till en enkel, snabb, rättvis, öppen och säker tjänst. Din Volvo kommer i händerna på våra experter att få det bästa verkliga erbjudandet, i linje med marknadstrenderna och fordonets verkliga skick. Därför är det enklare, säkrare och snabbare att sälja din bil med oss än att förhandla mellan privatpersoner.