Sälja begagnad bil till viköperdinbil.se

Om du vill sälja en begagnad bil erbjuder viköperdinbil.se en möjlighet till en snabb och enkel försäljning. Vi är din servicepartner när du vill sälja din bil.

Vi köper begagnade bilar av alla sorter; att sälja sin bil till viköperdinbil.se kan därför vara ett alternativ för många. Oavsett anledning till att du vill sälja din bil så erbjuder vi en kostnadsfri värdering av den på en av våra lokala stationer. När din bilvärdering är färdig kan du få möjlighet att sälja din bil till oss.

Boka enkelt en tid på en av våra stationer direkt här på vår hemsida. Våra experter som möter dig ger dig professionella råd om din bil och försäljning, och våra tjänster är alltid gratis och icke-bindande. Vi gör det enkelt att sälja en begagnad bil.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Din expert när du ska sälja en begagnad bil

sälja begagnad bil

För många är bilen en ständig följeslagare i vardagen. När man byter till en ny bil så väcks frågan, om man inte har ett leasingavtal, om vad man ska göra med den gamla bilen.

Marknaden för begagnade bilar är stor och för många kan det kännas ohanterligt att sätta sig in i. Det finns otaliga aktörer och bilhandlare som specialiserat sig på små nischer och ibland kan det ta tid att hitta någon som vill ta sig an ens gamla bil.

att sälja begagnad bil

Faktum är att en försäljning av en gammal bil kan bli tidskrävande och ett komplicerat projekt. Inte nog med att du måste sätta ett realistiskt marknadspris, i många fall lägre än det pris du hade önskat, du måste även sålla ut en seriös köpare som är intresserad av att köpa samt hämta upp din gamla bil.

"Jag köper din bil direkt!" eller "Vi garanterar högsta priset!", löften som du kan få höra när du vill sälja din bil. De flesta seriösa rådgivarna kommer rekommendera dig att inte acceptera sådana typer av erbjudanden.

Uppköpare, utan riktiga kontor och stationer, kan till och med komma att erbjuda sig att åka hem till dig för att köpa din bil, för att sedan erbjuda dig betalning direkt; ett lågt pris och betalningen i kontanter.

Tyvärr har du som säljare ganska liten säkerhet vid denna typ av bilförsäljning. Framförallt är det ovanligt att en sådan typ av försäljning leder till ett rimligt pris för dig och ett lagligt och korrekt kontrakt.

Vi köper begagnade bilar - viköperdinbil.se

Om du vill spara mycket tid och undvika många problem med att sälja begagnad bil, är en professionell försäljning till viköperdinbil.se det rätta alternativet.

Vi vet att försäljning och hantering av bilar är en fråga om förtroende och därför är det viktigt för oss att du känner dig trygg med försäljningen till oss.

Sälja begagnad bil tips

Vi är därför din ideala kontakt när du ska sälja en begagnad bil. Vi gör en omfattande genomgång av ditt fordon helt gratis i en av våra svenska stationer. I slutet av värderingen kan vi ge dig möjlighet att sälja din begagnade bil; en enkel och snabb bilförsäljning.

Oavsett om du kör en Volvo, VW, Audi, Nissan, Opel eller något annat bilmärke är du välkommen till ett kostnadsfritt möte på en station.

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Med viköperdinbil.se hittar du alltid en pålitlig kontakt i våra stationer runt om i Sverige. Kontakta oss enkelt och boka en tid nära dig - det är naturligtvis alltid utan avgifter!

Dina fördelar av våra tjänster:

  1. Rikstäckande: Vi erbjuder rikstäckande tjänster. Kom till valfri plats!
  2. Hjälp: Oavsett om du har en liten bil, sportbil, SUV eller van - erbjuder vi dig råd om försäljning.
  3. Service: Vi erbjuder våra kunder ett omfattande och heltäckande servicepaket som exempelvis inkluderar avregistrering av bilen, kontraktsskrivning, och annan administration runt bilköpet.

2. Sälja begagnad bil - tips

Vill du göra den tilltänkta försäljningen till viköperdinbil.se så enkel som möjligt? Tänk då på att i god tid före din bokade tid göra i ordning allt som tillhör fordonet, så som tillbehör och dokument.

Detta inkluderar inte bara saker som takräcken, dragkrok eller en andra uppsättning däck, men också till exempel dokument för reparationer - om det finns tillgängligt. Serviceboken är också viktigt för värderingen av ditt fordon.

Alla papper som hör till bilen som du har samlat på dig under tiden den varit i din ägo kan vara smart att ta med vid den tid bokade tiden på en viköperdinbil.se station.

Våra experter kan med hjälp av alla dessa saker få en översikt över bilens förflutna. Vilket är till fördel när vi köper begagnade bilar. För att ytterligare förenkla och bättra på möjligheten för en lyckad bilförsäljning bör du också ta bort alla personliga tillhörigheter från bilen och städa den ordentligt, både inuti och utanpå.

Allt detta är inte nödvändigt att göra eller att ta med till en bokad tid, men det underlättar vår värdering samt ökar dina chanser att priset blir högre.

Observera dock att det vanligtvis inte är värt att göra sista-minuten reparationer innan man ska sälja en begagnad bil.

Detta är på grund av att sådana typer av reparationer ofta kan vara ganska kostsamma och i regel inte leder till en ökning av bilens värde som motsvarar reparationskostnaderna.

Professionellt begagnat bilköp - framtidens bilförsäljning

När du säljer ett fordon finns det många saker som är viktiga. Processen i sig ska vara så enkel som möjlig. Det bör inte heller finnas några dolda kostnader. viköperdinbil.se verkar exakt enligt denna princip.

vi köper begagnade bilar

Om du kommer till en av våra grenar för det begagnade bilköpet tar en erfaren expert hand om din bil. Denne ser på bilens skick, provkör den och jämför den med rådande marknadssituation för att fastställa ett möjligt försäljningsalternativ för dig.

Oavsett om du vill bli av med en Mazda, Ford, Hyundai och Peugeot - vi värderar alla märken.

I de flesta fall erbjuder vi våra kunder en möjlighet att sälja sin begagnade bil direkt. Om du godkänner vårt erbjudande kommer vi att behandla fordonets avregistrering och köpekontrakt snabbt och professionellt. Allt detta ingår kostnadsfritt i vårt erbjudande.

3. Att sälja begagnad bil till viköperdinbil.se

Med viköperdinbil.se kan du enkelt sälja din bil. Bara boka en tid i en av våra stationer och låt våra experter ge dig råd. Vi hjälper dig att undvika problem som en begagnad bilförsäljning annars kan medföra.

Viköperdinbil.se är din specialist på begagnade bilköp. Med vår hjälp är det möjligt att sälja sin begagnade bil utan långa väntetider och tidskrävande sökning efter en intresserad privat köpare. Du sparar mycket tid med våra tjänster när du vill sälja en begagnad bil.