Så får du hjälp att sälja bilen snabbt

Behöver du hjälp att sälja bilen? På viköperdinbil.se köper vi alla sorters bilar, i olika skick, av olika märken och olika tillverkningsår - till marknadens bästa pris.

Du börjar med att logga in på vår värderingsservice online, gör en gratis värdering av din bil i vår räknare och kontaktar sedan oss. Vi hjälper dig att sälja bilen, genom att köpa den!

Vi som driver viköperdinbil.se har valt att specialisera oss på att göra försäljningen så enkel som möjligt för våra kunder.

Inga onödiga annonser behövs, vi träffas på en av våra stationer och samma dag kan du ha bilen såld. Snabbt och enkel men noggrant och professionellt, det är så vi jobbar.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Sätt rätt pris på din bil

Hjälp att sälja bilen snabbt

Väntan kan vara lång vid en bilförsäljning. Många väntar i månader för att få bilen såld. Ofta beror det på att de satt ett för högt utgångspris vid en privat försäljning. Frestelsen kan vara stor, men köparna uteblir nästan alltid om priset är för högt. Även om bilen faktiskt har ett högt värde – och priset inte är en överdrift – kan det höga priset vara avskräckande.

Misstaget att vänta på rätt köpare kan också drabba dig mer än du tror. Från dagen en fabriksny bil börjar rulla på gatorna börja värdet att falla - har du hört det förut? Och det stämmer tyvärr. En bil förlorar i värde för varje dag som går. För att undvika ytterligare värdefall och på kuppen förlora mer pengar, rekommenderar vi personer som är sugna på att sälja sin bil att ta ett beslut. Självklart så fort du känner dig redo.

Många som köper en bil via internetportaler är ute efter enkla billiga bilar, och kan därför välja bort en dyrare modell. Men det viktigaste av allt är förstås att priset stämmer överens med värdet. Att googla runt för att hitta en affär där begagnade bilar säljes, i hopp om att hitta en uppköpare, är också tidskrävande. Och ingenting garanterar att handlaren du hittar är seriös och betalar rätt pris.

För att veta hur mycket pengar du kan kräva för din bil behöver du antingen få hjälp av någon att sälja bilen, göra egna efterforskningar eller anlita en expert för att värdera din bil.

2. Vi köper upp alla sorters bilar

Det finns dock ett enkelt sätt att minimera väntetiderna vid din bilförsäljning. Vänd dig till viköperdinbil.se för att få hjälp att sälja bilen. Du behöver inte leta längre efter någon som främst har amerikanska bilar till salu här i Sverige om du till exempel har en USA-bil. Vi köper upp alla slags bilar, nya som gamla. Vi finns alltid nära dig och hos oss är en bilförsäljning alltid en enkel och snabb affär.

3. Vi tar hand om alla formaliteter

Vi erbjuder en exklusiv värdering av din bil helt kostnadsfritt, köper bilen direkt av dig och tar hand om allt kring själva försäljningen. Vi överför pengarna samma dag till ditt konto, och vanligtvis får du pengarna inom 3-4 bankdagar. Du skriver även under alla papper för ägarbytet och vi skickar riktigt snabbt ansökan om ägarbyte till Transportstyrelsen. Vi tar även hand om alla andra formaliteter som att lösa lån eller att lösa ut bilen ur pantbanken. Allt är helt kostnadsfritt och du behöver inte tänka på någonting. Få hjälp att sälja bilen och gör det på nolltid med viköperdinbil.se!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Kanonbra service. Trevlig personal. Fick snabbt ett acceptabelt pris.
Olof C. | Kållered | Volvo V 50, 2009 18.11.2018
Smidigt och väldigt trevlig personal.
Martin J. | Bandhagen | Toyota RAV 4, 2014 04.11.2018
Otroligt snabb och smidig affär. Rekommenderas varmt!
Yashar T. | Sollentuna-Edsberg | Mercedes-Benz E-Klasse, 2004 14.10.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg