Få din bil såld före andra bilar till salu

Har du kikat runt bland alla annonser för bilar till salu, så vet du att de är många. Väldigt många! Vi vet hur du ska du få just din bil såld.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Som du kanske förstår har vi svaret på den frågan. Du vänder dig såklart till oss på viköperdinbil.se. Hos oss värderar du bilen först helt online genom att fylla i uppgifter om din bil på vår hemsida.

Du kan få både en värdering med ett försäljningspris via e-post till följd och ett möte på någon av våra bilstationer för sälja din bil inom 24 timmar.

Är du nöjd med det är affären i hamn, du behöver inte ens ta hand om formaliteterna – det gör vi kostnadsfritt och enkelt!

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Vi köper bilar i alla sorters skick

Anställd köper bil från kund hos viköeprdinbil.se

Det första du måste bestämma dig för när du säljer bilen är: till vem ska jag sälja den? Valet står oftast mellan att annonsera privat och att vända sig till en bilhandlare.

För att välja bilhandlaren gäller det att känna till de lokala bilhandlarna, och veta vem som är seriös. Bilhandlaren måste även handla med din typ av bil – en Volkswagenåterförsäljare köper bara upp bilar av sitt märke, och har du en bil av ett annat märke får du leta vidare.

Att välja privat försäljning kan kännas mer flexibelt – man har en uppsjö av annonstidningar och internetportaler att välja mellan, fyllda med bilar till salu. Många lägger in bilen i flera tidningar och på flera portaler samtidigt, men du riskerar trots det att vänta länge på någon som vill köpa din bil.

I många fall beror den långa väntan "bara" på att man satt ett för högt pris. Då kan det vara bra att få hjälp att sälja bilen, för att undvika att sätta fel pris. En professionell värdering – som den vi på viköperdinbil.se erbjuder – kan spara mycket tid.

Många försöker dock att värdera bilen själv och googlar på "begagnade bilar till salu" för att jämföra priserna. Men inget garanterar att de begagnade bilar som säljes faktiskt har rätt pris.

Prislistor och jämförelser på nätet kan i bästa fall ge en grov uppskattning att orientera sig efter. Man måste känna till bilmarknaden väl för att göra en exakt värdering, det räcker oftast inte att granska priset på andra bilar som är till salu.

Priset är en viktig del i försäljningen, men ibland kan bilen vara svårsåld även om du satt rätt pris på den.

2. Bil säljes – till rätt pris. Vi värderar bilen gratis!

Begagnade bilar med automatlåda kan ibland vara svårsålda på grund av stor värdeminskning och dyrare reparationskostnader, och det kan vara svårt att hitta någon som vill betala ett rimligt pris för bilen.

Finns det bara en handlare med säljer bilen i närheten har de även stora chanser att pressa ner priset för din bil – särskilt om du vill sälja den snabbt. Gasbilar är ett annat exempel. De är ofta lättare att sälja i andra länder än i Sverige, så många funderar på att sälja sin bil till export.

När sådana bilar är till salu i Sverige blir de ofta stående länge, eller säljs för billigt. I sådana specialfall kan du med fördel vända dig till viköperdinbil.se – vi köper upp alla slags bilar! Om du vill sälja din bil i befintligt skick, snabbt och enkelt, så kan du alltid vända dig till viköperdinbil.se.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Bilar till salu

Vi ger dig råd och tips inför din bilförsäljning. Först gör du vår snabba onlinevärdering och får ett riktigt säljpris för din bil. Där andra endast erbjuder en prisuppskattning baserad på fordonsstatistik och tar inte hänsyn till eventuella brister eller extrautrustning som just din bil har erbjuder vi istället en fullständig bilvärdering online.

För att få ett exakt värde för just din bil ber vi dig att fylla i ytterligare information om din bil. Detta är snabbt och enkelt gjort och efter du laddat upp en bild på bilens utsida kan våra prissättare göra en professionell värdering. Du får veta precis vad bilen är värd och kan även välja att sälja bilen till oss för det försäljningspriset vi ger dig via e-post efter värderingen. Vi har inga bilar till salu för privatpersoner, och kan fokusera helt på dig och din försäljning. Några andra av våra fördelar är:

  • Inköp av alla slags bilar – i olika skick
  • Värdering utan kostnad
  • Sälj bilen för vad den är värd
  • Hantering av ägarbyte
  • Möjlighet att köpa en belånad bil

"Hur säljer man en bil?", är ingen svår fråga längre. Det går snabbt och lätt att vända sig till viköperdinbil.se. Låt inte bilen försvinna i mängden bilar till salu. Sluta vänta på att köparen ska svara på din annons.

Ta inte heller den onödiga risken att sätta fel pris på bilen. Använd dig av vår enkla och professionella värderingstjänst online helt utan kostnad och känn dig trygg när du säljer den! Vill du hjälpa någon du känner att sälja bil? Inga problem!

Ta med en fullmakt när du kommer till oss så sköter vi resten. Hos oss går köpet snabbt och smidigt, och du får rätt pris när du säljer bilen!