Vill du sälja din bil? Kolla upp inbytespris bil genom oss!

Att byta in sin bil är en affär som ofta består av två delar. Först och främst ska du sälja bilen och sedan ska du köpa en ny.

Många bilhandlare behandlar processen som om det är en och samma sak, vilket snabbt kan leda till att du får ett lägre säljpris på din egen bil eller får köpa en dyrare bil.

Vårt tips är att du gör en sak i taget. Börja med att snabbt kolla bilens ungefärliga värde med vår kostnadsfria onlinevärdering.

Sälj därefter bilen till oss för ett bra inbytespris bil. Sedan kan du fokusera helt på att köpa din nya bil.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Att sälja bil

Inbytespris bil

Ofta är det smartare att sälja bil innan du köper en ny, istället för att byta in den hos en bilhandlare. Allt börjar med att du undersöker via vår värderingstjänst.

Denna tjänst är helt kostnadsfri och det tar inte mer än två minuter. Värderingen ger dig en uppskattning om hur mycket just din bil är värd på andrahandsmarknaden. Det är ett snabbt och smidigt verktyg för att ta reda på inbytespris beg bil.

Vår kostnadsfria värdering har hjälpt hundratusentals personer sälja sina bilar. Att ta reda på inbytespris bil gör det enklare att veta vad bilen är värd vid en försäljning. Kom ihåg att det även finns andra faktorer som påverkar vilket inbytespris på din bil du får. Här på denna sida går vi igenom olika saker som du bör tänka på för att få ett bra pris på din inbytesbil.

2. Tips för att få ett bra inbytespris begagnade bilar

Det finns många saker att tänka på när du ska byta in din bil. Det allra första du ska tänka på är vilken bilhandlare du väljer att sälja bilen till. Det skiljer sig mellan bilhandlare och bilhandlare, både när det kommer till hur lätta de är att jobba med och även när det kommer till vilket inbytespris du får för bilen.

Vårt tips är att du säljer din bil till oss. Du kan ta reda på det genomsnittliga värdet av inbytespris beg bilar via vår värderingstjänst och sedan sälja bilens hos en av våra stationer. När du besöker vår station utför vi en djupare besiktning av bilen innan vi ger dig ett slutgiltigt bud. Du har därefter möjlighet att sälja bil redan samma dag och ha pengarna på kontot efter bara några bankdagar. Vi ger ett bra inbytespris begagnade bilar och du har därefter möjlighet att fokusera fullt ut på att köpa en ny bil.

När det kommer till inbytespris på bilar är första intrycket viktigt. Vårt tips är att du tänker på detaljerna. Se till att bilen är städad och ren. Det kanske låter som en självklarhet men många glömmer bort att göra detta och det kan påverka vilket inbytespris du får. Ju finare bilen ser ut, desto bättre inbytespris bil kan du få.

3. Hur kan jag använda informationen för att sälja bil?

Inbytespris bil

När du värderar din bil via oss på Viköperdinbil.se får du reda på hur mycket din bil är värd ifall den är i ett bra skick. Det är viktigt att komma ihåg att värderingen bara är en uppskattning och att den bygger på att bilen inte behöver nya däck, en ny framruta eller någon annan reparation som kostar pengar. Skulle det finnas reparationsbehov så påverkar naturligtvis detta bilvärdet. Därefter kan du besöka oss för att få ett bra inbytespris bilhandlare och snabbt få sålt din bil.

4. Tips för att få ett bra inbytespris hos bilhandlare

En annan faktor som påverkar är bilmodell och bilmärke. Först och främst är vissa bilar mer värdefulla än andra, något som naturligtvis innebär ett högre inbytespris hos bilhandlare. Det är skillnad på en Ferrari och en Ford, oavsett om bägge är väl omhändertagna. Det kan även vara så att den specifika bilmodellen är väldigt lättsåld och populär på andrahandsmarknaden och då kan du också få ett lite bättre inbytespris bilhandlare.

Genom att kolla upp bilens värde via vår kostnadsfria verktyg kan du få en bra uppskattning på priset. Då vet du ifall just din bil är värdefull och det blir lättare för dig att avgöra ifall du vill sälja bilen, samt börja bestämma dig för vilken ny bil du vill köpa. När du väl har utfört vår snabba värdering kan du boka in en tid hos en av våra värderingsexperter. Då kan vi ge dig ett mer exakt inbytespris för din bil.

Gör det enkelt för dig själv genom att sälja din bil till oss. Vi köper alla bilar, oavsett bilmärke, modell och skick. Du kan alltid sälja den direkt efter undersökningen, på så sätt kommer pengarna in på ditt konto redan efter några bankdagar. Vi sköter även ägarbytet och registreringen för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Oavsett om du väljer att acceptera vårt erbjudande eller inte så är både värderingen online och undersökningen i stationen helt gratis.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Grymma killar som jobbar där och grym service
Hakan A. | Bandhagen | Mercedes-Benz E-Klasse, 2013 27.11.2018
Bra bemötande, snabb och smidig värdering.
Anna H. | Hisings Backa | Citroen C3, 2012 06.11.2018
Väldigt bra bemötande, både från kundmottagare och bedömare. På mina två besök träffade jag tre olika personer, som alla var väldigt serviceinriktade och trevliga. Jag kommer definitivt att använda deras tjänster igen.
Christer K. | Hisings Backa | Mercedes-Benz A-Klasse, 2002 01.10.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg