Så säljer du din bil till utlandet och vad du ska se upp med

Vad att tänka på att när man säljer bil till utlandet?

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Anledningarna till att man letar sig utanför Sveriges gränser för att sälja sin bil är många. Du kanske hoppas på ett bättre pris? Är din bilmodell mer populär i andra länder?

Att sälja till utlandet kommer dock med sin beskärda del administration. Det finns både risk för bedrägerier och att det hela blir en byråkratisk soppa av det hela.

Gör det enkelt för dig själv och sälj istället till viköperdinbil.se. Gör en värdering online, få ett försäljningspris direkt online och kom sedan till en av våra stationer för att sälja din bil.

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Så hittar du någon som köper bilen direkt

bilexpert tar en bild på bilens front

Det låter kanske för bra för att vara sant. Du har annonserat ut bilen länge och ingen köpare dyker upp. Och så hittar du plötsligt någon som köper bilen direkt. Och dessutom till bästa möjliga pris. Hos viköperdinbil.se är det möjligt!

Flera av våra kunder övervägde att exportera bilen för att kunna sälja den, innan de upptäckte hur enkelt det är att sälja bilen till oss. Att sälja sin bil själv till utlandet känns jobbigt för många, eftersom det finns så mycket att hålla reda på.

Bilen ska avregistreras inför export och man måste ha bevis på att bilen kommer fram i det nya landet. Du kan såklart anlita en bilhandlare när du ska exportera din bil till utlandet. Men det kan vara svårt att veta vilka handlare som är pålitliga. Många skeppar dessutom bilar till Afrika utan tillstånd.

Hos oss kan du sälja en bil, snabbt och enkelt utan att behöva krångla. Om du vill kan du sälja din bil på mindre än 24 timmar! Vill du sälja bilen åt någon annan? Det går också bra hos oss, så länge du tar med en signerad fullmakt från bilägaren.

Vi hjälper dig alltid med alla formaliteter kring försäljningen, så som köpekontrakt och ägarbyte. Kom in till oss så berättar vi mer!

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Bra alternativ till att sälja din bil till utlandet

Vi på viköperdinbil.se erbjuder dig ett enklare alternativ till export av fordon. Enkelhet är vårt ledord, och det ska vara lätt för dig att sälja bilen, oavsett i vilket skick den är.

Istället för att sälja en gammal bil utomlands kan du sälja den enkelt och bekvämt till oss. Du får också reda på dess exakta värde och slipper sälja din bil till utlandet för ett skambud hos en oseriös handlare.


Värdera bilen online på vår hemsida för att få en pålitlig och professionell värdering för din bil. Detta gör du genom att fylla i uppgifter om din bils generella skicka och utrustning, t.ex bilens färg och antal tidigare ägare. Ladda sedan upp en bild på din bils exteriör varpå du erhåller ett slutgiltigt försäljningspris via e-post. Inget är bindande, men om du vill kan du välja att sälja bilen direkt till detta pris!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Trevlig o kunnig personal
Per J. | Norrköping | BMW X1 2016 12.12.2022
Fick bra bemötande och exakt det pris som de gav online.
Rebecka B. | Sollentuna-Edsberg | Volkswagen Passat 2012 23.11.2022
Bra bemötande, smidigt, snabbt.
michael s. | Jönköping | Peugeot 207 2006 28.09.2022