Att sälja din bil till utlandet

Att sälja bil till utlandet kan vara lockande. Men vill du göra en enkel, snabb och helt kostnadsfri affär ska du vända dig till oss på viköperdinbil.se istället.

Du slipper allt för- och efterarbete och inte minst, alla bekymmer med avregistrering, ägarbyte och annat pappersarbete - det sköter vi, helt och hållet! Ge oss 24 timmar, det är allt vi behöver för att värdera och köpa din bil till marknadens bästa pris. Hos oss går försäljningen snabbt och lätt.

Så varför välja att sälja bilen till utlandet när vi finns runt om i hela Sverige, exempelvis i Stockholm, Västerås, Göteborg och Malmö. Innan du bokar in dig hos någon av våra bilexperter gör du enkelt och snabbt en kostnadsfri värdering av din bil online.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Så hittar du någon som köper bilen direkt

Sälja bil till utlandet

Det låter kanske för bra för att vara sant. Du har annonserat ut bilen länge och ingen köpare dyker upp. Och så hittar du plötsligt någon som köper bilen direkt. Och dessutom till bästa möjliga pris. Hos viköperdinbil.se är det möjligt!

Flera av våra kunder övervägde att exportera bilen för att kunna sälja den, innan de upptäckte hur enkelt det är att sälja bilen till oss. Att sälja sin bil själv till utlandet känns jobbigt för många, eftersom det finns så mycket att hålla reda på.

Bilen ska avregistreras inför export och man måste ha bevis på att bilen kommer fram i det nya landet. Du kan såklart anlita en bilhandlare när du ska exportera din bil till utlandet. Men det kan vara svårt att veta vilka handlare som är pålitliga. Många skeppar dessutom bilar till Afrika utan tillstånd.

Hos oss kan du sälja en bil, snabbt och enkelt utan att behöva krångla. Om du vill kan du sälja din bil på mindre än 24 timmar! Vill du sälja bilen åt någon annan? Det går också bra hos oss, så länge du tar med en signerad fullmakt från bilägaren.

Vi hjälper dig alltid med alla formaliteter kring försäljningen, så som köpekontrakt och ägarbyte. Kom in till oss så berättar vi mer!

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Bra alternativ till att sälja din bil till utlandet

Vi på viköperdinbil.se erbjuder dig ett enklare alternativ till export av fordon. Enkelhet är vårt ledord, och det ska vara lätt för dig att sälja bilen, oavsett i vilket skick den är.

Istället för att sälja en gammal bil utomlands kan du sälja den enkelt och bekvämt till oss. Du får också reda på dess exakta värde och slipper sälja din bil till utlandet för ett skambud hos en oseriös handlare.

Våra experter värderar din bil helt gratis och du får chans att ställa frågor under tiden. Men först värderar du bilen online på vår hemsida för att få en uppfattning av värdet. Efter det får du ett e-postmeddelande med en inbjudan till den personliga värderingen. Efter värderingen kan du sälja bilen direkt!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Trevligt bemötande och trevlig personal.
Karl T. | Kållered | Peugeot 207, 2011 06.06.2019
Trevligt bemötande och seriös bedömning av bilen.
Eva A. | Kållered | Volvo S 60, 2004 13.01.2019
Snabb tid-vänligt bemötande-snabb hantering
Per M. | Helsingborg | Renault Megane, 2007 05.12.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg