Välj oss istället för att sälja bil mäklare

Vi är många som inte har tid eller ork att ägna oss åt allt kringarbete som krävs för att sälja en begagnad bil. Många har heller inte tillräcklig kunskap om bilen.

Skulle du vända dig till en bilhandlare, kan du räkna med att de ger ett något lägre pris än marknadsvärdet. Sälja bil via mäklare ger sällan en snabb försäljning. Dessutom tar mäklaren ofta ut en provision.

Vi på viköperdinbil.se erbjuder dig ett snabbare, säkrare och mer lukrativt alternativ.

Du kan få din bil värderad, boka ett möte med någon av våra bilexperter och motta ett erbjudande inom loppet av 24 timmar! Börja med att värdera bilen online i vår räknare i dag.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Hur snabbt går det att sälja sin bil via mäklare?

Sälja bil mäklare

Det kan kännas lätt att sälja sin bil via mäklare. Mäklaren tar ofta hand om allt som rör annonsering och försäljning av en begagnad bil.

De utformar din annons, tar bilder och träffar potentiella köpare. Det är dock inte alltid helt enkelt för dig, ibland har du kvar bilen hemma under försäljningen och köparna bjuds hem till dig för att titta på den. Generellt är det dock ett bekvämare alternativ än att sälja bilen helt privat.

Du har också chans att få bättre pris för bilen med en mäklare – tar de ut provision kan de vinna på att bilen säljs dyrt, och du får därför mer pengar för den än om du väljer att värdera din bil hos en vanlig bilhandlare som bara ger dig ett "standardpris" för modellen.

2. Sälj bilen inom 24 timmar hos viköperdinbil.se

Vill du vara säker på att sälja en begagnad bil direkt, redan inom 24 timmar, så kan du även vända dig till oss. viköperdinbil.se erbjuder dig ett helt nytt sätt att sälja bilen på: helt utan väntetider.

Sälj bilen direkt till oss så kan du ge dig av och köpa en ny bil i lugn och ro! Man tjänar alltid på att sälja begagnade bilar separat istället för att byta in dem. Vi har inga nya bilar att sälja, så vi kan fokusera på att ge dig det bästa erbjudandet för din begagnade bil.

Hos oss riskerar du inte att behöva vänta som när du ska sälja din bil via mäklare, åk bara till vår station för värdering så köper vi upp bilen efteråt. Men bara om du vill, du binder inte upp dig på någonting. Våra tjänster är även helt kostnadsfria. Värdera bilen redan nu!

Så här betygsätter våra kunder vår service

En snabb och bra affär. Ett bra pris trots skavanker på en 12 år gammal bil.
Jenny N. | Gävle | Ford Mondeo, 2007 04.06.2019
Trevlig personal (Västerås) Enkelt, snabbt, smidigt och snabb utbetalning.
Anna-Lena K. | Västerås | Renault Clio, 2006 08.01.2019
Ni är mycket bra
Selvete B. | Helsingborg | BMW 5er, 2011 01.12.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg