Sälj din begagnade bil med professioellt kontrakt till oss

Lär dig mer om vad du ska tänka på och inkludera när du säljer begagnad bil mot kontrakt. Eller undvik all administration och sälj bilen enkelt till oss.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Bland det viktigaste när man säljer en begagnad bil är kontraktet. Är inte bilen med tillhörande utrustning, korrekt undersökt eller värderad går det inte att skriva ett kontrakt med all nödvändig information.

Detta hjälper vi dig med. När du säljer din bil till oss värderar vi din bil kostnadsfritt, ger dig ett transparant priserbjudande, samt gratis hantering av alla dokument som tillhör försäljningen.

Vi vill göra din bilförsäljning enkel. Därför är våra tjänster också icke-bindande, sälj bara om du gillar erbjudandet!

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Tänk på att alltid sälja en begagnad bil mot kontrakt

salja begagnad bil kontrakt

Det borde vara en självklarhet: att sälja en begagnad bil mot kontrakt. Men långt ifrån alla bilköp går rätt till, och det kan drabba både säljare och köpare.

Det räcker inte att ha den bästa begagnade bilen. Bilförsäljningen lyckas bäst om alla dokument är i ordning. Det spelar ingen roll hur du väljer att sälja din bil – hos en bilhandlare, via en bilförmedling eller via privatannonsering. Det krävs ett juridiskt bindande dokument som bevis på vad ni kommit överens om.

Det räcker inte heller bara att ha ett kontrakt med en underskrift på, det måste vara utformat på rätt sätt. Kontraktet måste avspegla allt som du och köparen kommit överens om. Kom ihåg att detta gäller även om du inte väljer att sälja din bil privat.

2. Kontrollera avtalet noga

Du bör självklart sälja en begagnad bil mot kontrakt, men det är minst lika viktigt att läsa kontraktet noga och att kontrollera varje paragraf. Det låter också som en självklarhet, men glöms ibland bort.

Många skriver nämligen inte sina kontrakt själva, utan laddar ner färdiga mallar från internet eller från olika organisationer. Detta gäller särskilt när försäljningen av begagnade bilar sker privat. Om du anlitar viköperdinbil.se så får du alltid ett ordentligt köpeavtal av oss.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Vi vill även att du tar med ID-handling samt alla nödvändiga dokument som hör till bilen när du kommer till överlämningen av bilen. Läs mer om detta här: "Jag vill sälja min bil, men vilka papper behöver jag?".

Sälja begagnad bil kontrakt

3. viköperdinbil.se - Ett säkert sätt att sälja sin bil på

Hos oss behöver du aldrig oroa dig för om du har en tillräckligt bra begagnad bil. Vi köper upp bilar i olika skick inom bara 24 timmar. Affären är alltid både enkel och säker.

Vi värderar din bil gratis helt online så du behöver inte ens gå hemifrån för att få ett försäljningspris för din bil. Boka sedan lika smidigt online en tid för överlämning av din bil på en av våra stationer runt om i landet. När du sålt din bil till oss för vi över pengarna. Vanligtvis har du pengarna på ditt konto inom 3-4 bankdagar.

Det sker snabbt och säkert via banköverföring. Många önskar kontant betalning för sin bil, men kontanthantering medför risker som vi vill undvika: därför erbjuder vi dig ett säkrare alternativ.

Hos viköperdinbil.se kan du känna dig trygg när du ska sälja din bil. Hos oss kan du alltid sälja en begagnad bil mot kontrakt och med säker betalning.

Så här betygsätter våra kunder vår service