Handlare som säljer bilar till Afrika

Att sälja bilen till en handlare som exporterar bilar till Afrika, då du inte får napp på den inhemska marknaden, kan kännas som din enda utväg. Vi har dock ett bättre alternativ.

Du har kanske försökt sälja din bil väldigt länge utan att lyckas, och funderar nu på att sälja till en handlare som jobbar med bilexport till Afrika. Tyvärr sker en del illegal försäljning av bilar till Afrika via oseriösa handlare, till Afrika. Men inte från oss.

Vi köper alla typer av bilar, oavsett skick, årsmodell och bilmärke. Vi är ett seriöst företag med lång branscherfarenhet och kunniga medarbetare på våra många stationer runtom i landet. När du säljer din bil till viköperdinbil.se så säljer vi den vidare inom vårt Europeiska handelsnät, ofta till den inhemska marknaden, alltid helt och legalt.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Därför väljer en del att exportera bil till Afrika

Bilar till afrika

En bil som gått över 20.000 mil kan vara svår att sälja i Sverige, och många har hört om de så kallade "afrikabilarna". Det handlar om bilexport till Afrika; bilar som handlare köper upp och säljer vidare till Afrika, där efterfrågan på gamla bilar och bildelar är betydligt större än här.

Det kan kännas lockande att göra sig av med sin bil på det här sättet. Men de oseriösa bilköparna är många, och det kan hända att den som erbjuder dig att exportera din bil till Afrika planerar att göra det illegalt.

Din gamla bil riskerar alltså att komma på villovägar, och risken att åka på en skattesmäll eftersom ägarbytet inte gjordes korrekt, och bilen hittas med obetald skatt, är stor. En risk som många personer inte ens vet om innan de säljer sin bil.

Så hur kan du vara säker på att göra en trygg affär och undvika handlare som illegalt vill expertera din bil till Afrika?

Det enklaste är såklart att sälja din bil till en pålitlig bilköpare här i Sverige, och det kan du göra hos viköperdinbil.se! Hos oss spelar det ingen roll hur många mil din bil har gått, eller i vilket skick den är. Till oss kan du även sälja en importbil. Vi köper upp alla sorters bilar. Både enklare och säkrare än att sälja bilar till Afrika.

Välj ett smidigare, snabbare och säkrare alternativ än bilexport till afrika

Strunta i att sälja din bil för bilexport till Afrika, utan välj ett alternativ som är tryggare, smidigare och enklare. Gör en bilvärdering online om du vill få ett estimat av din bils värde, resultatet visas direkt här på vår webbsida. För att sedan sälja din bil till oss behöver du bara besöka en av våra stationer. Vi undersöker din bil och efter ca 30 minuter får du ett erbjudande om att sälja till oss. Vi tar hand om all bilbyråkrati, avregistrering av din bil samt att köpekontraktet är legalt och säkert. Betalningsöverföringen har du på ditt konto efter några bankdagar. viköperdinbil.se är din partner när du vill göra en smidig affär; smidigare, snabbare och säkrare än att exportera din bil till Afrika.

2. Sälj bilen tryggt till viköperdinbil.se

När du säljer en gammal bil som nästan behöver skrotas skeppas den ibland med andra bilar till Afrika. Det är dock svårt för dig som säljare att överblicka export av fordon, och nästan omöjligt att veta om allt går rätt till.

Privatpersoner kan ofta inte själva exportera bilar till Afrika, utan deras fordon köps upp av handlare som i sin tur exporterar dem. Kanske är det till och med så att din bil har ett andrahandsvärde som den som köper bilen inte nämner? Var på den säkra sidan och värdera bilen med viköperdinbil.se.

Hos oss får du snabbt och lätt ett svar på frågan ”vad är bilen värd?” så att du inte blir lurad när du säljer den. Alla våra tjänster, inlusive onlinevärdering och personlig bilvärdering av våra experter ute på stationerna, är gratis oavsett om du väljer att sälja din bil till oss eller inte.

Tanken med vår service är att erbjuda ett alternativ till privat bilförsäljning. Många människor är idag känner sig väldigt osäkra när de ska sälja sin bil, och vissa är i behov av att sälja bilen snabbt. Vissa har inte tid och vill inte sälja bilen privat, eftersom det tar mycket tid och energi. Välj att komma in till oss, så får du chans att uppleva en smidig och enkel bilaffär.

Vi tar oss tiden att svara på alla dina frågor och funderingar, allt för att du ska känna dig så trygg och säker som möjligt när du står för en bilförsäljning. Vi är transparenta, öppna och ärliga och erbjuder dig den bästa servicen. Din trygghet är viktig för oss. Välkommen in till en av våra stationer runt om i hela Sverige.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Snabbt, smidigt, enkelt och bra personal.
Britt-Marie J. | Malmö | Suzuki SX4, 2012 23.01.2019
Snabbt och smidigt
ATELJÉN ARNE ÖSTRÖM AKTIEBOLAG .. | Malmö | Volkswagen Touareg, 2016 13.12.2018
Mycket snabb o bra hantering.
Yngve M. | Malmö | Skoda Octavia, 2011 17.11.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg