Sälj bilar till Afrika hos oss!

Att sälja bilen till en handlare, då du inte får napp på den inhemska marknaden, kan kännas som din enda utväg. Då ber vi dig tänka om.

Du har kanske försökt sälja din bil väldigt länge utan att lyckas, viköperdinbil.se är ditt bästa alternativ i denna situation. Tyvärr sker en del illegal försäljning av bilar via oseriösa handlare, till Afrika. Men inte hos oss.

Vi köper och exporterar alla typer av bilar, oavsett skick, årsmodell och bilmärke. Vi är ett seriöst företag med lång branscherfarenhet och kunniga medarbetare på våra många bilstationer runtom i landet. Vi köper och exporterar bilar till Afrika eller andra länder, helt och legalt.

Gratis onlinevärdering
  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Oseriösa handlare säljer sina bilar till Afrika.

En bil som gått över 20 000 mil kan vara svår att sälja i Sverige, och många har hört om de så kallade "afrikabilarna". Bilar som handlare köper upp och säljer vidare till Afrika, där efterfrågan på gamla bilar och bildelar är betydligt större än här. Det kan kännas lockande att göra sig av med sin bil på det här sättet. Men de oseriösa bilköparna är många, och många exporterar till och med bilarna illegalt till Afrika.

Din gamla bil riskerar alltså att komma på villovägar, och risken att åka på en skattesmäll eftersom ägarbytet inte gjordes korrekt, och bilen hittas med obetald skatt, är stor. En risk som många personer inte ens vet om innan de säljer sin bil.

bilar till afrika

Så hur kan du vara säker på att göra en trygg affär och undvika handlare som säljer din bil till Afrika?

Det enklaste är såklart att sälja din bil till en pålitlig bilköpare här i Sverige, och det kan du göra hos viköperdinbil.se! Hos oss spelar det ingen roll hur många mil din bil har gått, eller i vilket skick den är. Till oss kan du även sälja en importbil. Vi köper upp alla sorters bilar. Både enklare och säkrare än att sälja bilar till Afrika.

Strunta i att sälja din bil till Afrika, utan välj ett alternativ som är både tryggt, smidigt och enkelt. Läs gärna mer här på vår hemsida om allt vi kan erbjuda dig, eller scrolla vidare ner. Du kan också ringa vår kundservice om du vill ha svar på dina frågor. Viköperdinbil.se - din partner när du vill göra en smidig affär!

Värdera din bil nu:

Sälj bilen tryggt till viköperdinbil.se.

När du säljer en gammal bil som nästan behöver skrotas skeppas den ibland med andra bilar till Afrika. Det är dock svårt för dig som säljare att överblicka export av fordon, och nästan omöjligt att veta om allt går rätt till. Privatpersoner kan ofta inte själva exportera bilar till Afrika, utan deras fordon köps upp av handlare som i sin tur exporterar dem. Kanske är det till och med så att din bil har ett andrahandsvärde som den som köper bilen inte nämner? Var på den säkra sidan och värdera bilen med viköperdinbil.se. Hos oss får du snabbt och lätt ett svar på frågan ”vad är bilen värd?” så att du inte blir lurad när du säljer den. Sedan kan du sälja bilen tryggt till oss. Men det finns inget säljtvång! Efter försäljningen får du ett köpekontrakt och pengarna överförs till ditt konto samma dag, och når din bank inom de närmaste 3-4 bankdagarna.

Värdera din bil nu: