Så får du mer än ett skrotpris för bilen

Sedan några år tillbaka måste man själv betala för att skrota sin bil. Vänd dig till viköperdinbil.se om du vill blir erbjuden ett skrotpris för bilen.

Beroende på var du bor så varierar priserna för att skrota bilen. Men borta är i alla fall tiderna då du fick en statlig skrotpremie för din bil. Att skrota bilen kostar numera.

Om du har en bil som du funderar på att skrota ska du vända dig till viköperdinbil.se. Vi köper alla typer av bilar, även den du tänker kassera.

Starta med att göra en onlinevärdering och boka sedan en kostnadsfri tid på någon av våra stationer. Vi garanterar ett priserbjudande för alla bilar som besöker oss.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Får du inget skrotpris för bilen? Sälj den som vanligt istället!

Bild på en gammal dammig skrotbil

Vad kostar det att skrota en bil? Normalt sett kostar det ingenting alls.

Sedan nya regler infördes för skrotning ska en bilägare kunna skrota sin bil gratis. Men man får inte heller någonting för bilen – det finns inte längre något garanterat skrotpris för en defekt bil. Att det är gratis kan verka bra, men det är bäst att ta reda på om bilen går att sälja först.

Som privatperson kan det vara svårt att avgöra hur allvarliga bilens skador är, och om den verkligen måste skrotas. Men värdet är viktigt att veta, särskilt idag när skrotpriser för en bil är så låga – eller lika med noll.

Har du en gammal bil som du inte får såld kan du vända dig till oss på viköperdinbil.se. Vi köper alla slags bilar, och här får du även en värdering av bilen helt gratis. Missa inte chansen att skrota din bil och få pengar för den!

Vår affärsidé är att erbjuda dig som kund ett enkelt och smidigt alternativ när du vill sälja din bil. Dessutom kan du sälja din bil inom bara 24 timmar om du vill.

Skicket spelar inte heller någon roll, alla bilar är välkomna in på vår station för att få en värdering på plats. Värderingen utförs av en kunnig värderingsexpert som har flera års erfarenheter av att värdera bilar.

Är du nyfiken, eller vill veta mer om oss, fortsätt läs här på vår hemsida! Vi har gott om artiklar som ger dig tips på hur just du säljer din bil. Du är dessutom alltid välkommen att ringa vår kundtjänst om du undrar något.

Vi finns här för att kunna svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha. Så, värdera din bil online och boka sedan en kostnadsfri värdering på plats på stationen. Välkommen!

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Sälj bilen – enklare än att skrota den

Bild på ett handslag med en bil i bakgrunden.

Att sälja bilen till oss går alltid snabbt och smidigt. Oavsett vilken bil du har. Istället för att krångla med att ställa av bilen och se till att skrotningen sker av auktoriserade aktörer och på ett miljömässigt sätt så säljer du bilen vidare.

Du gör dessutom en bra affär eftersom det inte finns något riktigt skrotpris för en bil idag. Istället för att bara skrota din bil gratis tjänar du pengar och gör en bra affär! Du får ett köpekontrakt och vi hanterar allt kring försäljningen.

Det enda du behöver göra är att komma till värderingen med ditt fordon och ta med följande för att kunna värdera och sälja bilen:

  • Del 1 och del 2 av registreringsbeviset
  • Nycklar till bilen
  • Serviceboken
  • Protokoll från besiktningen
  • Kvitton som hör till bilen
  • ID-kort
  • Reservdäck

Kom dock ihåg att det inte finns något säljtvång, så du binder inte upp dig på någonting när du kommer till värderingen. Vill du sälja bilen till oss så sker det snabbt och smidigt. Vi betalar så mycket för bilen som den är värd, vilket ibland är långt mer än vad ägaren trodde var skrotpris för en bil.

Vi genomför även ägarbyte och andra formaliteter direkt. Pengarna betalas och når oftast ditt konto inom 3-4 bankdagar, överföringen sker med verifierad banköverföring, så du kan vara säker på att du gör en trygg affär. viköperdinbil - ett bra alternativ till bilskrot!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Fantastiskt bemötande av kunnigt och förtroendeingivande personal. Mycket nöjd.
Satu G. | Hisings Backa | Volvo V 70, 2003 04.10.2019
Snabb och seriös värdering. Hela processen tog ca 2 timmar. Betalning skedde efter tre arbetsdagar. Jag upplevde värderingsmannen som seriös och trovärdig, dessutom var han trevlig!
Birgitta S. | Kållered | Audi A6, 2009 12.06.2019
Snabb och mycket trevlig personal. Smidigt och lättsamt.
Kjell L. | Hisings Backa | Peugeot 308, 2014 18.06.2018