Bilar köpes - okomplicerat, säkert och till ett rättvist pris

För en optimal bilförsäljning behöver du en erfaren och pålitlig partner vid din sida; speciellt om du vill få ut mest möjligt för din bil.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Så fort du börjar leta efter en plats där bilar köpes kommer du att hitta otaliga leverantörer. Du kommer snart att märka att det är få som erbjuder dig det du egentligen söker: en snabb och okomplicerad försäljning.

viköperdinbil.se är undantaget - bilar köpes smidigt och okomplicerat av oss. Få en professionell och kostnadsfri bilvärdering först helt online. Du fyller i uppgifter om din bils olika värdefaktorer här på vår hemsida och får försäljningspriset direkt online.

Boka sedan en tid på en av våra stationer nära dig för att sälja bilen.

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Bilar köpes professionellt genom en ansedd partner

Bilar köpes

Det borde vara självklart för alla som vill sälja sin bil att försöka hitta en välrenommerad bilköpare. Att sälja sin egen bil till en privatperson medför nämligen ofta risker.

Vid privata bilaffärer går det inte att utesluta bedrägerier; speciellt i samband med betalning eller omregistrering av fordonet.

Alla bilar köpes

Välj istället en ansedd och erfaren bilköpare som viköperdinbil.se när du ska sälja din bil. Bilar köpes dagligen på våra stationer runt om i Sverige och våra många kunder väljer oss just för att vi ger ett rättvist pris, och kan erbjuda en okomplicerad och säker process.

För att du ska känna dig trygg bestäms försäljningspriset och värdet av din bil professionellt och oberoende.

Vårt försäljningserbjudande är dessutom icke-bindande; du väljer själv om du vill sälja din bil efter att den blivit värderad.

2. Begagnad bil säljes - okomplicerat med viköperdinbil.se

Vi är unika med att erbjuda en individuell värdering online. Vi kan ge dig ett försäljningspris för din bil utan att du behöver besöka oss först - allt sker online.

Först ber vi dig att ange generella uppgifter om din bil gällande dess modell, registreringsår, bilens färg, bilklädsel, etc. I nästa steg ber vi dig svara på frågor om olika bildelars skick, t.ex. motorn, växellådan och om bilen någonsin blivit skadad i en olycka. Till sist ber vi dig ladda upp några bilder på bilen och du är klar. Du går igenom alla stegen på några minuter och skickar informationen till våra bilexperter.

Våra bilexperter värderar alla typer av bilar, även de som är i behov av reparationer, och för nästan alla bilar kan vi ge ett försäljningserbjudande. Vi fastställer ditt slutligta försäljningspris baserat på den informationen du angett i värderingsformuläret. Försäljningspriset är sedan giltigt i 4 dagar.

Alla våra tjänster är kostnadsfria, så innan du bestämmer dig för att skrota bilen eller göra omfattande reparationer, kan det vara värt att genomföra värderingen online för din bil.

Du behöver inte bjuda in främlingar till din bostad, kontakta istället oss när din bil säljes. Undvik de många problem som lätt uppstår vid privatförsäljning; viköperdinbil.se erbjuder rådgivning och försäljning på ett säkrare sätt.

3. Vi köper din bil - bilar köpes på våra stationer

Vi har 17 stationer runt om i landet där bilar köpes dagligen (förutom på söndagar, även bilexperter behöver vila). Värdera din bil online idag, få ditt försäljningspris och boka sen din tid på en av våra stationer för att överlämna bilen.

Göteborg Kållered

Ekenleden 11 A
42836 Kållered

Göteborg-Tagene

Tagenevägen 2
42259 Hisings Backa

Halmstad

Spikgatan 17
30244 Halmstad

Helsingborg

Gevärsgatan 23
254 66 Helsingborg

Jönköping

Grossistgatan 12
55302 Jönköping

Linköping

Norra Oskarsgatan 14
582 73 Linköping

Malmö

Öckerögatan 1
21124 Malmö

Norrköping

Importgatan 44
602 28 Norrköping

Stockholm-Sollentuna

Bäckvägen 17A
19254 Sollentuna - Edsberg

Stockholm-Solna

Repslagarevägen 7
17148 Solna

Stockholm-Högdalen

Kvicksundsvägen 12
12459 Bandhagen

Sundsvall

Lärlingsvägen 1
85753 Sundsvall

Uppsala

Kungsgatan 113b
753 18 Uppsala

Västerås

Krankroksgatan 7
72138 Västerås

Örebro

Bolagsvägen 13
70236 Örebro

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

4. Tips på förberedelser vid bilförsäljning

Vill du använda vår bilköpstjänst för att få ett icke-bindande erbjudande om att sälja din begagnade bil? I sådana fall vill vi dela med oss om några tips för att förbereda dig, och din bil, inför din bokade tid och kommande försäljning.

  • Avsätt lite tid för att leta fram din bils registreringsbevis, om du inte redan har koll på var dom är. Till ditt bokade besök ska du ta med både del 1 och del 2. Saknar du någon av registreringsbevisen så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper dom dig att hitta en lösning.
  • Ta med en giltig id-handling så att vi kan skriva ett kontrakt tillsammans om vi kommer överens om en försäljning.
  • Om du har extranycklar, reservdäck eller annan extrautrustning kan det öka värdet av din bil. Det är inte ett krav att ta sådant med sig till din bokade tid, men det kan vara fördelaktigt för prissättningen.
  • Det samma gäller för andra dokument som hör till bilen, såsom serviceprotokoll, bilmanual, protokoll från besiktning, dokument om underhåll och reparationer; allt detta kan höja värdet av din bil men krävs inte.
  • Om du säljer en bil åt någon annan kan du ladda ner och fylla i en fullmakt här. Fullmakten går också att finna på våra stationer om du inte har tillgång till en printer.

5. Vi köper din bil - utan krångel och besvär

vi köper din bil

På viköperdinbil.se skiljer vi inte mellan bilmärken eller bilars åldrar och det är en av våra största fördelar i jämförelse med traditionella bilhandlare. I stort sett alla bilar köpes och alla bilar erbjuds en gratis och professionell värdering.

Fördelarna vi erbjuder i samband med köpet av din begagnade bil, i en jämförelse med affärer med privatpersoner eller bilhandlare är uppenbara: utöver värderingen är det självklart för oss att även ta hand om all administration i samband med din försäljning. Vi ordnar avregistrering, eventuella leasing- och lånesituationer, och fullmakt om det behövs.

Vi tar hand om all bilbyråkrati så att du kan ägna din tid till annat.