Bilar köpes - okomplicerat, säkert och till ett rättvist pris

För en optimal bilförsäljning behöver du en erfaren och pålitlig partner vid din sida; speciellt om du vill få ut mest möjligt för din bil.

Så fort du börjar leta efter en plats där bilar köpes kommer du att hitta otaliga leverantörer. Du kommer snart att märka att det är få som erbjuder dig det du egentligen söker: en snabb och okomplicerad försäljning.

viköperdinbil.se är undantaget - när du säljer din bil till oss kan vi garantera dig en rättvis och okomplicerad bilförsäljning. Besök oss på någon av våra 15 stationer i Sverige och få en professionell och kostnadsfri bilvärdering. När våra experter har värderat och prissatt din bil kan du få möjlighet att sälja den till oss. Boka en tid idag om du vill sälja din bil snabbt, säkert och till ett rättvist pris - vi köper din bil.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Bilar köpes professionellt genom en ansedd partner

Bilar köpes

Det borde vara självklart för alla som vill sälja sin bil att försöka hitta en välrenommerad bilköpare. Att sälja sin egen bil till en privatperson medför nämligen ofta risker.

Vid privata bilaffärer går det inte att utesluta bedrägerier; speciellt i samband med betalning eller omregistrering av fordonet.

Alla bilar köpes

Välj istället en ansedd och erfaren bilköpare som viköperdinbil.se när du ska sälja din bil. Bilar köpes dagligen på våra stationer runt om i Sverige och våra många kunder väljer oss just för att vi ger ett rättvist pris, och kan erbjuda en okomplicerad och säker process.

För att du ska känna dig trygg bestäms försäljningspriset och värdet av din bil professionellt och oberoende.

Vårt försäljningserbjudande är dessutom icke-bindande; du väljer själv om du vill sälja din bil efter att den blivit värderad.

2. Begagnad bil säljes - okomplicerat med viköperdinbil.se

Endast vi kan erbjuda dig tjänsten av en kombinerad onlinevärdering och värdering på våra stationer. Våra experter på stationerna runt om i landet är specialister på bilköp.

Alla bilar köpes på våra stationer; äldre, nyare och i vissa fall även olycksdrabbade. Vi värderar alla typer av bilar, även de som är i behov av reparationer, och för nästan alla bilar kan vi ge ett försäljningserbjudande.

Dessutom är alla våra tjänster kostnadsfria, så innan du bestämmer dig för att skrota bilen eller göra omfattande reparationer, kan det vara värt att få den värderad av våra experter.

Du behöver inte bjuda in främlingar till din bostad, kontakta istället oss när din bil säljes. Undvik de många problem som lätt uppstår vid privatförsäljning; viköperdinbil.se erbjuder rådgivning och försäljning på ett säkrare sätt.

3. Vi köper din bil - bilar köpes på våra stationer

Vi har 15 stationer runt om i landet där bilar köpes dagligen (förutom på söndagar, även bilexperter behöver vila). I stort sett alla bilar köpes efter att de blivit värderade av våra experter; boka din tid idag och dra nytta av våra kostnadsfria och icke-bindande tjänster.

Göteborg Kållered

Ekenleden 11 A
42836 Kållered

Göteborg-Tagene

Tagenevägen 2
42259 Hisings Backa

Halmstad

Spikgatan 17
30244 Halmstad

Helsingborg

Gevärsgatan 23
254 66 Helsingborg

Jönköping

Grossistgatan 12
55302 Jönköping

Linköping

Norra Oskarsgatan 14
582 73 Linköping

Malmö

Öckerögatan 1
21124 Malmö

Norrköping

Importgatan 44
602 28 Norrköping

Stockholm-Sollentuna

Bäckvägen 17A
19254 Sollentuna - Edsberg

Stockholm-Solna

Repslagarevägen 7
17148 Solna

Stockholm-Högdalen

Kvicksundsvägen 12
12459 Bandhagen

Sundsvall

Lärlingsvägen 1
85753 Sundsvall

Uppsala

Kungsgatan 113b
753 18 Uppsala

Västerås

Krankroksgatan 7
72138 Västerås

Örebro

Bolagsvägen 13
70236 Örebro

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

4. Tips på förberedelser vid bilförsäljning

Vill du använda vår bilköpstjänst för att få ett icke-bindande erbjudande om att sälja din begagnade bil? I sådana fall vill vi dela med oss om några tips för att förbereda dig, och din bil, inför din bokade tid och kommande försäljning.

  • Avsätt lite tid för att leta fram din bils registreringsbevis, om du inte redan har koll på var dom är. Till ditt bokade besök ska du ta med både del 1 och del 2. Saknar du någon av registreringsbevisen så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper dom dig att hitta en lösning.
  • Ta med en giltig id-handling så att vi kan skriva ett kontrakt tillsammans om vi kommer överens om en försäljning.
  • Om du har extranycklar, reservdäck eller annan extrautrustning kan det öka värdet av din bil. Det är inte ett krav att ta sådant med sig till din bokade tid, men det kan vara fördelaktigt för prissättningen.
  • Det samma gäller för andra dokument som hör till bilen, såsom serviceprotokoll, bilmanual, protokoll från besiktning, dokument om underhåll och reparationer; allt detta kan höja värdet av din bil men krävs inte.
  • Om du säljer en bil åt någon annan kan du ladda ner och fylla i en fullmakt här. Fullmakten går också att finna på våra stationer om du inte har tillgång till en printer.

5. Vi köper din bil - utan krångel och besvär

vi köper din bil

På viköperdinbil.se skiljer vi inte mellan bilmärken eller bilars åldrar och det är en av våra största fördelar i jämförelse med traditionella bilhandlare. I stort sett alla bilar köpes och alla bilar erbjuds en gratis och professionell värdering.

Fördelarna vi erbjuder i samband med köpet av din begagnade bil, i en jämförelse med affärer med privatpersoner eller bilhandlare är uppenbara: utöver värderingen är det självklart för oss att även ta hand om all administration i samband med din försäljning. Vi ordnar avregistrering, eventuella leasing- och lånesituationer, och fullmakt om det behövs.

Vi tar hand om all bilbyråkrati så att du kan ägna din tid till annat.

Så här betygsätter våra kunder vår service

Jag kände ett otroligt trevligt kundbemötande. De första orden jag hörde när jag kom in i er lokal, det var,, Hej och välkommen vill du ha en kopp kaffe under tiden vi pratar. De första 5 sekunderna man träffar en ny person, de är alltid avgörande för hela konversationen . Den lilla tjejen i Jönköping fick min hela dag att bli Bra...
Leif O. | Jönköping | Volvo V 70, 2009 17.09.2019
Enkelt och tillmötesgående personal
Zami Q. | Malmö | BMW X5, 2015 17.08.2019
Mycket nöjd och överraskad över smidighet och professionellt bemötande. Trevligt med kaffe och möjlighet för barn att leka. Personalen var noggrann och tog sig tid med både bil och frågor.
Henning E. | Kållered | Jaguar XF, 2010 21.07.2019