Byt bil! Så tjänar du mest när du vill byta bil

Det finns många ställen där du kan sälja eller byta din bil. Men om du ute efter den bästa affären, ska du vända dig till viköperdinbil.se

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Väljer du att sälja privat finns det flera sidor att annonsera på, men du får räkna med många samtal och möten innan bilen är såld.

Väljer du att sälja eller byta in bilen hos en bilhandlare får du räkna med ett något lägre pris, då handlaren tar en viss provision. Du blir inte heller av med pappersarbetet.

Om du däremot vänder dig direkt till oss kan du få bilen värderad och såld inom loppet av 24 timmar. Vi ger dig ett rättvist pris, baserat på värderingen du gör online, och vi sköter även allt pappersarbete gratis. Sälj och byt bil med oss!

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Sälj bilen och byt ut den mot en ny

bil och hand som håller bilnycklar

Har du tröttnat på din gamla bil och vill göra ett bilbyte? Då kommer du snart att märka att det inte alltid är det lättaste att få bilen såld.

Ska du sälja till en bilhandlare får du räkna med att gå med en viss förlust. Vanligtvis köpes bilar för ca 20-30 procent under deras marknadsvärde, för att handlarna inte vill riskera vinst-marginalen när de ska sälja bilen vidare.

Säljer du en ny bil på den privata marknaden får du kanske inte heller det priset du vill ha, då köparna gärna prutar ner priset så långt det går. Är din bil gammal och defekt är det samma sak där - flera spekulanter hör av sig men ingen köper.

Det tar tid att sälja bil privat, ibland flera månader. “Men jag vill inte vänta!" tänker du. Det behöver du inte heller! Hos oss är det lätt att sälja en bil snabbt. Vill du kan du till och med sälja bilen inom ett dygn.

Vid en affär värderar vi alltid din bil noggrant och effektivt innan vi ger dig ett priserbjudande. Börja med att göra en värdering online i tre enkla steg. Boka sedan en tid på en av våra stationer, sälj och byt bil redan imorgon!

Byt bil med viköperdinbil.se - så här går det till

1. Gör en onlinevärdering

Om du snabbt och enkelt vill ta reda på vad din bil kan vara värd ska du göra en onlinevärdering med oss. Vi erbjuder en fullständig bilvärdering istället för enbart en ungefärlig prisuppskattning baserad på allmän statistik. Detta betyder att du får ett riktigt pris för just din bil.

För att värdera din bil behöver du bara fylla i kortfattad information om din bil. Du börjar med att ange bland annat märke, modell och registreringsår. Vi frågar inte om personuppgifter utöver din mejladress.

För att kunna värdera en bil exakt behöver vi ytterligare information om din bil så att vi kan ge dig en individuell och professionell värdering för din bil.

2. Värdera din bil online och sälj din bil till oss

För att kunna bestämma ett exakt värde på din bil bör du låta en expert proffesionellt värdera din bil. Sådana värderingar är ofta dyra.

Hos viköperdinbil.se är det dock gratis och helt utan sälj-tvång.

Vi ber dig att fylla i information on din bil. I första steget frågar vi om fler allmänna detaljer som t.ex. bilens färg, material på bilklädsel, om antal tidigare ägare och om det finns en andra uppsättning däck.

I nästa steg frågar vi mer om bilens skick, t.ex. om bilen någonsin fått skador vid en olycka och hur olika delar som växellådan och motorn fungerar. Sista steget är att ladda upp en bild på bilens exteriör och sen är du färdig med din del.

Informationen om din bil skickas till en av våra prissättare som gör en professionell värdering av din bil utifrån hur du svarat på frågorna om bilens värdefaktorer samt ser på bilden eller bilderna du laddat upp. De kan då fastställa ett slutligt försäljningspris för din bil redan som du får skickat direkt via e-post. Priset är gilitigt i 4 dagar och när du vill sälja kommer till oss på en av våra stationer.

Så vare sig du vill sälja bilen till oss eller inte kan du dra nytta av den kostnadsfria värderingen, för när du ska sälja eller byta bil är det viktigt att alltid känna till sin bils värde. Gör en värdering online direkt. Du har ingenting att förlora!

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

3. Välj ny bil

De stora fördelarna med att sälja bilen till oss är att du får en snabb, säker och lönsam affär plus att du kan köpa en nya bilen var du vill. Till skillnad från ett traditionellt bilbyte där du är bunden till ett mindre utbud hos en specifik bilhandlare, får du genom oss större chans att få en bätte bil.

Genom att sälja och köpa din bil separat ökar du nämligen chanserna att göra en lönsam affär. Vid traditionella inbytesaffärer måste man alltid räka på mellanskillnaden. Om din bil erbjuds att bytas in för ett högt pris, kan det hända att även priset för den bil du vill byta till är förhållandevis dyrt.

Genom att separera bilaffärerna har du helt enkelt större chans att få bättre bil för pengarna.

Bil som kör på en solig lantväg.

Se viköperdinbil.se's många fördelar

  • Vi köper många sorters bilar. Det spelar ingen roll om din bil är defekt med en trasig växellåda, om det är en krockad bil eller om bilen är avställd.
  • Vi köper bilar med lån och skulder. Vi hjälper dig att lösa lånet.
  • Vi sköter allt pappersarbete. Säljer du din bil till oss behöver inte tänka på någonting! Ett köpekontrakt skrivs alltid på plats och vi ordnar avregistreringen av din bil.
  • Proffesionell service. Våra experter på stationerna och vid kundservice finns till för att svara på alla din frågor.
  • Pengarna säkert på kontot. Betalningen för din bil har du på ditt konto inom ett par bankdagar..
  • Bättre affär. Vi är Europas största uppköpare av bilar. Vårt stora handelsnätverk gör att vi kan erbjuda bättre pris för din bil.
  • Sälj direkt. Du kan sälja din bil på 24 h.

Sälj idag - byt bil imorgon! Välkommen till någon av viköperdinbil.se's stationer runt om i Sverige.