Slipp jämförandet med bilpriser

Numer är det lättare än någonsin att ta reda på hur mycket en bil är värd. Men vill du spara tid ska du låta oss på viköperdinbil.se göra processen snabb och smidig.

När det kommer till bilpriser kan du kolla listor på nätet och läsa annonser på köp- och säljsajter. Men det tar sin lilla tid.

Gör istället en värdering av bilen med hjälp av vår onlinevärderare. Du fyller enkelt i uppgifter om din bil och får ett försäljningspris snabbt via e-post.

Besök en av våra stationer för att överlämna bilen och en snabb kontroll. Accepterar du försäljningspriset går du därifrån med ett kontrakt på fickan samma dag, och pengar på kontot inom några dagar.

Till oss an du värdera och sälja din bil snabbt och säkert.

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

1. Enklaste sättet att värdera din bil på

Man sitter knäböjd och värderar en bil för att få fram ett bilpris.

Har du en bil till salu? Jämför du bilpriser på nätet för att ta reda på värdet för din bil?

Att bedöma bilvärde genom att se efter i listor tar upp en hel del tid. Det är ingenting som du gör på några timmar. Att jämföra och kolla bilpriser på internet kan ta flera veckor, till och med månader. Och du kan inte vara säker på att värdet du kommer fram till stämmer för just din bil.

Det är många olika faktorer som spelar in när man ska bestämma ett fordonsvärde. Modell, märke, extra tillbehör, och eventuella defekter är saker som påverkar bilens värde. Även årstid, plats och marknadsläge bidrar till det slutgiltiga värdet för din bil.

Det enklaste sättet att komma fram till ett bilpris som stämmer är att göra en värdering online, och sedan låta en bilspecialist kontrollera din bil. På så sätt kan du få ett exakt värde för din bil, och slipper leta bilpriser i listor på internet.

Hos oss kan du värdera din begagnade bil i två enkla steg och på mindre än 2 minuter har du fått reda på din bils värde!

Att sälja sin bil kan vara nog så krångligt och jobbigt när man inte själv är van vid just bilaffärer. Kanske tar det emot att spendera timmar på att skriva annonstext, ta fotografier och redogöra för bilens fulla reparationshistoria via en annons.

Dessutom måste du lägga ner tid och energi på att svara i telefon och möta oseriösa köpare. Det är även svårt att sätta ett korrekt bilpris på egen hand. Återigen, vill du spendera onödig tid på att jämföra med olika typer av bilister? Nej. Det finns ett smidigare alternativ för dig som vill sälja din bil på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Tänk om, tänk viköperdinbil.se!

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Få en exklusiv värdering - helt gratis!

Ska du sälja en gammal bil? Få en värdering för din bil med hjälp av vårt online-verktyg. Ge oss mer uppgifter om din bil och dess generella skick samt ladda upp en bild på bilens exteriör. Våra specialister är alla kompetenta och kunniga med gedigen kunskap om bilbranschen. De kan på ett rättvist sätt ge din bil ett värde baserat på de uppgifter och den bild du tillhandahåller oss med.

Under kontrollen av biluppgifterna på vår station har du chans att ställa frågor, vi svarar mer än gärna på dina funderingar kring bilförsäljningen. “Om jag vill sälja min bil, kan jag göra det hos er" undrar du? Absolut! Vill du kan du sälja bilen direkt efter vi kontrollerat de uppgifter du angett. Kom bara ihåg att ta med papperna som behövs vid en bilförsäljning, så som ID-handling, registreringsbevis och service bok.

3. Slipp jämföra bilpriser - få värdet direkt!

För dig som har begagnade bilar till salu kan du nu snabbt och enkelt sälja dina fordon på mindre än 24 timmar. Vi värderar alla sorters bilar, oavsett skick. Vill du sälja en bil till oss börjar du med att värdera din bil i vår onlinvärdering, och därefter bokar du en tid för överlämning av bilen.

Bilpriset du får av oss baserar våra experter på de specifika bildetaljer du anger, och vi ger dig alltid ett rättvist priserbjudande som du kan känna dig nöjd med.

Du slipper att lägga ner en massa tid på att jämföra bilpriser, hos oss får du ett värde på bara några minuter. Vill du inte sälja bilen till oss efter värderingen blir du inte debiterad för någonting – alla våra tjänster är helt kostnadsfria!

Vanliga frågor kring bilpriser

F: Hur kollar jag bilpriser?

S: Det finns några olika sätt att kolla bilpriser och det beror lite på varför du är intresserad. Om du vill sälja eller köpa bil kan du både titta i listor med genomsnittliga bilpriser, vilka endast är generella indikationer som fortfarande kan skilja sig kraftigt beroende på bils skick, utrustning och efterfrågan. Du kan även lägga ner lite tid på att se vad andra bilar ligger ute för på marknanden och jämföra dem emellan. Vi rekommenderar dock att helt enkelt göra en bilvärdering för att få fram ett exakt värde direkt. Det kan snabbt och lätt göras helt online dessutom på vår hemsida.

F: Varför ska jag inte jämföra bilpriser?

S: Det finns många listor med bilpriser ute på nätet och naturligtvis kan det aldrig skada att ta sig en titt på dessa för en generell indikation, men om du vill veta vad just din bil är värd vid en försäljning kan dessa vara missvisande. Detsamma gäller för att jämföra olika bilpriser för bilar som ligger ute till salu på nätet. Lokal tillgång och efterfrågan kan ha stor påverkan på bilpriset, men inte minst är din bil alltid unik i förhållande till statistiska värdefaktorer och din bils skick och utrustning. Därför går det inte att titta på ett generellt listpris eller spendera timmar med att jämföra priserna på andra liknande bilar till salu eftersom ingen bil är exakt som din.

F: Vad blir mitt bilpris vid värdering?

S: Det går inte att svara på den frågan utan att du först gör en bilvärdering eftersom varje bil är unik, men viktiga faktorer för att fastställa bilpriset är märke, miltal, registreringsår, färg, antal tidigare ägare, reparationer, allmänt skick och utrustning. Genom att ange dessa uppgifter i vårt värderingsformulär på hemsidan kan du få ditt bilpris direkt online..

 

Så här betygsätter våra kunder vår service

Fick ett bra pris, fungerade verkligen smidigt.
Tobias B. | Malmö | Nissan Qashqai, 2011 18.09.2019
Snabbt och enkelt mycket vänlig personal.Löste restskuld, resterande pengar på kontot inom 3 dagar.
Elina P. | Västerås | Mercedes-Benz E-Klasse, 2015 20.08.2019
Snabbt och smidigt
Ida M. | Örebro | Peugeot 307, 2007 23.07.2019