Slipp jämförandet med bilpriser

Värdera
Boka tid

Oberoende expertvärdering

Jämför vårt
kostnadsfria erbjudande

Möjlighet att
sälja direkt

1. Enklaste sättet att värdera din bil på

Har du en bil till salu? Jämför du bilpriser på nätet för att ta reda på värdet för din bil?

Att bedöma bilvärde genom att se efter i listor tar upp en hel del tid. Det är ingenting som du gör på några timmar. Att jämföra bilpriser på internet kan ta flera veckor, till och med månader! Och du kan inte vara säker på att värdet du kommer fram till stämmer för just din bil. Det är många olika faktorer som spelar in när man ska bestämma fordonsvärde. Modell, märke, extra tillbehör, och eventuella defekter är saker som påverkar bilens värde. Även årstid, plats och marknadsläge bidrar till det slutgiltiga värdet för din bil.

Det enklaste sättet att komma fram till ett bilpris som stämmer är att göra en värdering online, och sedan låta en bilspecialist personligen värdera din bil. På så sätt kan du få ett exakt värde för din bil, och slipper leta bilpriser i listor på internet. Hos oss kan du värdera din begagnade bil i två enkla steg och på mindre än fem minuter har du fått reda på din bils värde!

Bilpriser

Att sälja sin bil kan vara nog så krångligt och jobbigt när man inte själv är van vid just bilaffärer. Kanske tar det emot att spendera timmar på att skriva annonstext, ta fotografier och redogöra för bilens fulla reparationshistoria via en annons. Dessutom måste du lägga ner tid och energi på att svara i telefon och möta oseriösa köpare. Dessutom är det svårt att sätta ett korrekt pris på egen hand. Återigen, vill du spendera onödig tid på att jämföra med olika typer av bilister? Nej. Det finns ett smidigare alternativ för dig som vill sälja din bil på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Tänk om, tänk viköperdinbil.se!

2. Få en exklusiv värdering- helt gratis!

Ska du sälja en gammal bil? Ge din bil en värdering i vårt online-verktyg och boka därefter en tid med en av våra erfarna experter. Våra specialister är alla kompetenta och kunniga med gedigen kunskap om bilbranschen. De kan på ett rättvist sätt ge din bil ett värde baserat på test och en kort provkörning av bilen. Under värderingen har du chans att ställa frågor, vi svarar mer än gärna på dina funderingar kring bilförsäljningen. “Om jag vill sälja min bil, kan jag göra det hos er" undrar du? Absolut! Vill du kan du sälja bilen direkt efter värderingen. Kom bara ihåg att ta med papperna som behövs vid en bilförsäljning, så som ID-handling, registreringsbevis och servicebok.

3. Slipp jämföra bilpriser - få värdet direkt!

För dig som har begagnade bilar till salu kan du nu snabbt och enkelt sälja dina fordon snabbt och enkelt på mindre än 24 timmar. Vi tar emot alla sorters bilar, oavsett skick. Vill du sälja en bil till oss börjar du med att värdera din bil i vår onlineräknare, och därefter bokar du en tid för personlig värdering. Bilpriset du får av oss baserar vår värderingspecialist på tester som görs på ditt fordon, och vi ger dig alltid ett rättvist priserbjudande som du kan känna dig nöjd med. Du slipper att lägga ner en massa tid på att jämföra bilpriser, hos oss får du ett värde på bara några minuter. Vill du inte sälja bilen till oss efter värderingen blir du inte debiterad för någonting – alla våra tjänster är helt kostnadsfria!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Jjättebra och smydigt affär.
Yasir A. | Stockholm | Volvo V 50, 2006 18.08.2017
100 % nöjd och trevliga, informativa, utbildande samtal under tiden värdering sker.
Magnus L. | Norrköping | Kia Sportage, 2011 07.03.2018
Mycket bra och snabb service. Bra värdering
Anders S. | Uppsala | Mazda 6, 2008 07.05.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg