Slipp jämföra bilpriser genom att värdera bil direkt online

Det är lättare än någonsin att ta reda på bilpriser genom att värdera bilen. Få ett garanterat pris för din bil helt online när du fyller i vår onlinevärdering.

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Det finns olika sätt att ta reda på bilpriser: du kan kolla listor på nätet och läsa annonser på köp- och säljsajter. Men det tar sin lilla tid och ger dig inte ett exakt slutpris för din bil.

Gör istället en smidig värdering av bilen på vår hemsida. Du fyller enkelt i uppgifter om din bil och får ett försäljningspris snabbt via e-post. Slipp därmed allt jobbigt prutande - vi står fast vid vårt pris.

Besök sedan en av våra stationer för att överlämna bilen och du har sålt din bil. Det blir inte mer enkelt än så. Värdera och sälj bilen inom 48h om du vill.

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

1. Värdera bilen för att se bilpriser

Man sitter knäböjd och värderar en bil för att få fram ett bilpris.

Har du en bil till salu? Jämför du bilpriser på nätet för att ta reda på värdet för din bil? Eller är du bara nyfiken och vill kolla bilpriser?

Att bedöma bilvärde genom att se efter i listor tar upp en hel del tid. Det är ingenting som du gör på några timmar. Att jämföra och kolla bilpriser på internet kan ta flera veckor när du vill hitta riktiga jämförelsepriser med din bil. Och ändå kan du inte vara säker på att värdet du kommer fram till stämmer för just din bil.

Det är många olika faktorer som spelar in när man ska fastställa värdet av en bil. Modell, märke, extra tillbehör, och eventuella defekter är saker som påverkar bilens värde. Även årstid, plats och marknadsläge bidrar till det slutgiltiga värdet för din bil.

På vår hemsida fyller du i uppgifter om din bil och får en rättvis och professionell bilvärdering med ett garanterat pris om du vill sälja.

Det enklaste sättet att komma fram till ett pålitligt och rättvist bilpris är att göra en oberoende värdering online. På så sätt kan du få ett exakt värde för din bil, och slipper leta bilpriser i listor på internet.

Hur får man fram rätt pris när man ska sälja bil?

Att sälja sin bil kan vara nog så krångligt och jobbigt när man inte själv är van vid just bilaffärer.

Om du funderar på att sälja privat så räkna med att spendera timmar på att skriva annonstext som redogör all utrustning, bilen servicehistorik, eventuella reparationer, ta fotografier och sen lägga ner mer tid på kontakten med både seriösa och oseriösa intressanter.

Det är även svårt att sätta ett riktigt bilpris på egen hand. Dessa alternativ finns för att få fram ett pris:

  • Jämföra bilpriser med olika typer av bilar som ligger ute för försäljning samtidigt som din
  • Leta igenom standardiserade billistor för att gissa hur din unika bil passar med listpriserna
  • Prisförhandlingar med intressanter
  • Betala för en bilvärdering

Det finns ett smidigare alternativ för dig som vill värdera din bil på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Tänk om, tänk viköperdinbil.se!

Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Få en professionell och oberoende bilvärdering - helt gratis!

Värdera din bil snabbt och enkelt på vår hemsida. Berätta mer om din bil och dess generella skick samt ladda upp en bild på bilens exteriör för att få ett slutligt försäljningspris. Du får ett rättvist bilvärde baserat på uppgifterna och våra kunniga värderingsmän har lång erfarenhet inom bilbranschen.

Du behöver alltså inte ta med bilen någonstans eller betala någon för att få fram bilpriset. Du behöver inte heller slösa tid eller energi på att leta efter lämpliga bilprislistor eller hantera förolämpande skambud.

Du bestämmer själv när du har tid och vill att fylla i generella uppgifter om din bil i vårt formulär på hemsidan för en fullständig värdering. Du får sedan snabbt ditt garanterade pris via e-post.

Bilpriset du får av oss baserar våra experter på de specifika biluppgifter du anger och vi garanterar dig detta pris om alla uppgifter är riktiga.

Efter du fått ditt garanterade pris kan du smidigt boka en tid för att lämna över bilen på en av våra stationer runt om i landet. Ofta kan du få tid redan samma dag!

På stationen gör en av våra medarbetare en snabb kontroll av biluppgifterna och du har även chans att ställa frågor. Detta besök är icke bindande och om du inte vill sälja länge finns det inget tvång.

Vill du kan såklart du sälja bilen direkt efter vi kontrollerat biluppgifterna. Kom bara ihåg att ta med papperna som behövs vid en bilförsäljning, så som ID-handling och registreringsbevis. Vi skriver då kontrakt och överför pengarna till ditt bankkonto. Smidigare blir det inte.

3. Sluta jämföra bilpriser - få värdet direkt!

viköperdinbil.se erbjuder dig ett garanterat pris för din bil direkt online, om du är nöjd med priset kan du boka en tid för snabb överlämning av bilen på en av våra stationer och vi för över pengarna till dig.

Du slipper att lägga ner en massa tid på att jämföra bilpriser, hos oss får du ett bilvärde snabbt och smidigt. Vill du inte sälja bilen till oss efter värderingen blir du inte debiterad för någonting – alla våra tjänster är helt kostnadsfria!

Vanliga frågor kring bilpriser

F: Hur kollar jag bilpriser?

S: Det finns några olika sätt att kolla bilpriser och det beror lite på varför du är intresserad. Om du vill sälja eller köpa bil kan du både titta i listor med genomsnittliga bilpriser, vilka endast är generella indikationer som fortfarande kan skilja sig kraftigt beroende på bils skick, utrustning och efterfrågan. Du kan även lägga ner lite tid på att se vad andra bilar ligger ute för på marknanden och jämföra dem emellan. Vi rekommenderar dock att helt enkelt göra en bilvärdering för att få fram ett exakt värde direkt. Det kan snabbt och lätt göras helt online dessutom på vår hemsida.

F: Varför ska jag inte jämföra bilpriser?

S: Det finns många listor med bilpriser ute på nätet och naturligtvis kan det aldrig skada att ta sig en titt på dessa för en generell indikation, men om du vill veta vad just din bil är värd vid en försäljning kan dessa vara missvisande. Detsamma gäller för att jämföra olika bilpriser för bilar som ligger ute till salu på nätet. Lokal tillgång och efterfrågan kan ha stor påverkan på bilpriset, men inte minst är din bil alltid unik i förhållande till statistiska värdefaktorer och din bils skick och utrustning. Därför går det inte att titta på ett generellt listpris eller spendera timmar med att jämföra priserna på andra liknande bilar till salu eftersom ingen bil är exakt som din.

F: Vad blir mitt bilpris vid värdering?

S: Det går inte att svara på den frågan utan att du först gör en bilvärdering eftersom varje bil är unik, men viktiga faktorer för att fastställa bilpriset är märke, miltal, registreringsår, färg, antal tidigare ägare, reparationer, allmänt skick och utrustning. Genom att ange dessa uppgifter i vårt värderingsformulär på hemsidan kan du få ditt bilpris direkt online..

 

Så här betygsätter våra kunder vår service