Slipp jämförandet med bilpriser

Numer är det lättare än någonsin att ta reda på hur mycket en bil är värd. Men vill du spara tid ska du låta oss på viköperdinbil.se göra processen snabb och smidig.

När det kommer till bilpriser kan du kolla listor på nätet och läsa annonser på köp- och säljsajter. Men det tar sin lilla tid.

Gör istället en värdering av bilen i vår onlinevärderare. Är du nöjd med den bokar du in ett möte och kommer sedan till någon av våra stationer.

Vid ditt besök görvåra experter en kontroll av bilen och du får ett köpförslag. Accepterar du det går du därifrån med ett kontrakt på fickan samma dag, och pengar på kontot inom några dagar.

Till oss an du värdera och sälja din bil snabbt och säkert.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Enklaste sättet att värdera din bil på

Man och kvinna som sitter i en bil och får överlämnat en bilnyckel.

Har du en bil till salu? Jämför du bilpriser på nätet för att ta reda på värdet för din bil?

Att bedöma bilvärde genom att se efter i listor tar upp en hel del tid. Det är ingenting som du gör på några timmar. Att jämföra och kolla bilpriser på internet kan ta flera veckor, till och med månader. Och du kan inte vara säker på att värdet du kommer fram till stämmer för just din bil.

Det är många olika faktorer som spelar in när man ska bestämma ett fordonsvärde. Modell, märke, extra tillbehör, och eventuella defekter är saker som påverkar bilens värde. Även årstid, plats och marknadsläge bidrar till det slutgiltiga värdet för din bil.

Det enklaste sättet att komma fram till ett bilpris som stämmer är att göra en värdering online, och sedan låta en bilspecialist personligen värdera din bil. På så sätt kan du få ett exakt värde för din bil, och slipper leta bilpriser i listor på internet.

Hos oss kan du värdera din begagnade bil i två enkla steg och på mindre än 2 minuter har du fått reda på din bils värde!

Att sälja sin bil kan vara nog så krångligt och jobbigt när man inte själv är van vid just bilaffärer. Kanske tar det emot att spendera timmar på att skriva annonstext, ta fotografier och redogöra för bilens fulla reparationshistoria via en annons.

Dessutom måste du lägga ner tid och energi på att svara i telefon och möta oseriösa köpare. Det är även svårt att sätta ett korrekt bilpris på egen hand. Återigen, vill du spendera onödig tid på att jämföra med olika typer av bilister? Nej. Det finns ett smidigare alternativ för dig som vill sälja din bil på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Tänk om, tänk viköperdinbil.se!

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Få en exklusiv värdering - helt gratis!

Ska du sälja en gammal bil? Ge din bil en värdering i vårt online-verktyg och boka därefter en tid med en av våra erfarna experter. Våra specialister är alla kompetenta och kunniga med gedigen kunskap om bilbranschen. De kan på ett rättvist sätt ge din bil ett värde baserat på test och en kort provkörning av bilen.

Under värderingen har du chans att ställa frågor, vi svarar mer än gärna på dina funderingar kring bilförsäljningen. “Om jag vill sälja min bil, kan jag göra det hos er" undrar du? Absolut! Vill du kan du sälja bilen direkt efter värderingen. Kom bara ihåg att ta med papperna som behövs vid en bilförsäljning, så som ID-handling, registreringsbevis och service bok.

3. Slipp jämföra bilpriser - få värdet direkt!

För dig som har begagnade bilar till salu kan du nu snabbt och enkelt sälja dina fordon på mindre än 24 timmar. Vi tar emot alla sorters bilar, oavsett skick. Vill du sälja en bil till oss börjar du med att värdera din bil i vår onlinvärdering, och därefter bokar du en tid för personlig värdering.

Bilpriset du får av oss baserar våra experter på tester som görs på ditt fordon, och vi ger dig alltid ett rättvist priserbjudande som du kan känna dig nöjd med.

Du slipper att lägga ner en massa tid på att jämföra bilpriser, hos oss får du ett värde på bara några minuter. Vill du inte sälja bilen till oss efter värderingen blir du inte debiterad för någonting – alla våra tjänster är helt kostnadsfria!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Fick ett bra pris, fungerade verkligen smidigt.
Tobias B. | Malmö | Nissan Qashqai, 2011 18.09.2019
Snabbt och enkelt mycket vänlig personal.Löste restskuld, resterande pengar på kontot inom 3 dagar.
Elina P. | Västerås | Mercedes-Benz E-Klasse, 2015 20.08.2019
Snabbt och smidigt
Ida M. | Örebro | Peugeot 307, 2007 23.07.2019