Gratis onlinevärdering

Vi köper din bil i Norrköping

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se

Station Norrköping-Risängen
Importgatan 44
602 28 Norrköping

Vår kundservice

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Sälj din bil i Norrköping - alla modeller och i alla skick!

Letar du efter ett enkelt och smidigt alternativ till privat bilförsäljning i Norrköping? Då har du hittat helt rätt! Viköperdinbil ger dig möjligheten att sälja din bil snabbt utan att behöva gå ner i pris. Hos oss kan du sälja din bil på mindre än 24 timmar och vi hjälper dig med allt pappersarbete. Vi tar ingenting betalt för våra tjänster, utan allt är helt kostnadsfritt. Du börjar med att använda vårt online-verktyg och får ett värde beräknat på mindre än en minut. Därefter kan du boka en tid för personlig värdering tillsammans med en av våra värderingsspecialister på vår station på Importgatan. Passar kvällen bättre än morgonen? Inga problem, vår station i Norrköping har öppet måndag-fredag 10-19 och lördagar 10-16. På stationen får du träffa våra hjälpsamma och kunniga bilspecialister som värderar din bil och svarar på dina frågor. Värderingen är helt kostnadsfri och vi tar inget betalt för våra tjänster. Efter värderingen får du ett säljerbjudande där du får möjlighet att sälja bilen direkt. Välkommen in!

Värdera din bil nu:

Såhär hittar du oss - Station Norrköping-Risängen

Från norr:
Kör söderut på E4 och ta avfart 122 Trafikplats Norrköping Norra, väg 55/56. Fortsätt på Stockholmsvägen, väg 55/56. I andra rondellen ta 3:e avfarten mot Ståthögavägen. Håll vänster vid Hamnbron in på Sjötullsgatan. Ta 1:a avfarten i rondellen mot Söderleden. Fortsätt på Söderleden för att sedan ta höger på Importgatan.

Från väster:
Kör åt Nordost på E4 och ta avfart 119 Trafikplats Norrköping Södra. Följ skyltar mot Söderleden/E22 i Norrköping. Ta avfart Trafikplats Kneippen från E22. Följ Söderleden mot Importgatan i ca 6 km. Sväng vänster på Importgatan. På Importgatan, ta första höger. Du hittar oss på höger sida.

Från söder:
Kör nordväst på söderköpingsvägen/E22 och sväng höger till Söderleden/ E22. Håll vänster och följ skyltar mot väg 209/Flygplats/Arkösund/Hamnen/Rinsängen. Fortsätt på Söderleden för att sedan svänga vänster på Importgatan. På Importgatan, ta första höger. Du hittar oss på höger sida.

Öppettider Station Norrköping

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
10:00-16:00
Söndag:Stängt

Sälj din bil i Norrköping - snabbt och enkelt!

När du vill sälja bil i Norrköping och vill göra det snabbt är du alltid varmt välkommen att vända dig till oss. Vi hjälper dig med allt som har med försäljningen att göra inklusive ägarbytet. Skulle du istället sälja bilen privat måste du själv ordna en annons med säljande text, proffsiga fotografier och kostnader för annonsen. Det innebär dessutom en hel del arbete med samtal från eventuella intressenter och möten med köpare som inte alltid dyker upp. Vill du slippa krångel? Kom till oss! Vi hjälper dig med alla formaliteter kring försäljningen och tar hand om allt pappersarbete. Våra specialister värderar din bil helt kostnadsfritt så att du får marknadens bästa pris. Efter värderingen ger vi dig ett erbjudande och du kan enkelt och smidigt sälja din bil till oss. Vill du kan du fundera på saken, eller välja att inte sälja bilen alls. Ingenting är bindande och värderingen är helt kostnadsfri.Vi hjälper dig med allt - helt kostnadsfritt!

När du säljer bilen hos oss i Norrköping får du hjälp med allt kring försäljningen. Vi går igenom alla villkor på stationen och löser både köpekontrakt och ägarbyte åt dig. Du slipper annonsering och långa samtal med köpare. Det enda du behöver göra är att boka en tid hos oss och sedan sköter vi resten. Alla våra tjänster är helt kostnadsfria, vilket innebär att du kan få ett högre pris utan att behöva betala dolda avgifter eller tillägg. Vi utgår från det aktuella marknadsvärdet för din bil samt bilens skick, och avgör sedan högsta möjliga pris för ditt fordon. Alla våra värderingsspecialister har mångårig erfarenhet i bilbranschen och kan snabbt och effektivt bestämma ett fordonsvärde. Värderingen tar endast 30 minuter och du kan sälja din bil direkt efteråt.Sälj din bil till bästa pris

För att kunna ge dig bästa möjliga pris för ditt fordon har vi valt att inte ta några avgifter för våra tjänster. Du betalar ingenting för värderingen av ditt fordon och inte heller om du väljer att sälja bilen till oss. Vid värdering av din bil utgår vi från den internationella bilmarknaden och därmed får du alltid bästa möjliga pris. Börja med att göra en bilvärdering online och boka sedan enkelt och kostnadsfritt en tid på vår station i Norrköping. Du hittar oss på Importgatan i Risängen. Varmt välkommen!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: