Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Vi köper din bil i Gävle

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Gävle

Station Gävle
Kryddstigen 8
352 50 
Gävle

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper begagnade bilar i Gävle

Vänd dig till vår station i Gävle om du snabbt och enkelt vill sälja din bil. Vi hjälper våra kunder genom alla steg i bilförsäljningen 100 % kostnadsfritt.

Alla bilar som besöker vår station undersöks och provkörs under cirka 30 minuter för att kunna bekräfta ditt försäljningspris. Försäljningspriset får du genom att utföra vår onlinevärdering innan ditt besök. Väljer du att sälja din bil till oss sen sköter vi resten, inklusive all bilbyråkrati. Våra kunder får följa med under varje steg i processen och inga frågor eller problem lämnas obesvarade.

Vi på viköperdinbil.se är vi övertygade om att professionella råd kan hjälpa bilägare ta bättre beslut om hur och var de ska sälja sin bilar i Gävle. Vår idé är att förenkla bilförsäljning med kostnadsfria tjänster och personligt stöd.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Gävle

Från centrum:
Kör på södra Kungsgatan mot Hemlingby. Kört rakt fram genom den lilla rondellen vi McDonalds och rakt igenom den större rondellen vid Mekonomen. Kör ytterligare ca 150 m och sväng sedan vänster in på Kryddstigen. Kör vidare ca 200 m och viköperdinbil.se ligger på höger sida längst inne på gården/parkeringsplatsen.

Från söder:
Kör E4 norrgående och sväng av vid Hedesunda/Gävle S. Sväng höger i rondellen efter avfarten och kör rakt fram i de två kommande rondellerna. I den tredje rondellen sväng höger mot riksväg 76 mot Östhammar. Kör ytterligare ca 150 m och sväng sedan vänster in på Kryddstigen. Kör vidare ca 200 m och viköperdinbil.se ligger på höger sida längst inne på gården/parkeringsplatsen.

Från väst/norr:
Kör mot Gävle. Vid trafikplats Gävle väst sväng höger mot Stockholm. Kör ca 4 km och sväng mot riksväg 76 mot Östhammar Gävle S. Efter avfarten sväng höger och kör rakt fram i de tre kommande rondellerna. I den fjärde rondellen sväng höger mot Östhammar. Kör ytterligare ca 150 m och sväng sedan vänster in på Kryddstigen. Kör vidare ca 200 m och viköperdinbil.se ligger på höger sida längst inne på gården/parkeringsplatsen.

Öppettider Station Gävle

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Sälj din bil snabbt och säkert

På vår station kan erbjuda mer än vad en vanlig bilhandlare i Gävle kan. Vi är din partner för att hjälpa dig att sälja din bil snabbt, säkert och till ett bra pris.

Vår tjänst är unik eftersom vi erbjuder en kostnadsfri onlinevärdering efter vilken du får ett slutligt försäljningspris och sedan ett kostnadsfritt möte på vår station där vi kontrollerar de uppgifter du lämnade om bilen i onlinevärderingen. Onlinevärderingen är gjord med några få steg och börjar med en initial prisuppskattning för din bil baserat på fordonsstatistik gällande din typ av bil.


Värdera din bil i Gävle

För att ta reda på din bils korrekta värde ber vi dig sedan att fylla i ytterligare uppgifter om din bil online, med några få klick svarar du på frågor om dess generella skick och utrustning. Ladda upp några enkla foton på din bil och du får exakt värdering av oss via e-post, utan att behöva åka någonstans! Om du vill acceptera det försäljningspris vi erbjuder dig bokar du lika enkelt en tid hos på stationen i Gävle för ett personligt möte. Under cirka 30 minuter tittar vi då på din bil och kontrollerar de uppgifter du angett i onlinevärderingen samt gör en kort provkörning.

Därefter bekräftar vi det försäljningspriset du redan fått online. Detta gör att vi skiljer oss från traditionella bilhandlare i Gävle - vi köper alla typer av bilar.

Vi tar emot alla typer av märken, modeller och årgångar på vår station. Vanligtvis så tar bilhandlare i Gävle endast emot vissa typer av bilar. Bilhandlare köper som regel även bilar under deras marknadsvärde eftersom de inte vill riskera sin egen vinst när de sedan ska sälja den vidare.

Med viköperdinbil.se får bilar i Gävle en oberoende värdering och ett priserbjudande därefter. Du kan alltså sälja din bil för vad den verkligen är värd, i en rättvis affär.


Icke-bindande och kostnadsfritt

Både värdering och priserbjudande från viköperdinbil.se i Gävle är icke-bindande och gratis. Det vill säga, det finns varken något säljtvång eller dolda avgifter.

Vi finns här för att informera dig genom hela försäljningsprocessen, för att underlätta ditt beslutsfattande.

Väljer du att sälja din bil till oss hjälper vi dig även med allt pappersarbete, Inklusive köpeavtal och avregistrering. Köpeavtalet anpassas för att passa just din bil.

Har du en belånad bil? Ingen fara! Vi hjälper dig lösa det också. Våra medarbetare på stationen i Gävle och på kundtjänst finns till för hjälpa dig lösa tänkbara problem och frågor rörande din bilförsäljning.


Sälja och köpa bilar i Gävle

Vi kan erbjuda en betydligt mer säker och snabb affär än när du säljer en bil privat. Begagnade bilar i Gävle kan tack vare viköperdinbil.se säljas till ett attraktivt pris, som vid en privat försäljning, men med tryggheten som en bilhandlare ger.

Om du som många andra med begagnade bilar i Gävle funderar på att gör ett inbyte hos en bilhandlare, har vi ett bättre alternativ.

Hos vissa bilförsäljare i Gävle kan man göra ett inbyte med sin gamla bil samtidigt som man köper en ny. I en sådan bilaffär gör man dock ofta en ekonomisk förlust.

I de flesta fall lönar det sig ekonomiskt att köpa och sälja sin bil separat. Säljer du till viköperdinbil.se har du sedan svängrum att välja fritt bland alla privatannonser och bilförsäljare i Gävle för ditt nyköp.

Mer än 1 miljon bilägare runt om i Europa har redan sålt sina bilar till oss. Våra experter på stationen i Gävle väntar på dig - du kan bli nästa.

Värdera din bil nu: