Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Göteborg Syd–Kållered

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se - Göteborg Syd-Kållered

Station Göteborg Syd-Kållered
Ekenleden 11 A
428 36
Kållered

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper begagnade bilar i Göteborg Syd Kållered

Har du tröttnat på din gamla bil? Om du funderar på att sälja din begagnade bil så är du säkert medveten om att det finns flera sätt att sälja bilen på. Ett snabbt och smidigt sätt är att sälja bil till ett professionellt företag som alltid ger dig en bra deal.

Vi på viköperdinbil.se har en station i Göteborg Syd–Kållered där vi kan utföra gratis värdering av bilen. Det är även en av de platser där vi köper begagnade bilar i Göteborg Syd Kållered.

Använd vår hemsida för att göra en onlinevärdering av bilen. Ange sedan vilken tid du kan köra bilen till vår station för att låta våra professionella värderare kontrollera uppgifterna och bekräfta försäljningspriset du redan fått via e-post.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Göteborg Syd–Kållered

Från norr:
Kör E6 mot Malmö, sväng av i höjd med IKEA Kållered på avfart 63 mot Kållered Köpstad. Håll till höger i avfarten och följ svängen åt höger. Kör rakt fram i nästa rondell förbi IKEA som ska ligga på din högra sida. Kör ytterligare ca 200 m och sväng första höger i rondellen. Fortsätt ca 400 m till nästa rondell och sväng vänster i den. Fortsätt förbi parkeringarna och stationen ligger inne vid vändplanen.

Från söder:
Kör E6 mot Göteborg, ca 9 km efter Kungsbacka ta avfart 63 mot Kållered Köpstad. Håll till vänster i avfarten och sväng vänster i korsningen. Kör ca 400 m och ta vänster i nästa korsning mot Kållered Köpstad. Följ vägen till höger och fortsätt ca 300 m till en rondell och sväng vänster i den. Kör rakt fram i nästa rondell förbi IKEA som ska ligga på din högra sida. Kör ytterligare ca 200 m och sväng första höger i rondellen. Fortsätt ca 400 m till nästa rondell och sväng vänster. Fortsätt förbi parkeringarna och stationen ligger inne vid vändplanen.

Från väst:
Kör mot Mölndal och följ sedan skyltningen mot E6 och Malmö. Sväng av i höjd med IKEA Kållered på avfart 63 mot Kållered Köpstad. Håll till höger i avfarten och följ svängen åt höger. Kör rakt fram i nästa rondell förbi IKEA som ska ligga på din högra sida. Kör ytterligare ca 200 m och sväng första höger i rondellen. Fortsätt ca 400 m till nästa rondell och sväng vänster i den. Fortsätt förbi parkeringarna och stationen ligger inne vid vändplanen.

Öppettider Station Göteborg Syd–Kållered

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Med oss blir det enklare att sälja begagnade bilar i Göteborg Syd Kållered

Du som vill sälja bil vill naturligtvis göra det så fort det bara går och även se till att få ut så mycket pengar som möjligt. Genom att vända dig till oss på viköperdinbil.se slipper du lägga ut annonser, möta okända köpare och långa förhandlingar om priset.

Vår tjänst är tydlig och enkel. Du får ett preliminärt pris genom vår onlinevärdering. Du kan sedan boka ett kostnadsfritt möte för att överlämna bilen till oss, vi gör på plats en snabb kontroll av de uppgifter du angett online och bekräftar försäljningspriset du fick efter onlinevärderingen du utförde själv. Du väljer själv om du vill sälja och den inbokade tiden hos är inte på något sätt bindande. Vår bilvärdering är gratis oavsett om du väljer att sälja bilen till oss eller inte.

Så här fungerar det när vi köper din bil i Göteborg Syd Kållered

Vill du sälja begagnade bilar i Göteborg Syd Kållered kan du med fördel börja med vår snabba bilvärdering på nätet. Här anger du bland annat vilken bilmodell du har och hur många mil den har körts. Därefter utförs en snabb värdering på nätet som visar en prisuppskattning som din bil har på marknaden.

Prisuppskattningen är bland annat baserat på databaser som får in information från hela Europa. Efter du fått din prisuppskattning ber vi dig fylla i några extra uppgifter om din bil och dess generella skick så vi kan ge dig ett försäljningspris direkt online. Om du vill att vi köper din bil i Göteborg Syd Kållered behöver du bara boka tid du kan komma in till vår station i Kållered för överlämning av bilen och signera köpekontraktet.

Går det att sälja bil som är defekt?

Svaret är ja. Genom oss på viköperdinbil.se kan du enkelt sälja även en begagnad bil som har några defekter. Notera dock att den första prisuppskattningen utgår från den lilla informationen som du har angett på sidan.

Det är först när du utför hela onlinevärderingen och laddar upp några enkla foton på bilen som du kan få ett riktigt bud baserat på vad det är för defekter. Vi köper alla typer av bilar som väger under 3,5 ton. Det innebär att vi köper din bil även om den inte är i toppskick.

När du vill sälja din begagnade bil snabbt

Ibland kan det dyka upp situationer i livet där du behöver sälja din begagnade bil snabbt. Då är vår kostnadsfria tjänst perfekt för dig. Alla som vill sälja begagnade bilar i Göteborg Syd Kållered på ett smidigt sätt kan vända sig till oss.

Om du väljer att sälja bilen till oss kommer vi att sköta hela processen. Vi tar hand om det administrativa och säkerställer att rätt dokument skrivs på och skickas till rätt företag och myndigheter. Naturligtvis ser vi även till att överföra pengarna så fort det bara går.

Pengarna från försäljningen blir oftast tillgängliga på ditt bankkonto efter bara några bankdagar men det beror oftast på banken. Börja med att utföra en bilvärdering gratis här på hemsidan och börja processen med att sälja din begagnade bil till oss.

Värdera din bil nu: