Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Halmstad

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Halmstad

Station Halmstad
Spikgatan 17
302 44 
Halmstad

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Vi köper bilar i Halmstad – sälj din bil snabbt!

Vanligtvis är det svårt att få sålt bilen snabbt. Man ska både ha koll på bilens värde samt hitta en intresserad bilköpare. Vi på viköperdinbil.se kan hjälpa dig att sälja bil snabbt.

Med hjälp av oss på viköperdinbil.se kan du enkelt sälja bilen till ett bra pris. Via vår hemsida kan du först värdera bilen kostnadsfritt. Detta ger dig en uppskattning om vilket pris du kan få. Vi tar emot alla möjliga bilar i Halmstad.

Att sälja bilen genom oss är lätt. Tack vare oss slipper du få skambud och du slipper dessutom utföra allt det administrativa arbetet som en försäljning för med sig, det kan vår bilförsäljare i Halmstad ordna åt dig. Värdera din bil gratis redan idag.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Halmstad

Från norr:
Kör E20/E6 mot Malmö och sväng av mot Kalmar och Halmstad Ö (väg 25). Efter avfarten sväng höger mot centrum. Kör ca 200 m och sväng höger in på Frennarpsvägen. Kör ca 1 km och ta vänster i rondellen (tredje avfarten) in på Kristinehedsvägen. Kör ca 100 m och ta höger in på Spikgatan. Fortsätt ca 350 m på gatan och stationen ligger på höger sida.

Från söder:
Från Centralstationen: Kör norrut på Stationsgatan ca 500 m och fortsätt rakt fram in på Gamletullsgatan och fortsätt ca 900 m till korsningen vid Wrangelsgatan. Sväng höger in på leden och fortsätt ca 500 m, sväng sedan vänster vid nästa korsning in på Karl Ifvarssons Gata. Kör ca 300 m och sväng höger när vägen delar sig in på Skyttegatan. Kör ca 200 m och sväng vänster in på Spikgatan. Fortsätt ca 200 m och stationen ligger på vänster sida.

Från väst:
Kör Nya Tylesandsvägen eller Kustvägen mot Halmstad C och in på Slottsjordsvägen. Efter ca 1 km sväng höger in på Järnvägsleden och fortsätt ca 1,7 km och genom rondellen in på Norra Infartsleden. Sväng höger in Wrangelsgatan och fortsätt ca 1,3 km. Sväng sedan vänster in på Karl Ifvarssons Gata. Kör ca 300 m och sväng höger när vägen delar sig in på Skyttegatan. Kör ca 200 m och sväng vänster in på Spikgatan. Fortsätt ca 200 m och stationen ligger på vänster sida.

Öppettider Station Halmstad

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Lördag:

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

Vi kan köpa bilar i Halmstad redan samma dag

De flesta som funderar på att sälja bilen tror att det kommer att bli en långdragen affär som kräver mycket jobb. Detta är oftast sant, speciellt när du försöker sälja bilen privat. Det finns dock ett enkelt sätt att sälja ditt fordon snabbt, nämligen genom oss på viköperdinbil.se. Faktum är att vi regelbundet köper bilar i Halmstad inom 24 timmar. Alltihop börjar med vår kostnadsfria onlinevärdering. Du använder den genom att föra in vilken bilmodell du har här på vår hemsida. Därefter får du en preliminär värdering av din bil i Halmstad.

Denna preliminära värdering ger dig värdefull information om hur mycket just din bil skulle kunna vara värd om du säljer den till oss. Vi är ingen vanlig bilförsäljare i Halmstad, vi köper alla möjliga bilar på ett väldigt smidigt sätt. Naturligtvis behöver vi lite mer information än det du anger på nätet. För att värderaren ska kunna ge dig ett realistiskt bud som är baserat på hur just din bil ser ut behöver du boka en tid hos vår station i Halmstad. Om det finns tid så kan du utan problem boka in dig redan samma dag. Istället för att använda en vanlig bilförsäljare i Halmstad så kan du komma in till oss och sälja ditt fordon till ett bra pris. Våra expertvärderare kommer att undersöka bilen och provköra den på plats.

Efter undersökningen kommer du att få en offert för att sälja din bil Halmstad till oss. Du har full möjlighet att acceptera budet direkt och få pengarna på kontot redan efter några bankdagar. Naturligtvis behöver du inte ta det beslutet direkt. Du är inte bunden att acceptera vår offert. Däremot så har du upp till 5 dagar på dig att svara på vårt bud, därefter får du boka in ett nytt möte om du fortfarande vill sälja din bil. Om du väljer att sälja bilen till oss så tar vi hand om allt det administrativa arbetet som hör till ett ägarbyte.


Använd vår värderingstjänst idag

Om du vill sälja din bil i Halmstad kan du börja processen direkt genom att använda värderingstjänsten som du hittar här på vår hemsida. Genom att använda oss av dagsaktuella databaser kan vi snabbt ta reda på vilket värde just din bil har och förmedla informationen till dig här på hemsidan. Det är inte bara själva onlinevärderingen som är kostnadsfri. Den med grundliga utvärderingen som utförs hos vår bilförsäljare i Halmstad är också kostnadsfri. Det tar cirka 30 minuter för vår bilexpert att undersöka bilen och ge dig ett bra bud.

Värderingstjänsten använder du genom att ange vilken typ av bil du vill få sålt. Du börjar med att ange bilmärke, bilmodell och registreringsår. Du kommer även att behöva ange ungefär hur många mil du har kört. Notera att vi köper många bilar i Halmstad men vi köper inte bilar som väger mer än 3,5 ton. Gör det lätt för dig själv. En bilförsäljning behöver inte längre ta flera månader och leda till en besvikelse. Vi köper inte bara bilar i Halmstad, varje år gör vi tusentals bilaffärer runt om i landet. Faktum är att vi på viköperdinbil.se har egna stationer både i Sverige och i Europa. Gör som tusentals andra före dig, låt oss hjälpa dig sälja bil snabbt och smidigt. Börja med att fylla i vilken bilmodell du vill ha sålt här på vår hemsida och boka in en tid redan idag.

Om du har frågor kring vår kostnadsfria onlinevärdering eller själva bilförsäljningen så kan du alltid höra av dig till oss, vi svarar så fort vi bara kan på alla dina frågor.

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via säker banköverföring.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: