Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Halmstad

Våra bilexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Halmstad

Station Halmstad
Spikgatan 17
302 44 
Halmstad

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper bilar i Halmstad – sälj din bil snabbt!

Vanligtvis är det svårt att få sålt bilen snabbt. Man ska både ha koll på bilens värde samt hitta en intresserad bilköpare. Vi på viköperdinbil.se kan hjälpa dig att sälja bil snabbt.

Med hjälp av oss på viköperdinbil.se kan du enkelt sälja bilen till ett bra pris. Via vår hemsida kan du först värdera bilen kostnadsfritt. Utför hela värderingen online för att få ditt försäljningspris direkt. Vi tar emot alla möjliga bilar i Halmstad.

Att sälja bilen genom oss är lätt. Tack vare oss slipper du få skambud och du slipper dessutom utföra allt det administrativa arbetet som en försäljning för med sig, det kan vår bilförsäljare i Halmstad ordna åt dig. Värdera din bil gratis redan idag.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Halmstad

Från norr:
Kör E20/E6 mot Malmö och sväng av mot Kalmar och Halmstad Ö (väg 25). Efter avfarten sväng höger mot centrum. Kör ca 200 m och sväng höger in på Frennarpsvägen. Kör ca 1 km och ta vänster i rondellen (tredje avfarten) in på Kristinehedsvägen. Kör ca 100 m och ta höger in på Spikgatan. Fortsätt ca 350 m på gatan och stationen ligger på höger sida.

Från söder:
Från Centralstationen: Kör norrut på Stationsgatan ca 500 m och fortsätt rakt fram in på Gamletullsgatan och fortsätt ca 900 m till korsningen vid Wrangelsgatan. Sväng höger in på leden och fortsätt ca 500 m, sväng sedan vänster vid nästa korsning in på Karl Ifvarssons Gata. Kör ca 300 m och sväng höger när vägen delar sig in på Skyttegatan. Kör ca 200 m och sväng vänster in på Spikgatan. Fortsätt ca 200 m och stationen ligger på vänster sida.

Från väst:
Kör Nya Tylesandsvägen eller Kustvägen mot Halmstad C och in på Slottsjordsvägen. Efter ca 1 km sväng höger in på Järnvägsleden och fortsätt ca 1,7 km och genom rondellen in på Norra Infartsleden. Sväng höger in Wrangelsgatan och fortsätt ca 1,3 km. Sväng sedan vänster in på Karl Ifvarssons Gata. Kör ca 300 m och sväng höger när vägen delar sig in på Skyttegatan. Kör ca 200 m och sväng vänster in på Spikgatan. Fortsätt ca 200 m och stationen ligger på vänster sida.

Öppettider Station Halmstad

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Lördag:

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Vi kan köpa bilar i Halmstad redan samma dag

De flesta som funderar på att sälja bilen tror att det kommer att bli en långdragen affär som kräver mycket jobb. Detta är oftast sant, speciellt när du försöker sälja bilen privat. Det finns dock ett enkelt sätt att sälja ditt fordon snabbt, nämligen genom oss på viköperdinbil.se. Faktum är att vi regelbundet köper bilar i Halmstad inom 24 timmar. Alltihop börjar med vår kostnadsfria onlinevärdering. Du anger snabbt och enkelt generell information om din bil, gällande dess skick och utrustning, samt laddar upp några enkla bilder på din bil. Därefter får du ett försäljningspris direkt online för din bil i Halmstad.

Vi är ingen vanlig bilförsäljare i Halmstad, vi köper alla möjliga bilar på ett väldigt smidigt sätt. Du kan värdera bilen själv på nätet genom att bistå med information om din bil så som antal tidigare ägare, färg, om det finns skador och vilken typ av utrustning bilen har. Detta med att du även laddar upp några bilder gör att vi kan ge dig ett försäljningspris direkt och om du blir intresserad behöver du bara boka en tid hos vår station i Halmstad för att sälja. Om det finns tid så kan du utan problem boka in dig redan samma dag. Istället för att använda en vanlig bilförsäljare i Halmstad så kan du komma in till oss och sälja ditt fordon till ett bra pris. Våra expertvärderare kommer att undersöka bilen och provköra den på plats för att kontrollera de uppgifter du angett online.

Efter kontrollen kommer du att få ditt försäljningspris bekräftat för att sälja din bil i Halmstad till oss. Du har full möjlighet att acceptera budet direkt och få pengarna på kontot redan efter några bankdagar. Naturligtvis behöver du inte ta det beslutet direkt. Du är inte bunden att acceptera vår offert. Däremot så har du upp till sju dagar på dig att svara på vårt bud, därefter ber vi dig att utföra onlinevärderingen på nytt och boka in ett nytt möte om du fortfarande vill sälja din bil. Om du väljer att sälja bilen till oss så tar vi hand om allt det administrativa arbetet som hör till ett ägarbyte.


Använd vår värderingstjänst idag

Om du vill sälja din bil i Halmstad kan du börja processen direkt genom att använda värderingstjänsten som du hittar här på vår hemsida. Genom att använda oss av dagsaktuella databaser kan vi snabbt ta reda på vilket värde just din bil har och förmedla informationen till dig här på hemsidan. Det är inte bara själva onlinevärderingen som är kostnadsfri. Kontrollen på vår station i Halmstad är också kostnadsfritt. Det tar cirka 30 minuter för vår bilexpert att undersöka bilen och bekräfta ditt redan erhållna pris.

Värderingstjänsten använder du genom att ange vilken typ av bil du vill få sålt. Du börjar med att ange bilmärke, bilmodell och registreringsår. Du kommer även att behöva ange ungefär hur många mil du har kört. Notera att vi köper många bilar i Halmstad men vi köper inte bilar som väger mer än 3,5 ton. Gör det lätt för dig själv. En bilförsäljning behöver inte längre ta flera månader och leda till en besvikelse. Vi köper inte bara bilar i Halmstad, varje år gör vi tusentals bilaffärer runt om i landet. Faktum är att vi på viköperdinbil.se har egna stationer både i Sverige och i Europa. Gör som tusentals andra före dig, låt oss hjälpa dig sälja bil snabbt och smidigt. Börja med att fylla i vilken bilmodell du vill ha sålt här på vår hemsida och boka in en tid redan idag.

Om du har frågor kring vår kostnadsfria onlinevärdering eller själva bilförsäljningen så kan du alltid höra av dig till oss, vi svarar så fort vi bara kan på alla dina frågor.

Värdera din bil nu: