Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Helsingborg

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Helsingborg

Station Helsingborg
Gevärsgatan 23
254 66
Helsingborg

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Sälj din bil i Helsingborg - alla modeller och i alla skick!

Vill du sälja bil på ett snabbt sätt och bor i närheten av Helsingborg? Vi hjälper dig! viköperdinbil.se är ditt alternativ när du vill sälja din bil på ett smidigt och enkelt sätt. Du slipper lägga ner tid på en privat försäljning som tar både tid och energi. Välkommen in till vår station, beläget på Berga industriområde!

Börja med att enkelt värdera din bil i vårt onlineverktyg här på nätet. Det är kostnadsfritt och du får direkt ett försäljningspris via e-post när du fyllt i generella uppgifter om din bil. Boka sedan en tid hos oss för ett möte på vår station där en specialist går igenom bilen tillsammans med dig för att bekräfta priserbjudandet du redan fått.

När du fått ditt pris bekräftat behöver du såklart inte tacka ja om du inte känner dig säker just där och då. Ingenting är bindande hos oss och allt är kostnadsfritt. Väljer du att sälja bilen till oss hjälper vi dig med allt pappersarbeten, löser dina lån och sköter ägarbytet. Du slipper tänka på allt pappersarbete. Vi köper in alla modeller oavsett skick. Välkommen in på vår station om du har några frågor eller vill veta mer!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Helsingborg

Från norr:
Kör söderut på E20. Ta avfart 30, följ skyltar mot Helsingborg E4. Fortsätt in på Ängelholmsleden och ta avfarten mot Berga S. I rondellen tar du 1:a avfarten, sväng vänster till Gevärsgatan. Fortsätt på Gevärsgatan i 600 m. Du hittar oss på vänster sida.

Från öster:
Kör västerut på E4. Håll till vänster tills Ängelholmsleden. Fortsätt in på Ängelholmsleden och ta avfarten mot Berga S. I rondellen tar du 1:a avfarten, sväng vänster till Gevärsgatan. Fortsätt på Gevärsgatan i 600 m. Du hittar oss på vänster sida.

Från söder:
Kör norrut på E20. Ta avfart 30, följ skyltar mot Helsingborg E4. Fortsätt in på Ängelholmsleden och ta avfarten mot Berga S. I rondellen tar du 1:a avfarten, sväng vänster till Gevärsgatan. Fortsätt på Gevärsgatan i 600 m. Du hittar oss på vänster sida.

Öppettider Station Helsingborg

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Sälj din bil i Helsingborg

Vi finns här när du vill sälja din bil snabbt och enkelt i Helsingborg. Givetvis finns det många olika alternativ för den som vill sälja sin begagnade bil. Man kan antingen välja att sälja bilen privat eller till bilhandlare. Vilket som passar dig bäst beror alltid på hur ditt behov ser ut. Har du gott om tid, kan du alltid försöka att sälja bilen privat. Men tänk på att det kan ta flera månader innan du får bilen såld, bilen tappar i värde för varje månad som går och du måste lägga ner mycket tid på att skriva en annons som drar till sig köpare. Tänk också på att du ska lyckas sätta rätt pris för din bil. Undervärdera inte din bil, och genom en övervärdering finns det risk att du skrämmer bort potentiella köpare. Läs in dig på olika priser, jämför bilannonser och gör dig själv så redo som möjligt att kunna svara på alla bilrelaterade frågor från dina spekulanter. Ett tips är också att läsa in dig på klassisk förhandlingsteknik för att kunna få ut priset du vill ha. Lägg upp en annons med snygga bilder, välformulerad text, rätt pris och gör plats i kalender för att kunna träffa spekulanterna. Finns inte tiden och energin? Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig med allt - helt kostnadsfritt!

Lider du av tidsbrist eller orkar inte med arbetet som kommer med en privat försäljning? Oroa dig inte. När du säljer din bil till oss i Helsingborg hjälper vi dig med allt kring försäljningen. Du slipper annonsera och träffa oseriösa spekulanter. Börja med att värdera din bil i vårt kostnadsfria onlineverktyg. På bara några sekunder får du ett uppskattat värde som hämtas ur vår databas. Därefter ber vi dig ange ytterligare uppgifter om din bil, så som dess färg, om eventuell extrautrustning (exempelvis AC, dragkrok, eller speciell klädsel) och att ladda upp några enkla foton på bilen så att vi kan ge dig ett försäljningspris direkt online som är giltigt i sju dagar. Boka sedan smidigt en tid hos oss på stationen där en värderingsexpert går igenom bilen tillsammans med dig och bekräftar det pris om du redan fått om allt stämmer överrens med de uppgifter du angett online. Du behöver inte bestämma dig direkt - ingenting är bindande hos oss och allt är kostnadsfritt. Väljer du att tacka ja till priserbjudandet överförs pengarna till ditt konto, och du får den vanligtvis inom 3 bankdagar.

Vi köper alla sorters bilar

Har du lån på bilen? Ingen fara, vi löser lånet på din bil och hjälper dig med allt pappersarbete. Det spelar ingen roll om din bil är av en äldre årsmodell, är skadad eller har rost. Vi köper alla sorters bilar och löser ägarbytet. Allt är helt kostnadsfritt och det tillkommer inga dolda avgifter hos oss. Vi erbjuder en tjänst där du som säljare ska slippa tänka på pappersarbetet och där du kan sälja din bil på ett enkelt, smidigt och tryggt vis. Börja med att göra en bilvärdering online och boka sedan enkelt och kostnadsfritt en tid på vår station i Helsingborg. Du hittar oss på Gevärsgatan på Berga industriområde. Varmt välkommen!

Värdera din bil nu: