Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Helsingborg

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Helsingborg

Station Helsingborg
Gevärsgatan 23
254 66
Helsingborg

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Sälj din bil i Helsingborg - alla modeller och i alla skick!

Vill du sälja bil på ett snabbt sätt och bor i närheten av Helsingborg? Vi hjälper dig! viköperdinbil.se är ditt alternativ när du vill sälja din bil på ett smidigt och enkelt sätt. Du slipper lägga ner tid på en privat försäljning som tar både tid och energi. Välkommen in till vår station, beläget på Berga industriområde!
Börja med att enkelt värdera din bil i vårt onlineverktyg här på nätet. Det är kostnadsfritt och du får direkt ett värde som räknas ut automatiskt. Boka sedan en tid hos oss för en kostnadsfri manuell värdering där en specialist går igenom bilen tillsammans med dig.

Efter värderingen får du ett priserbjudande - men du behöver inte tacka ja. Ingenting är bindande hos oss och allt är kostnadsfritt. Väljer du att sälja bilen till oss hjälper vi dig med allt pappersarbeten, löser dina lån och sköter ägarbytet. Du slipper tänka på allt pappersarbete. Vi köper in alla modeller oavsett skick. Välkommen in på vår station om du har några frågor eller vill veta mer!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Helsingborg

Från norr:
Kör söderut på E20. Ta avfart 30, följ skyltar mot Helsingborg E4. Fortsätt in på Ängelholmsleden och ta avfarten mot Berga S. I rondellen tar du 1:a avfarten, sväng vänster till Gevärsgatan. Fortsätt på Gevärsgatan i 600 m. Du hittar oss på vänster sida.

Från öster:
Kör västerut på E4. Håll till vänster tills Ängelholmsleden. Fortsätt in på Ängelholmsleden och ta avfarten mot Berga S. I rondellen tar du 1:a avfarten, sväng vänster till Gevärsgatan. Fortsätt på Gevärsgatan i 600 m. Du hittar oss på vänster sida.

Från söder:
Kör norrut på E20. Ta avfart 30, följ skyltar mot Helsingborg E4. Fortsätt in på Ängelholmsleden och ta avfarten mot Berga S. I rondellen tar du 1:a avfarten, sväng vänster till Gevärsgatan. Fortsätt på Gevärsgatan i 600 m. Du hittar oss på vänster sida.

Öppettider Station Helsingborg

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

Sälj din bil i Helsingborg

Vi finns här när du vill sälja din bil snabbt och enkelt i Helsingborg. Givetvis finns det många olika alternativ för den som vill sälja sin begagnade bil. Man kan antingen välja att sälja bilen privat eller till bilhandlare. Vilket som passar dig bäst beror alltid på hur ditt behov ser ut. Har du gott om tid, kan du alltid försöka att sälja bilen privat. Men tänk på att det kan ta flera månader innan du får bilen såld, bilen tappar i värde för varje månad som går och du måste lägga ner mycket tid på att skriva en annons som drar till sig köpare. Tänk också på att du ska lyckas sätta rätt pris för din bil. Undervärdera inte din bil, och genom en övervärdering finns det risk att du skrämmer bort potentiella köpare. Läs in dig på olika priser, jämför bilannonser och gör dig själv så redo som möjligt att kunna svara på alla bilrelaterade frågor från dina spekulanter. Ett tips är också att läsa in dig på klassisk förhandlingsteknik för att kunna få ut priset du vill ha. Lägg upp en annons med snygga bilder, välformulerad text, rätt pris och gör plats i kalender för att kunna träffa spekulanterna. Finns inte tiden och energin? Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig med allt - helt kostnadsfritt!

Lider du av tidsbrist eller orkar inte med arbetet som kommer med en privat försäljning? Oroa dig inte. När du säljer din bil till oss i Helsingborg hjälper vi dig med allt kring försäljningen. Du slipper annonsera och träffa oseriösa spekulanter. Börja med att värdera din bil i vårt kostnadsfria onlineverktyg. På bara några sekunder får du ett uppskattat värde som hämtas ur vår databas. Eftersom värderingen är automatiskt genererad erbjuder vi dig också en gratis värdering nere på vår station. En värderingsexpert går igenom bilen tillsammans med dig och tar hänsyn till extrautrustning såsom AC, dragkrok eller speciell klädsel. Vi utgår från det aktuella marknadsvärdet och därefter får du ett priserbjudande som du kan välja att tacka ja till. Men oroa dig inte - ingenting är bindande hos oss och allt är kostnadsfritt. Väljer du att tacka ja till priserbjudandet överförs pengarna till ditt konto, och du får den vanligtvis inom 3 bankdagar.

Vi köper alla sorters bilar

Har du lån på bilen? Ingen fara, vi löser lånet på din bil och hjälper dig med allt pappersarbete. Det spelar ingen roll om din bil är av en äldre årsmodell, är skadad eller har rost. Vi köper alla sorters bilar och löser ägarbytet. Allt är helt kostnadsfritt och det tillkommer inga dolda avgifter hos oss. Vi erbjuder en tjänst där du som säljare ska slippa tänka på pappersarbetet och där du kan sälja din bil på ett enkelt, smidigt och tryggt vis. Börja med att göra en bilvärdering online och boka sedan enkelt och kostnadsfritt en tid på vår station i Helsingborg. Du hittar oss på Gevärsgatan på Berga industriområde. Varmt välkommen!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via säker banköverföring.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: