Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Jönköping

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Jönköping

Station Jönköping
Grossistgatan 12
553 02 
Jönköping

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Nu är det enkelt att sälja sin bil i Jönköping!

Vill du sälja en bil snabbt och enkelt i Jönköping? Vi köper din bil oavsett skick och modell. Du kan sälja alla sorters bilar till oss upp till en vikt på 3,5 ton. Hos oss kan du sälja bilen inom bara 24 timmar!

Börja med att göra en värdering av din bil via vår online-räknare för ett ungefärligt värde av din bil. Därefter får du en mer exakt värdering av din bil genom att fylla i några fler detaljer om bilens generella skick och utrustning, ladda upp några enkla foton på bilen. Boka sen smidigt en tid för att överlämna din bil på Grossistgatan i Jönköping.

Där gör vi en snabb check av den information du angett om bilen för att bekräfta försäljningspriset och du väljer själv om du vill sälja din bil eller enbart dra nytta av en gratis värdering. Inga extra avgifter tillkommer - alla våra tjänster är helt kostnadsfria. Det har aldrig varit så lätt att sälja en bil i Jönköping. Sälj din bil till oss redan idag!


Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Jönköping

Från norr:
Kör söderut på motorvägen (E4) och ta avfart 96-Trafikplats Ryhov. Kör i högerfilen och följ skyltarna mot Ryhov/Solås Center/Ljungarum N. Följ Solåsvägen därefter Barnhemsgatan. Svänga vänster in på Idustrivägen. Sväng vänster på Grossistgatan. Ni finner oss i slutet av vägen på höger sida.

Från väster:
Kör på väg 40/väg 47 till Jönköping. Ta avfart 94-trafikplats Råslätt från E4. Ta avfart 103 för att köra in på E4 mot Helsingborg/Växjö, Centrum, väg 30. Ta avfart 94, kör i högerfilen, följ skyltarna mot Norrahammar/Barnarp/Råslätt. Följ skyltar mot Ljungarum. Ta Industrigatan sedan höger på Grossistgatan.

Från söder:
Kör norrut på E4 och ta sedan avfart 94-Trafikplats Råslätt från E4. Sväng höger på Kraftgatan, sedan sväng första vänster till Industrigatan. Fortsätt 900 m innan du svänger svänger höger in på Grossistgatan. Fortsätt på Grossistgatan, ni finner oss i slutet av vägen på höger sida.

Öppettider Station Jönköping

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Vi köper din bil oavsett skick

Hos viköperdinbil.se kan du snabbt och enkelt sälja din bil. Vi tar emot din bil oavsett skick och ålder. Även defekta bilar är av intresse för oss. Har växellådan börjat krångla, eller är det motorn det är fel på? Inga problem! Vi köper gamla, krockade och skadade bilar också. Har du en avställd bil som du inte vet vad du ska göra av kan vi köpa den inom 24 timmar. Var dock uppmärksam på att om du ska sälja någon annans bil, till exempel en släktings eller en väns, behöver du ha med dig en fullmakt från ägaren. Är du på väg till skroten med din bil? Vänd om och kom till vår nya station på Grossistgatan istället! Det enda kravet är att bilen inte får väga mer än 3,5 ton. Men har du en lätt lastbil går det även bra att sälja den hos oss. Vill du sälja din bil i Jönköping på enklast möjliga vis tycker vi att du ska snabbt och enkelt göra onlinevärderingen på vår hemsida, få ditt slutliga försäljningspris online och boka en tid hos oss. Här gör vi en snabb värdering av din bil utifrån de uppgifter du angett online, helt gratis utan dolda avgifter.


Ta del av vår kostnadsfria värdering

Innan du säljer din bil kan det vara bra att ta reda på värdet av den. För att få ett hum om din bils värde kan du göra en bilvärdering i vår online-räknare. Denna tjänst är helt kostnadsfri och du får inom loppet av några minuter veta hur mycket din bil är initialt värd. Vill du få ett exakt försäljningspris direkt online fyll då bara i lite extra uppgifter om bilens skick och utrustning samt ladda upp några bilder enkelt så får du ett priserbjudande för oss direkt via e-post. Efter värderingen är du varmt välkommen att boka in en tid för ett personlig möte på vår nya station i Jönköping. Väl på stationen får du träffa en av våra bilspecialister som kontrollerar ditt fordon och bekräftar ditt slutgiltigta försäljningspris. Här kan du helt själv välja om du vill göra en affär eller endast dra nytta av den kostnadsfria värderingen.


Sälj din bil i Jönköping - snabbt och enkelt!

Väljer du att sälja din bil till oss ordnar vi med alla formaliteter kring försäljningen. Ett köpekontrakt skrivs på plats och du behöver inte tänka på massa pappersarbete. Pengarna sätter vi in till dig på en gång via säker banköverföring, då vi vill göra en så trygg och smidig affär som möjligt. Oftast har du pengarna på kontot redan nästa dag! Vill du sälja din bil snabbt och enkelt i Jönköping är viköperdinbil.se det bästa alternativet för dig. Välkommen in till oss på Grossistgatan!

Värdera din bil nu: