Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Linköping

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Linköping

Station Linköping
Norra Oskarsgatan 14
582 73 
Linköping

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

Hos oss kan du sälja begagnade bilar i Linköping

Processen är enkel och börjar med att du värderar din bil helt kostnadsfritt på vår hemsida. Du får redan då bekvämt hemifrån ett slutligt försäljningspris efter du slutfört onlinevärderingen Därefter bokar du in ett möte på vår station i Linköping och kör in bilen till oss.

Vi på viköperdinbil.se gör det möjligt för dig att sälja bilen inom ett dygn och med vår hjälp kan du enkelt sälja begagnade bilar i Linköping. När du kommer in till vår station kommer du att få träffa vår bilexpert. Tillsammans går ni igenom bilens skick innan du får en offert för det bekräftade försäljningspris. Det är precis lika enkelt som det låter.

Vill du sälja bilen på ett enklare sätt? Undvik jobbiga annonser och tuffa förhandlingar med främlingar.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Linköping

Från nordöst:
Kör E4 södergående, sväng av mot Linköping Ö/ C & väg 35. Kör 1,8 km och fortsätt rakt fram i rondellen. Försätt vidare i ca 1 km och sväng höger i nästa rondell in på Kallerstadsleden mot Tornby industriområde. Följ leden i ca 2,5 km genom 2 rondeller och sväng sedan höger in på Tornbyvägen. Kör ca 300 m och ta första höger in på Roxygatan (direkt efter Polfärskt). Kör ca 350 m och sväng sedan höger in på Norra Oskarsgatan. Fortsätt ca 100 m och stationen ligger på höger sida.

Från nordväst:
Kör E4 norrgående, sväng av mot Linköping N/ C & väg 112. Efter avfarten kör ca 300 m och sväng sedan vänster i rondellen in på Ullevileden. Följ Ullevileden i ca 2 km rakt fram genom 3 rondeller, i den 4:e sväng höger. Fortsätt ca 200 m och sväng vänster i nästa rondell, kör ytterligare 200 m och sväng sedan vänster in på Sunnorpsgatan. Kör 400 m och sväng sedan höger in på Norra Oskarsgatan, följ vägen ca 850 m och stationen ligger på höger sida.

Från syd/centrum:
Kör Hamngatan mot centralstationen in på Järnvägsgatan. Efter centralstationen fortsätt ca 600 m och sväng höger i rondellen in på Kallerstadsleden mot Tornby industriområde. Håll till höger och sväng av mot Tornbyvägen efter ca 300 m. Efter avfarten fortsätt ca 400 m och ta första höger in på Roxygatan (direkt efter Polfärskt). Kör ca 350 m och sväng sedan höger in på Norra Oskarsgatan. Fortsätt ca 100 m och stationen ligger på höger sida.

Öppettider Station Linköping

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Vi gör det lätt att sälja begagnade bilar i Linköping

Gör det enkelt för dig själv nästa gång du vill sälja din bil i Linköping, vänd dig till oss. Börja processen genom att använda vår kostnadsfria värderingstjänst på nätet. Du får första en initial prisuppskattning genom att du anger vilken bilmodell du har och hur många mil du har kört. Därefter ber vi dig fylla i ytterligare uppgifter om din bil samt ladda upp några enkla bilder för att kunna ge dig ett försäljningspris direkt online

Värderingstjänsten är kopplad till flera databaser runt om i Sverige och Europa. På så sätt kan den ge dig ett snabbt och säkert resultat. När du sedan vänder dig till oss istället för en vanlig bilhandlare i Linköping kan du känna dig säker på att du får ett bra pris baserat på flera faktorer. Våra expertvärderare tar hänsyn till det preliminära beloppet vår värderingstjänst gav dig plus andra faktorer, exempelvis vilket skick din bil är i och om den har några skavanker. Tänk på att vi tar emot alla möjliga bilar, från lyxbilar i perfekt skick till slitna småbilar som använts i flera år.

Den största fördelen med att sälja din bil till oss är att det går snabbt och är säkert. Så länge din bil väger mindre än 3,5 ton finns det inget som hindrar dig från att få sålt den redan samma dag. Du kan boka en tid till vår station i Linköping enkelt efter du utfört onlinevärderingen. Eftersom du redan fått ett försäljningspris från oss gör vi bara en snabb kontroll av de biluppgifterna du angett på plats. Tillsammans provkör ni bilen och undersöker vilket skick fordonet är i. Kom ihåg att vi köper din bil i Linköping oavsett om det är en lyxbil eller en mindre fin bil.

Vi köper din bil i Linköping samma dag om du vill

Vi jobbar inte som andra bilhandlare i Linköping. Hos oss kan du till exempel inte byta in din bil utan vi fokuserar fullt ut på att köpa begagnade bilar. När du väl har fått ett bud från vår bilexpert kan du i lugn och ro tänka över beslutet. Du kan naturligtvis lämna över nycklarna redan samma dag om du vill sälja bilen till oss direkt. När du väljer att sälja till oss kommer vi att ta hand om allt det administrativa arbetet som en bilförsäljning kräver. Du slipper tänka på att höra av dig till Transportstyrelsen och liknande. Varje dag tar vi emot hundratusentals bilar runt om i både Sverige och Europa. Genom oss får du en pålitlig köpare som regelbundet köper begagnade bilar i Linköping och många andra städer.

Om du är trött på din bil, eller tycker att den inte lever upp till dina förväntningar längre, kan det vara dags att sälja av den. Med hjälp av oss på viköperdinbil.se kan du helt enkelt göra det lätt för dig själv. Undvik att lägga tid på bilannonser, prutande köpare, långa förhandlingar och sega affärer. Vill du sälja bil i Linköping på det smidigaste sättet så vet du precis vart du ska vända dig.

Allt börjar med att du använder vår kostnadsfria värderingstjänst. Använd den redan idag bara för att kolla upp hur mycket just din bil är värd. Om du vill sälja begagnade bilar i Linköping är du alltid välkommen till oss.

Värdera din bil nu: