Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Malmö

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Malmö

Station Malmö
Öckerögatan 1
211 24
Malmö

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Gratis värdering online

Få slutligt försäljningspris direkt hemifrån

Försäljning på begäran & snabb betalning

Vi köper din bil i Malmö – alla modeller och i alla skick!

Vill du sälja din bil och letar efter någon som kan köpa den snabbt och lätt? Då har du kommit rätt! viköperdinbil.se köper alla sorters bilar – alla modeller och i alla skick – upp till en vikt på 3,5 ton. Vänd dig till oss för en okomplicerad bilförsäljning! Alla våra tjänster är helt kostnadsfria: du betalar ingenting för värderingen, försäljningen, eller för att vi genomför formaliteter som ägarbyte när du valt att sälja din bil till oss.

En bilförsäljning kan inte vara enklare! Börja genom att värdera bilen online, det enda du behöver är någon minut och grundläggande information om din bil – som till exempel modell, milställning, och några enkla foton på bilen att ladda upp för att få ett försäljningspris direkt online.

Efter det kan du direkt boka tid hos våra experter i Östra hamnen i Malmö för att överlämna bilen. Efter en snabb check av biluppgifterna du angett blir du erbjuden att avsluta affären och sälja din bil för det bekräftade försäljningspriset - allt kan vara gjort på 24 timmar!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Malmö

Från väster (Malmö):
Kör norrut på Slottsgatan mot Stora Nygatan. Sväng höger på Norra Vallgatan. Fortsätt in på Hornsgatan och sväng vänster på Frihamnsvägen/Västkustvägen. Sväng sedan vänster på Lodgatan och ta sedan första höger in på Borrgatan. Efter 900 meter svänger du vänster in på Öckerögatan. Ni finner oss på höger sida.

Från öster (Malmö):
Kör åt sydväst på Burlövsbron, fortsätt på Stockholmsvägen och sedan Hornsgatan. Håll till vänster in på Frihamnsviadukten och fortsätt sedan på Västkustvägen. Sväng sedan vänster på Lodgatan och ta sedan första höger in på Borrgatan. Efter 900 meter svänger du vänster in på Öckerögatan. Ni finner oss på höger sida.

Från söder (Malmö):
Kör norrut på E22 och Trelleborgsvägen. Håll höger och fortsätt in på Nobelvägen. I rondellen kör du in på Hornsgatan och håller till vänster in på Frihamsviadukten. Fortsätt på Västkustvägen, sväng vänster in på Lodgatan och höger in på Borrgatan. Efter 900 meter svänger du vänster in på Öckerögatan. Ni finner oss på höger sida.

Öppettider Station Malmö

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Sälj din bil i Malmö

Vi på viköperdinbil.se i Malmö köper din bil snabbt och lätt, och gör allt för att du ska känna dig trygg när du väljer att sälja din bil till oss. Efter bilförsäljningen får du ett säkert och transparent säljavtal och betalningen sker via banköverföring. Pengarna överförs till dig senast dagen efter köpet. Du behöver alltså inte oroa dig för riskerna med kontant betalning samtidigt som du får dina pengar snabbt. Finns det något enklare och tryggare sätt att sälja sin bil på? Alla våra tjänster är dessutom kostnadsfria, från den första värderingen online till hantering av formaliteter efter försäljningen.


Viköperdinbil.se hjälper dig med allt kring din bilförsäljning i Malmö - helt kostnadsfritt!

Börja med att värdera din bil online på vår hemsida. Det går snabbt och enkelt, vi ber dig ange generell information om din bils skick och utrustning såsom vilken färg den har, om den varit skadad, hur motorn fungerar och om den har någon extrautrustning t.ex AC. Ladda sen upp några enkla foton på bilen och så återkommer vi snarast med ett slutligt försäljningspris för din bil utan att du behöver gå hemifrån! Boka sen lika smidigt en tid för överlämning på vår station i Östra hamnen i Malmö.

När du kommer till oss tar det cirka 30 minuter att kontrollera din bil utifrån de uppgifter du angav i onlinevärderingen och du kan naturligtvis ställa frågor under tiden. Efter vi tittat på din bil så bekräftar vi försäljningspriset du redan erhållit online. Du binder dock inte upp dig på någonting när du bokar tid hos oss – du väljer alltid själv om du vill sälja din bil! Det spelar heller ingen roll vad för slags bil du har. Vi tar över finansiering och kredit av bilen och kan även lösa ut bilar ur pantbanken. Om du säljer bilen åt någon annan går det givetvis bra också, se bara till att ta med en fullmakt signerad av ägaren. Börja redan nu med att värdera din bil på viköperdinbil.se och boka sedan tid hos oss i Östra hamnen i Malmö!

Värdera din bil nu: